אז הנה, לאות תודה, המתכון ("המסובך") שלי למעורב ירושלמי, שאין בו כמויות - התערובת כהבנתכם.
1. בקערה גדולה לערבב רצועות בצל דקות, פרגיות או חזה עוף חתוכים לקוביות, לבזוק מלח
לתבל בראס-אל-חנות או תבלין שווארמה או כל תבלין שאוהבים ולהוסיף מעט שמן זית, עד
שהכל מצופה בו.
2. בתוך רשתות צליה כפולות לשים על האש כבדים, לבבות נקיים וחצויים לשניים, וטחול עוף, הכל עם מלח,
וכשהם מוכשרים, להוציא מהאש ולחתוך את הכבדים לחתיכות בינוניות.
אני שמה בכל רשת סוג אחר. אפשר להסתפק בכבדים ובלבבות. הטחול מלוח באופן טבעי, אז לשים את מינימום
המלח שצריך.
3. לשים על האש פלנצ'ה או נייר כסף עבה או קערת ברזל גדולה כמו שמצאתי פעם באיזה סופר, עם המון
חורים (יותר חורים מברזל), להכניס לתוכה (או לשים מעל) את תערובת הבצל והעוף ולצלות תוך ערבוב. כשכמעט
מוכן, להוסיף את חלקי הפנים הצלויים לעוד דקותיים ביחד, להוסיף תבלינים אם צריך.
4. להגיש עם פיתות (אני אוהבת כוסמין), טחינה, עמבה, מלפפונים חמוצים וסלט ירקות.
1. בקערה גדולה לערבב רצועות בצל דקות, פרגיות או חזה עוף חתוכים לקוביות, לבזוק מלח
לתבל בראס-אל-חנות או תבלין שווארמה או כל תבלין שאוהבים ולהוסיף מעט שמן זית, עד
שהכל מצופה בו.
2. בתוך רשתות צליה כפולות לשים על האש כבדים, לבבות נקיים וחצויים לשניים, וטחול עוף, הכל עם מלח,
וכשהם מוכשרים, להוציא מהאש ולחתוך את הכבדים לחתיכות בינוניות.
אני שמה בכל רשת סוג אחר. אפשר להסתפק בכבדים ובלבבות. הטחול מלוח באופן טבעי, אז לשים את מינימום
המלח שצריך.
3. לשים על האש פלנצ'ה או נייר כסף עבה או קערת ברזל גדולה כמו שמצאתי פעם באיזה סופר, עם המון
חורים (יותר חורים מברזל), להכניס לתוכה (או לשים מעל) את תערובת הבצל והעוף ולצלות תוך ערבוב. כשכמעט
מוכן, להוסיף את חלקי הפנים הצלויים לעוד דקותיים ביחד, להוסיף תבלינים אם צריך.
4. להגיש עם פיתות (אני אוהבת כוסמין), טחינה, עמבה, מלפפונים חמוצים וסלט ירקות.