מעורב ירושלמי ב22:00

Tinkerblack

New member
מעורב ירושלמי ב22:00

השבוע יש מעורב ירושלמי שחזר סוף כל סוף ב22:00 נא לא לשכוח לראות אחרי פגרה של כבר איזה חודש אני לא זוכרת אפילו איפה זה הפסיק גאד מישהו יכול לרענן את זכרוני?

לירווני

New member
אני אנסהה..

נראלי שזה נגמר שאריאלה ולאה ראו את סבא אליהו בבית כנסת והתחילו לבכות..<כי הוא אמור למות נראלי> או שזה היה בפרקים הבאים..

יש סוף סוף

זה היה בפרקים הבאים עם סבא אליהו אני לא זוכר איך נגמר אני חושב שיוסי הלך עם לאה לקבר של אבא שלו והוא רוצה לדעת מי הם ההורים הביולוגיים שלו איציק רוצה לחזור לנעה ולהביא איתה את הילד הזה זה מה שאני זוכר

j e n n y lopez

New member
ואי פנאן../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif

חזרתי מטיול שנתי...וניסיתי לצעוק את זה באוטובוס שיש מחר מעורב אבל אפחד לא שמע אותיייייייייי
(אני צרודה קריטי...שאלו את הילה)

הילה121121

New member
אני!../images/Emo221.gif

אני חזרתי עם קול בסדר מהטיול!! חח אבל אצל נטלי זה באמת נורא!! היה מה זה כיף בטיווול ואיי איך שאני רוצה שוב....היה טיול גזעי!!!והמבין יבין (נכון שגזעי זה מילה של זקנים?!?!?! חחחחח). אני גם מחכה לשבוע הבא-לחופש, למפגש פורום, ליומולדת שלי ולשבת עם כל החברות והבנים של המורות!! חחח

j e n n y lopez

New member
חח כי את לא התחרפנת../images/Emo115.gif

באוטובוס כמוני...ולא צעקת בהרים"אהההההההה פיבסיה טהנהני טיננווווווווו
"כאילו את השיר של מלך האריות ועשינו גם קטעים מהסרט בהרים את זה שאבא שלו נופל ואז צרחנו אני ויפית ושני "אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סימבההההההההההההההההההההההההההה" ועוד..... אבל נהנתי היה פשוט מדהיייייייים

izik79

New member
סוף סוף! ../images/Emo13.gif

נקווה שנהנה מהסידרה הזאת עוד הרבה זמן... (שנים,אם אפשר
) מעורב רולז!

izik79

New member
../images/Emo10.gif

ראיתי בלוח משדרים שזה פרק לפני אחרון... לא מאמין שלא יהיו יותר עונות

למעלה