מעורב ירושלמי---> התוכנית הכי פצצה

מעורב ירושלמי---> התוכנית הכי פצצה

התוכנית הכי שוווווה ברדיו ירושלים! עם המגיש הכי שוווה

EladCanada

New member
באמת תוכנית טובה

רק מה, לא ידעתי שג'ורג' מייקל הוא זמר ישראלי (לפי מה שכתוב באתר, מעורב ירושלמי זה "שלוש שעות של מוסיקה עברית מכל הסוגים ומכל הסגנונות").

radio101fm

New member
הוחלט לשנות...

התקבלה החלטה לשנות את סגנון התוכנית - מעורב ירושלמי ולהוסיף שירים לועזיים אין ספק שיוני דביר נשמע מצויין!

תודה רבה בובה מאוהבת

אז ככה דבר ראשון תודה רבה לך בובה לך אלעד ולך אורית האחת שאתם בכלל מתיחסים ונותנים תגובות לתוכנית שלי עכשיו תודה רבה לך בובה על הפרגונים אני שמח שאת מאוד נהנת מהתוכנית מעורב ירושלמי זה עושה לי טוב על הלב אבל לא לשכוח שמאחורי המוסיקה הטובה עומדת העורכת המוסיקלית שלי נגה קדמי הנהדרת בהקשר אליך אלעד נכון שכתוב באתר שמעורב ירושלמי זאת תוכנית בעלת מוסיקה ישראלית אבל אם היית עוקב אחרי התוכנית היית מבין שמהשבוע התוכנית נותנת גם מוסיקה לועזית מקווה מאוד שתמשיכו להנות כמה שיותר ממעורב ירושלמי ומשאר התוכניות שאני מגיש ברדיו באהבה גדולה יוני דביר

EladCanada

New member
אהלן יוני

קצת קשה לי לעקוב אחרי התוכנית כי אני לא גר בארץ, וחוץ מזה רק השבוע תיקנו את השידור החי באתר (הוא נשמע מצוין עכשיו, אגב), אז אני אנסה להאזין יותר. ממה ששמעתי אתמול מאוד נהניתי. בכל מקרה כדאי לעדכן את האתר, לא?

תודה רבה אלעד

היי אלעד ראשית אני שמח שאתה מרוצה מהשידור דרך האתר אז קודם כל כל הכבוד למנהלי אתר האינטרנט דבר שני אני שמח מאוד שאתה מאזין לתוכניתי גם שאתה מעבר לים אני אשמח מאוד אם תעקוב אחרי התוכנית שלי והייתי שמח סתם לסקרנות לדעת מאיפה אתה? באהבה יוני דביר

EladCanada

New member
אני מקנדה

ליתר דיוק, אני גר בטורונטו. אני מאוד שמח שרדיו ירושלים משדר באינטרנט, ובכלל, יש לי מגוון רחב של תחנות מכל הארץ שאני יכול לשמוע דרך המחשב, ואני מקווה שבקרוב יעלו תחנות נוספות לרשת.

היי אלעד

קודם כל מגניב לך שאתה מקנדה בטח אחלה לך שם ושקט אבל כמו שאתה יודע אין כמו הארץ בכל אופן אני חושב שאין לך מה לשמוע תחנות רדיו אחרות דרך האינטרנט כשיש לך את רדיו ירושלים נכון? יפה. מקווה שתמשיך להנות מרדיו ירושלים באהבה יוני דביר

למעלה