מעוררת אתכם מחדש עם שאלון!

ורדונה2

New member
מעוררת אתכם מחדש עם שאלון! ../images/Emo124.gif

ועוד איזה שאלון...
לקוח מקומונת "שאלונים לכל מקלדת". אחלה קומונה =) שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

ורדונה2

New member
../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 23:50 שיר שמתנגן ברקע: U2- Sweetest Thing ספר קצת על עצמך: אני אחלה גבר. מחשבה שעוברת בראש: "אני אחלה גבר"? מה עשית היום? לא הרבה בכלל. ישבתי על הרבה עבודות שקיבלתי, התאמנתי, דיברתי עם אנשים (ידיד שלי מבריז לי!
). מה תעשה מחר? החרא הזה הבריז לי
חשק ל...: להיפגש עם אנשים. את כל האנשים המעניינים אני רואה בשבוע הבא או בסופ"ש הזה. מה המידה שלך בנעליים? 39. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? "בעיות בגיל ההתבגרות" (לעיתים רחוקות), "הומור" (רק מהזמן האחרון, וגם בקושי), "אהבה בגיל ההתבגרות" (לעיתים בכלל לא רחוקות) וכאן. אם תחפשו ממש ממש טוב, יש מצב שתמצאו אותי גם ב"דיאטות ואורח חיים בריא". אני פשוט כבר לא מוצאת את עצמי שם יותר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עוד 15 שנה נדע. מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה. מה אתה הכי שונא לאכול? מלפפון. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זכור לי שום דבר. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ^ מה הצבע האהוב עלייך? חום. מה הצבע השנוא עלייך? לא שונאת צבים, רק פחות מחבבת. מה המקצוע האהוב עלייך? לא אוהבת מקצועות, סובלת בשקט. מה המקצוע השנוא עלייך? לא שונאת מקצועות, תוקעת מקל בתחת של בני גורן. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא צפויה לחלוטין. Well, לפחות רבע ממנה... פחות או יותר. עיר/ים אהובות: לא אוהבת ערים, חיה בחור הקטן שלי בשקט. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? זה לא היה תחליף למתנה, אבל לפנ שנתיים חברות שלי הכינו לי שלט גדול עם המון ברכות עליו וגזרו אותו בצורת פאזל. הן הניחו לי על סף הדלת חלק מהפאזל עם מתנה קטנה בכל פעם, ובסוף חיברתי את הכל לשלט שמאז תלוי אצלי בחדר. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא תיכננתי לחגוג... עשו לי מסיבת הפתעה בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם האנשים שאני אוהבת. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי באיזה יום. בימי לימודים אני לא עוברת את 10 בלילה (אני מתעוררת ב-5 בבוקר כל יום), בימי חופש אני לא מגבילה את עצמי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, אבל רק בקיץ, וגם זה לא יהיה בתוקף מיוני מה היה המבחן האחרון? מאיפה אני זוכרת? כמה קיבלת בו? מאיפה אני זוכרת? יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח. ומחוץ לשכבה? בטח. ומבית ספר אחר? בטח. ומהעיר אחרת? בטח. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא שידוע לי. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לא בכיתי על הכתף של מישהו, אבל כן התפרקתי על כל מיני "חברות וירטואליות" שהיו לי. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע וחצי בערך. מדוע? תקופה ארוכה שהייתי עסוקה, לא היה לי זמן לנבור יותר מדי בזיכרונות. פתאום היה לי זמן.
לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנה וחצי-שנתיים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? "מתעורר מחדש"
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה לא עולה לי כסף, וכי אני ישראלית. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני לא מתרגזת מהר, אני נעלבת מהר. ולחבק? לא זכור לי מישהו מיוחד. משבת ומעלה יתחיל להיות מעניין יותר. ולנשק? ^ ולספר לו משהו מהלב? אף אחד מהזמ האחרון. יש לך חברה? לא, בינתיים. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, אבל שמעתי פאקינג מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןן פעם את הילדים בצהרון שרים את השרים מהפסטיגל. את מי היית לוקח לאי בודד? את אחותי הגדולה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא בראש שלי לחבק אנשים עכשיו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? מיוחד= מוזר? כי אני מכירה המון שמות מוזרים של בנים. שם מיוחד לבת? ים או רוז. מאכל אהוב: זה לא כבר היה? גלידה. מאכל שנוא: זה כן היה! מלפפון. דבר אחרון שאכלת: דגנים עם חלב. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אחד שקוראים לו מאור. אבל זה לא הולך והוא בתקופה לא טובה, אז אני מניחה שאוותר על זה.
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזו גופיה לבנה שלי. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? אני "קוראת" עכשיו ספר (לא נגעתי בו שבועות XD)... לפניו סיימתי את "ריגוש" של ג'קי קולינס. זה מותחן אירוטי, מומלץ בחום לכל מי שלא פוחד מכמה תיאורים אירוטיים. הספר הכי טוב שקראתי עד היום, ותאמינו לי- א קל להגיע למעמד הזה. אהבת? מה, לא מספיק מה שאמרתי? מה הסרט האחרון שראית? "היומן"... איזה שלושת רבעי סרט. אהבת? בטח שאהבתי. זה "היומן", אחרי הכל. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי. על מה דיברת איתו? על זה שהוא מבריז לי מחר ועל זה שהוא טיפש. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחותי הגדולה. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי. מה הדבר האחרון שקנית? אני ממש לא זוכרת. כמה הוא עלה? ^ ממי הsms האחרון שקיבלת? אסאמאס מידיד מתאילנד: "The internet stoped working... I'll talk to you on friday, miss you" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חזרה לאותו ידיד. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "Hmm" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אני לא רעבה במיוחד, אבל לא הייתי מתנגדת לקוראסון שוקולד עם נס קפה עם קצפת. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? אכן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני הרבה מאוד זמן... חצי שנה, נראה לי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בטח תל אביב. למה הלכת לשם? עזריאלי. איך קוראים לאמא שלך? אורנה. יש לך שם שני? מהו? מור. אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן, ע"ש הסבתא רבא. עזבו, אתם לא רוצים לדעת איך קראו לה. אתה אוהב ילדים קטנים? באיזה מובן? תאכלס ברובם אני לא סובלת ת'אימאמא שלהם. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה מאוד. אל תגרמו לי לספור, באמאשלכם. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לוחצים, הא?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שני בני הדודים שלי... בני 15 ו-16. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה.

ורדונה2

New member
המשך

מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני מעדיפה לאהוב את מה שיש ולא לשנוא את מה שאין. בפנימיות? יש לי נטייה להסתגר בתוך בועה משל עצמי כשאני מדוכאת. לא שיש עם זה בעיה, אבל בדרך אני מעוורת את עצמי מההשלכות של המעשים שלי ופוגעת בהרבה אנשים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ביקורתיות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות, קיטש ואימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי אז אני אחזור לגוף של עצמי בבאסה.
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3, לא יותר. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "לא יותר"? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? "ליאור". כמה קומות יש לך בבית? אם מחשיבים את החדר כושר והממ"ד- 5. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני מקווה שמשהו בתחם פסיכולוגיה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ה-15 לאוגוסט 2006.
אני לא חושבת שהייתי יותר מאושרת מזה, וממש עצוב שאני זוכרת את התאריך
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אחושרמוטה". מה עושה לך טוב? להרגיש מוערכת. מה מעצבן אותך? שמזלזלים בי. מה תמיד צריך להיות בכיס? MP4 והפלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר באיזה מובן? מבחינתי הדבר הכי יקר לי הוא הדבר שאני הכי מתגאה בו. הדבר שאם הבית שלי היה עולה באש- הוא היה הראשון שהייתי מחלצת. אז זאת הכוונה- מכתב שהחבר לשעבר כתב לי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? המון מגנטים? מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון, MP4 וגבר, כדי להתרבות. המלצה לסרט: "Saw3"- לכל מי שלא מפחד מקצת (קצת עאלק) דם. תוכנית טלוויזיה? "חברים", כמובן. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את הבן אדם הכי מדהים שאני מכיר". איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בריטניה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה ישראלית. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? לא ממש משנה לי. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אני לא צדיקה, אבל לא אגיד שזאת מהו החיים שלי. חיית מחמד: טפ טפו טפו, אין וגם לא תהיה. כמה אחים יש לך? 2 אחיות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? זה יכול להתחיל מזה. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן, המון. נפגשת איתו/ איתה? כן, המון (וזה גם בלי להכליל את כולכם, כל ה-30, שהגעתם אלי הביתה במפגש הראשון
). מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאמינה בהידלקות ממבט ראשון. מהי אהבה בשבילך? להנות מכל שנייה בחברת הבן אדם. ללכת לישון ולהריח שוב ושוב את הבושם שלו על הכרית, רק כי הריח שלו גורם לי להרגיש כאילו הוא לידי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות מאוהבת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא. מקומות בילוי מועדפים: קניונים, בתים של חברות... לא משנה לי המקום, משנה לי החברה שאני נמצאת בה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? הבית שלי הוא חתיכת אטראקציה
, אבל לפעמים בא לי לקום על התחת. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? יש מצב שתהיה לי נטייה לעשות את זה, אבל אני אקלואת זה בשלב כלשהו. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא במיוחד. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אחושרמוטה", "כוסאמאשלו", "תאכלס", "באמאשלי". האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? הם סבילים. לבוש: אהמ... כרגע? מכנס קצר, גופיה וסוודר קצר. איפור: סומק, מסקרה ועיפרון שחור שלא הורדתי. מאכל אהוב: גלידה- כבר שאלתם את זה, לא (חרא שאלון הבאתי לכם
). שתייה אהובה: שוקו. להקה אהובה: Nickelback,The All-American Rejects וסינרגיה. סרט אהוב: אין, יש כמה טובים. גלידה: שוקו או וניל עם עוגיות. עיר בעולם: לונדון, הייתי שמחה לבקר. ארץ: אנערף? מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלחץ על "שלח". שיר ברקע: חברה שלי בטלפון. שעת סיום: 1:02

moshavnikit

New member
ארוך לי מדי ../images/Emo3.gif

לא מאמינה שאענה עליו כי לא נראה לי שמישהו בכלל יקרא את זה..

למעלה