מעז יוצא מתוק

דקל נור*

Well-known member
גם אחת שכמותי, שחסרת סבלנות לדבר בטלפון, מקבלת לפעמים שיחות טרחניות ובלתי נגמרות שאני לא מוצאת דרך לקצר אותן באיבן ולהישאר מנומסת.
כדי שלא יצא לי עשן מהראש, אני קמה ומתחילה לעשות מטלות בית, שבזמן רגיל נדחות ונדחות. רק כך נופלת עליי פתאום שעת רצון . וכך יוצא שבזמן שיחה כזו, אני מטאטאה שיער של כלב מהרצפה או מקפלת כביסה מהגיגית, מסדרת מגירות, תולשת עלים יבשים ועוד כהנה.
גם אתם הופכים שעה אבודה לשעת עבודה?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
גם אחת שכמותי, שחסרת סבלנות לדבר בטלפון, מקבלת לפעמים שיחות טרחניות ובלתי נגמרות שאני לא מוצאת דרך לקצר אותן באיבן ולהישאר מנומסת.
כדי שלא יצא לי עשן מהראש, אני קמה ומתחילה לעשות מטלות בית, שבזמן רגיל נדחות ונדחות. רק כך נופלת עליי פתאום שעת רצון . וכך יוצא שבזמן שיחה כזו, אני מטאטאה שיער של כלב מהרצפה או מקפלת כביסה מהגיגית, מסדרת מגירות, תולשת עלים יבשים ועוד כהנה.
מאחר ואני כפי הנראה יותר עצלן ממך אני מעדיף לקטוע שיחות כאלה בעודן באיבן ולנצל את הזמן לדברים מועילים יותר כגון צפייה ביו טיוב.

צליליתה1

Well-known member
אני חסרת סבלנות ומופרעת קשב. תמיד עושה כמה דברים במקביל.
כך שאין לי זכות לכעוס על אלה שמקבילים איתי
אבל לא שואלת אף אחד, אני אכעס, והכי מכעיס אותי אלה שגולשים בזמן השיחה וקוטעים אותו באמצע חפירה על איזה עניין אישי ומאוד חשוב (לי) להקריא לי איזו שטות אינטרנטית.

אין לי סבלנות לשיחות ארוכות
יברך האל את הווטסאפ

סופהו 1

Well-known member

שיחות טרחניות ממי?
שיחות חברים? משפחתיות? נציגי מכירות?

אולי אם את תולשת רק עלים מהצמחים ולא מהראש, המצב לא עד כדי כך נורא?

shila777

Member
עושה דברים באותו זמן וגם מקצרת בכל מיני טיעונים.
בד"כ-מלבישה טיעונים על חמישית הנכדים:הבת מחכה לשיחה,חייבת לצאת להגיע אליהם,נכד שלח הודעה קולית וכדומה.תבורך החמישיה!

סופהו 1

Well-known member
עושה דברים באותו זמן וגם מקצרת בכל מיני טיעונים.
בד"כ-מלבישה טיעונים על חמישית הנכדים:הבת מחכה לשיחה,חייבת לצאת להגיע אליהם,נכד שלח הודעה קולית וכדומה.תבורך החמישיה!
מדוע להאשים אותם?
אני אומרת ששכחתי את הילד באמבטיה, או את הסיר על האש, או את הילד על האש...

למעלה