מעט דרמטיות ברשותכם

Vetinari

New member
מעט דרמטיות ברשותכם ../images/Emo9.gif

עצמה אישית..... משהו שהיה חסר לי מאוד במשך תקופה לא קצרה של 5 שנים. התקופה הזו חלפה לה לפני כשנה וחצי,אבל....אני נמצאת שבוע לפני יום הולדתי ה-27 ומעט מבולבלת. אני מחזיקה במישרה מצויינת. יש לי משפחה שאוהבת אותי. אני עצמאית לעצמי..... ושוב ה-אבל-הזה..... לכן אני מפנה את השאלה הזו אליכם בצורה הכנה ביותר ומבקשת להבין... מהיא בדיוק העצמה האישית. איך היא התבטאה אצל כל אחד מכם במשך חייו ושאלת השאלות, איך אני מחזקת אותה. ממתינה בסבלנות לתשובה

Vetinari

New member
הייתי רוצה לחזק...

הרבה דברים. אבל בראש ובראשונה כמובן את הביטחון העצמי שלי. וגם, את הביטחון שלי בגברים. נפגעתי עמוקות מקשר, כפי שציינתי בהודעה הראשונה, שערך 5.5 שנים. אמנם אני שנתיים אחרי הקשר הזה אבל הוא הותיר לא מעט משקעים.

אני מבינה שהמילה העצמה

מתקשרת לבטחון עצמי גבוה? רוצה לדבר קצת על "ביטחון עצמי" או אפילו רק המילה "בטחון" ומה זה לדעתך?

Vetinari

New member
שאלה טובה ../images/Emo127.gif

בטחון. מילה שאפשר לפרק להרבה גורמים. מהוא -ביטחון- עבורי: *.עצמאות כלכלית *.לא להיות תלויה בשום גורם חיצוני-הורים,בן זוג,מישרה *.לדעת שהסביבה הקרובה אליי מקבלת אותי כמות שאני *.לדעת שאני יכולה להתנהג בסביבה הקרובה כפי שנוח לי *.למצוא בן זוג *.להיות נאהבת ומוערכת על ידי המעגל הקרוב והרחוק *.לא להיות נבגדת אלו חלק מהדברים שיכולתי לחשוב עליהם בשעה הזו של הלילה
. מה עושים הלאה? ממתינה בסבלנות לתשובה

אין לי תשובות, לצערי

בקושי אני זוכרת את התשובות שלי לעצמי... יש לי שאלה, אמרת הרבה דברים על בטחון,ובעיקר השלכת את זה על הסובבים אותך האם לדעתך בטחון תלוי באחרים? כלומר, האם נדמה לך שאם יהיה לך בן זוג, כסף, הערכה, אי בגידה ועוד כל מה שציינת, זה אומר שיש/יהיה לך בטחון? כתבת גם, "לא להיות תלויה בשום גורם חיצוני"... מה עם הגורם הפנימי?

מצליחה

New member
העצמה אישית

העצמה אישית היא מצב מתמשך של הצבת מטרות אישיות והשגתן מצד אחד, והאמונה הפנימית שלך שאת יכולה לעשות או להיות כל מה שתרצי. ניתן ללמוד את זה מקורסים, ספרים,עבודה עם מאמן אישי, וכו. אצלי הביטוי לעוצמה אישית היא העובדה שהפכתי משכירה לעצמאית לפני הרבה שנים והיום הגעתי למצב שבו אני עוסקת במה שמעניין אותי.

מצליחה

New member
תחומי ענין

מה שמעניין אותי הוא מגוון רחב של נושאים: הצלחה, כסף, אושר, העצמה אישית,איך לפשט את החיים במקסימום, אנשים.

מצליחה

New member
הצלחה וכשלון

הצלחה בעניני היא להצליח להשיג את המטרות שאני מציבה לעצמי בחיים תוך שמירה על חיים מאוזנים בין עבודה משפחה ועצמי

זה "נשמע" מאוד כללי

וגם ברור שזה כך. לא חושבת שיש אדם שלא חושב כך, בואי נראה, אם את רוצה, איך מעמיקים באמירות האלה שלך שאלתי גם בהודעה הקודמת, איך את מתיחסת לכשלון... ועוד שאלה שעולה אצלי,היא, מדוע ההפרדה בין עבודה, משפחה, ו...עצמי"?

מצליחה

New member
הצלחה וכשלון

כשלון הוא כמובן ההיפך מהצלחה. לא להשיג מטרות, או לדעת שבמשהו מסויים לא עשיתי את המקסימום למרות שאולי התןצאה טובה. נכון שההגדרה שלי להצלחה כללית אבל היא נכונה לי. למה ההפרדה? כי אלו שלושת התחומים שמרכיבים את החיים שלי. אני אשמח ללמוד גם קצת עליך.

ללמוד עלי?

נשמע אפילו לי רעיון מדליק, הערב במיוחד אני לא מכירה אותי נכנסתי עם שקיות הביתה ובכניסה לבית, ממש אחרי דלת הכניסה נעמדתי ושאלתי את עצמי: "רגע, מה זה מה שיש לי בידים?" זה מלמד משהו עלי? אגיד לך משהו שאני יודעת על עצמי, אל תסמכי אף פעם על מה שאת "לומדת" עלי... כל מי שמנסה ללמוד עלי, מתבאס... אני לא עומדת/עונה על/ב הציפיות, ואח"כ גם כועסים עלי נורא אז הנה נקודת פתיחה עכשיו אפשר להתחיל מה שבא לך ונראה מה יהיה ערב טוב לך

מצליחה

New member
הכרות

איך פתרת את שאלת השקיות? ספרי קצת על עצמך? מה את עושה חוץ מלחזור עם שקיות הביתה? מה את אוהבת?

מצליחה

New member
הכרות

נכון שכל אחד מכיר פן אחר שלך, אבל גם מה שאדם בוחר לספר על עצמו או נמנע ממנו מלמד עליו לא מעט. בתשובה לשאלתך: היו מקרים כאלו, לעיתים במרחק של זמן דברים נראו אחרת, אבל זה חלק ממה שקורה במצב של עשייה. צריך לבדוק מה קרה וללמוד מזה להבא.

למעלה