כמה דברים בחזרה
אייי... מנהל פורום יקר. כוונותיך טובות. עצוב לי לראות את הזלזול שלך שנובע מחוסר ידיעה. אנא קרא את דבריי לאט ובסבלנות עד הסוף ונסה להבינם: 1. ממתיקים מלאכותיים שהגוף לא יודע להתמודד איתם ומזיקים לגוף. בלתי טבעיים ובלתי מזינים בעליל. עם הסוכר הגוף שלנו יודע לפחות להתמודד. לא לחינם רושמים באריזות המסטיקים/דיאט קולה וכו' שאסור לצרוך כך וכך ליום. סוכר נכנס במהירות ויוצא מהגוף באותה מהירות שהוא נכנס. עם האנשים שמבריזים איתו, אוכלים אותו כצורך רגשי וכשלא עושים פעילות גופנית הוא נאגר כשומן. זאת כבר בעיה פסיכולוגית שזקוקה לטיפול. הכל שאלה של גישה ידידי, או לאכול בשביל לשמור על הגזרה, או לאכול בשביל לבנות את הגוף ולתת תחזוקה שוטפת למכונה שנקראת גוף האדם שרוב בני האדם לא יודעים איך לטפל בה. 2. את הסידן הוא מונע בוודאות. מחקרים אין ספור. ואל תספר לי על מחקרים הפוכים ואינטרסנטים. הסוכר הלבן שבו משתמשים היום הוא תוצר תהליך של זיקוק קנה הסוכר במעבדות. תוצר הלוואי הוא הסוכר הלבן שזה הזבל של הזבל בסוכר שגם ככה אין בו הרבה תועלת. כמו קמח לבן. חברות המזון לא חושבות על הבריאות שלך הם רוצות שהמוצר יאריך כמה שיותר זמן על המדף ושייראה יפה. בנוגע לספיגת הוויטמנים, רופא הסביר לי את זה. 3. לא הבנתי איך זה קשור אבל הסבר משני: דגני הבוקר עם חיטה מלאה הם בהחלט הרע במיעוטו, אבל שוב, סיבים יש בכמות רבה יותר ובאופן טבעי בקטניות, דגנים (אורז, דוחן, חומוס, טחינה וכד') ופירות וירקות. למי שאוהב בריאות וקונה את הדגני בוקר אין לי בעיה, וזה בהחלט עדיף על הזבל של תלמה שההורים נוטים להלעיט בו את ילדיהם בגלל האריזה היפה המכילה 6 וויטמנים סינטטיים. רק שלא תצפה שהגזרה של המותן תהיה צרה יותר או לחלופין תהיה מרוכזת במהלך היום. פעילות מעיים טובה במילא לא תצליח עקב החלב שרוב האנשים שותים יחד עם הדגנים. 4. פרוקטוז ממקור טבעי ! זה כמו ההבדל בין סולר לגז טבעי. אני מתנגד לסוכר, ולכן הסברתי שהכי טוב זהו פת לחם. אבל, למי שהתרגל למתוק על הבוקר ומי שמחפש תחליף דומה - פירות הם דבר נפלא. לא מעובדים, אלפי ויטמנים, סיבים ומה שלא תרצה לכל היום ואפילו יותר היישר מהאדמה. בלי התערבות המעבדות המזיקות של חברות המזון שכל מה שהם רוצות זה להשפיע על שתי סנטימטר הלשון שלך שבו נמצאים חוש הטעם ותו לא. יש בזה כמובן קלוריות, אבל התועלת העצומה לגוף מחפה על הכל. תרגישו טוב יותר, תיראו טוב יותר והגוף יעבוד טוב יותר. הכל עניין של גישה. אם תרצה להרזות אני אוכל לתת לך כימוטרפיה ותוריד 10 קילו תוך יומיים. 5. 5 דקות - רבע שעה. כשהקיבה נחה היא מוציאה חומציות שנאגרות בתוכה במהלך הלילה. כך גם הכבד וכיס המרה. כוס המים מעודדת אותם לשוב לפעילות. עשה ניסוי, בשביל לגוון את הבקרים השגרתיים. קח לך בקבוק מים חצי ליטר, שים אותו לפני השינה ליד המיטה ו5 דקות אחרי שאתה קם, כשאתה עוד במיטה, שתה את כל המים לאט (רצוי קרים) ותברך את השמיים על ההרגשה הטובה שמעולם לא חווית. באהבה