מעט מהיצירות של הזמן האחרון

דובצוק

New member
מעט מהיצירות של הזמן האחרון

כידוע, אני ממש לא טובה בצילום יצירותיי, אבל אני משתדלת...
אז הנה כמה מהיצירות של התקופה האחרונה.
ראשית - לכבוד יום הולדת 6, ואחרי בקשות חוזרות ונשנות סוף סוף תפרתי לבני תיק טלית. (כמובן שנזכרתי בשישי ב-11:00 שהבטחתי לו שעד היום הולדת אני אכין לו את התיק, וכדאי שיהיה לו את זה לביה"ס לשבת, ועוד צריך לסוע מחוץ לעיר מיד כשאוספים את הילדים מבי"ס. אז מהר מהר תפרתי לו משהו, כך שעד 12:00 זה כבר היה מוכן). פעם ראשונה שתפרתי תיק טלית שנסגר ברוכסן. למה לא עשיתי את זה גם לגדולים? אין לי מושג. באמת הגיע הזמן לחדש גם להם את תיקי הטלית...

דובצוק

New member
שמלה חדשה שתפרתי לבת שלי

(בשישי שעבר, גם כן ככה בין לבין - בשעה 14:00 זה היה חתיכת בד, בהדלקת נרות היא כבר לבשה את השמלה)

תיתי א

New member
בין לבין??? מ-14:00 עד 16:30 הספקת??

בדר"כ אין לי רגע לנשום בשעות האלה ובטח שלא לתפור. יופי של שמלה
באיזו גזרה השתמשת?

דובצוק

New member
ככה זה כשמוזמנים לשבת

אבל במרחק הליכה קצר מהבית, כך שלא צריך לארוז כלום, וגם לא לבשל...
הקטן ישן שנ"צ בשעות אלו, והגדולים יותר כבר מעסיקים את עצמם. ואת העוגה לשבת, זו שפשוט צריך שתהיה, הכנתי כבר בבוקר.

תודה

גזרה:
בגדול השתמשתי ברעיון של רבקה קליין מפה. לחלק העליון לקחתי שמלה שתפרתי לה לפני חודשיים, והחלק התחתון הוא פשוט מלבן גדול עם כיווצים. לא ממש השתמשתי בגזרה. פשוט הנחתי את הבגד על הבד וגזרתי + שוליים לתפירה (בכל זאת יום שישי בצהריים...)

דובצוק

New member
בשמחה.

רק עכשיו שמתי לב שכתבת עד 16:30. אז בתור ירושלמית - בשבת ההיא הדלקת נרות היתה בערך ב-16:10... סיימתי לתפור קצת לפני 16:00.

יהודיתwi

New member
איזה מרגש...

השארתי חותם בשק השינה של הדס והחמישה!

הכול מקסים מקסים.

nogala1

New member
איזה דברים מקסימים

ואיזו מהירות ויעילות ... כל הכבוד. לאבא שלי קוראים נדב - כך שהשם מאד מיוחד בעיני

למעלה