מעט מידי מוקדם מידי

mattilda1

New member
מעט מידי מוקדם מידי

שלום, אני אם לארבעה .. את כל ילדי ניסיתי להניק - הבכורה לא הצליחה לינוק- שאבתי עבורה.. בלידה השנייה סבלתי מפיסורה ולא יכולתי לשבת.. בפעם השלישית ממש נלחמתי בעזרתה של תינוקת מקסימה הנקתי מלא.. הילדה לא חזרה למשקל לידה... אני יודעת את כל הפרקטיקה להציע הנקה לפי דרישה ללא הגבלה.. אולם גם הפעם אני מניקה ( תינוק בן ארבעה שבועות ) והחל מהשבוע הראשון הוא ינק במשך שעה וחצי נרדם לחצי שעה - התעורר בצעקות כי נרדם בגלל גרפס ושוב יונק ... שעה וחצי גם בלילה וגם ביום לאחר שבועיים שהיה מיעוט של שתן .. הוספתי בקבוק וכרגיל הוא די השתלט על ההנקה .. היום שכרתי משאבת חלב במטרה להגביר ייצור אני מניקה במשך שעה .. נותנת תוספת כרגע כמעט כל ארוחה מקבל תוספת של 120 ... ואז שואבת לאחר שעה כלומר לדוגמא ינק ב7 קיבל תוספת ב8 בתשע אני שואבת ואז חלילה. כל ארוחה .. לצערי יש תחושה שאני בכלל לא מזינה אותו בשאיבה יוצא לי 40 שעה לאחר סיום הנקה. אני שואלת את עצמי האם להמשיך כך להניק ולשאוב.. יוצא לי להניק כמעט 7 פעמים ואני שואבת כ 3-4 פעמים אך אין שיפור בכמות החלב הנשאבת .\ אני די מיואשת מהעניין...

הגברת כמויות חלב

שלום לך, מרשים הרצון שלך להניק מתוך הבנה שזה הדבר הטוב ביותר לתינוקך, המשיכי כך. אני ממליצה לך להתנהל טיפה שונה: תניקי, מיד לאחר ההנקה תתני תוספת ומיד לאחר מכן תשאבי עוד כ-10 דקות מכל צד (גם אם כבר לא יוצא חלב, זה בשביל להגביר את הגירוי). בגיל הזה תינוק צריך לאכול בין 8-12 ארוחות ביממה, פחות מ-8 זה מעט מידי וכנראה לא מספיק לו. כדי להגביר משמעותית את הכמויות רצוי שתשאבי לאחר כל הנקה (לא מספיק 3-4 פעמים). תראי איך מיום ליום הכמויות יעלו, במידה ולא אני מציעה שתתייעצי עם יועצת הנקה שתתרשם מהניהול שלך ותשפר את מה שצריך. שיהיה בהצלחה.

למעלה