מעידה בדרך

מיקייי

New member
מעידה בדרך../images/Emo122.gif

אני מהניסיון שלי הייתי צריכה להבין שאין פעם אחתאבל כנראה שאני טיפשה מידי מעדתי אחרי כמעט 4 חודש עישנתי קריסטל ואני רואה שאני לא יכולה לעצור את זה ואני מתבישת לרדת לתוכנית אחרי מעידה והראש שלי גונב אותי לכול מיני כיוונים אני מבקשת עזרה אם מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות בתודה מיקי מורן

4נילס

New member
למיקי חברתי היקרה

מיקי אני יכול להבין את מה את עוברת עם הבושה לרדת לתוכנית מאמי מיקי את יודעת שהחשוב להיסתכל על היום ויש לך את היום יש לך אותי ויש לך את התוכנית מאמי צריך ללמוד מטעויות מיקי יש לך את הפון שלי בכול זמן מאמי תהיי חזקה ואת חזקה ואני מאמין בך נילסס = אורי

dcl

New member
מיקיי

את יכולה להחליט אם זו מעידה או נפילה. את כותבת שאת יודעת שקריסטל זה נגעת - נסעת. וקריסטל לא נגמר בדרך כלל בפעם אחת ומה עוד שכל הכסף הולך על זה ונגמר תוך זמן קצר. הבושה אולי גורמת לך לשבת בבית ולהסתתר אבל שמה אותך במקום רע שלא מתקדמים ממנו. הפעם הזו תהיה מעידה ולא נפילה רק אחרי שתקחי אחריות ותוכיחי שיש לך כוח ושהייתה לך הזדמנות להמשיך בקריסטל, אבל עצרת כי את חזקה.

מיקיי יקירה

"פעם אחת יותר מידיי אלף פעם לא מספיק". נגעת-נסעת. אלה אמרות ידועות.גאה בכנות שלך .אך האמיני בלי תוכנית ,חדרים וחברים לא עובד,כי רק ביחד זה עובד. הסירי את הבושה וצאי בריצה לחדר כי כולם אוהבים אותך.ושם הכוח בהצלחה

למעלה