מעייני, הייתכן וראיתי את אחיך באודישינים של כוכב נולד 6? מגן בהיסטוריה
H helush716 New member 27/5/08 #1 מעייני, הייתכן וראיתי את אחיך באודישינים של כוכב נולד 6? מגן בהיסטוריה
ק קטני עדי New member 27/5/08 #6 או בפורום..../images/Emo77.gif עכשיו- Maayan Peleg עד ממש לא מזמן- Xx MaayaN xX
ש שנינה92 New member 28/5/08 #12 לא מכירה אותו אבל אני חייבת להגיד שהוא בנזונה של דבר D: חח במובן הטוב , מחכה לראות אותו בהמשך העונה .
לא מכירה אותו אבל אני חייבת להגיד שהוא בנזונה של דבר D: חח במובן הטוב , מחכה לראות אותו בהמשך העונה .
ל ליעתע New member 28/5/08 #10 אני ראיתי! ../images/Emo13.gif אני באה לסלון "הווו אולי דיי עם השטויות האלה?!" *מבט זועם מהמשפחה * ואז "איעעעעעעעע זה אח של מעיינייייי " ונשארתי ליראות
אני ראיתי! ../images/Emo13.gif אני באה לסלון "הווו אולי דיי עם השטויות האלה?!" *מבט זועם מהמשפחה * ואז "איעעעעעעעע זה אח של מעיינייייי " ונשארתי ליראות
J just gaya New member 28/5/08 #11 אומגדד פשוט היתי בטיול שנתי אבל אני כזה וואי זה ויטוווווו!!$#!!^ ורצה בכל החדרים של החברים שלי זה היה רגע ממש מצחיק נו כן היה לנו חדרים של מפונקים עם טלבזיות ושטויות>.>
אומגדד פשוט היתי בטיול שנתי אבל אני כזה וואי זה ויטוווווו!!$#!!^ ורצה בכל החדרים של החברים שלי זה היה רגע ממש מצחיק נו כן היה לנו חדרים של מפונקים עם טלבזיות ושטויות>.>
J just gaya New member 28/5/08 #17 מושלם! וואי היה כ"כ כיף היה לנו מדריך טיולים ממש מצחיק וגם חובש חתיךP:
ק קטני עדי New member 29/5/08 #18 גאיה קום!!1../images/Emo46.gif../images/Emo77.gif את מודעת לעובדה שהטיול שנתי שלך היה 5 דקות מהבית שלי?!?!?!?!?!?!??!?!!?!?!?!?!!?!?
גאיה קום!!1../images/Emo46.gif../images/Emo77.gif את מודעת לעובדה שהטיול שנתי שלך היה 5 דקות מהבית שלי?!?!?!?!?!?!??!?!!?!?!?!?!!?!?
J just gaya New member 29/5/08 #19 מהההההההההה? תאמת חשבתי עלייך בנסיעה עם את גרה ליד או לא ישנו במצובה..יש כזה מקום נכון?XD