מעילים לקטנטנים
הלכנו תהשבוע לקנות מעיל לקטנצ'יק.
הרי ברור שנזדקק למעיל חם לתקופה קצרה (במרץ-אפריל כבר אין צורך במעילים חמים), ומצד שני - בשנה הבאה המעיל כבר יהיה קטן עליו ונצטרך מעיל חדש...
עשיתי סקר שווקים מקיף, הלכתי לכל החנויות שמוכרות מעילים לילדים ותינוקות שאני מכירה
ביניהם: חנות מוזרה בשם לידר, ליד העבודה שלי. מעילים מעפנים במחיר של 80 ש"ח.
fox
המעצבנים - יש להם יופי של מעילים לבנות, עם בד חיצוני רך ונעים (ולא ניילון מרגיז ורועש, המעיל נופח בצורה נעימה ולא מסרבלת, יופי של צבעים. לבנים - צבעים מדכאים, ניילון קשיח ומעצבן מבחוץ, ובסה,כ מעיל לא משהו. והמחיר - איי איי איי, 149 ש"ח טבין ותקילין, אין הנחות (למרו תשבחנות יש עד 50% הנחה למגוון פרטי חורף).
בקולב, אותו דבר - מעילי בנות נעימים ומחממים, לבנים מעילים מכוערים ולא נעימים (וגם נראים לא מחממים במיוחד) - במחירים של בים 80-150 ש"ח.
בצר לנו חזרנו הביתה, בלי מעיל חדש. מזל, בדיוק באותו יום נתנה לי חברה טובה את המעיל של הבן שלה מעונה קודמת - מעיל במצד מעולה ב- 0 ש"ח
הלכנו תהשבוע לקנות מעיל לקטנצ'יק.
הרי ברור שנזדקק למעיל חם לתקופה קצרה (במרץ-אפריל כבר אין צורך במעילים חמים), ומצד שני - בשנה הבאה המעיל כבר יהיה קטן עליו ונצטרך מעיל חדש...
עשיתי סקר שווקים מקיף, הלכתי לכל החנויות שמוכרות מעילים לילדים ותינוקות שאני מכירה
ביניהם: חנות מוזרה בשם לידר, ליד העבודה שלי. מעילים מעפנים במחיר של 80 ש"ח.
fox
בקולב, אותו דבר - מעילי בנות נעימים ומחממים, לבנים מעילים מכוערים ולא נעימים (וגם נראים לא מחממים במיוחד) - במחירים של בים 80-150 ש"ח.
בצר לנו חזרנו הביתה, בלי מעיל חדש. מזל, בדיוק באותו יום נתנה לי חברה טובה את המעיל של הבן שלה מעונה קודמת - מעיל במצד מעולה ב- 0 ש"ח