מעילת ענק בסופרלנד ראשל"צ...

E M S

New member
מעילת ענק בסופרלנד ראשל"צ...

תושב בת ים אשר עבד כמאבטח בסופרלנד בראשל"צ גנב במשך תקופה ארוכה כרטיסי כניסה לסופרלנד כאשר היה עובד בער הכניסה את הכרטיסים היה נוהג להעביר למישהו אחר שהיה מוכר אותם. התפנית שחלה בפרשה קרתה בשבת האחרונה באמצע אוגוסט כאשר התחילו לחשוב באותו מאבטח הוצבו מצלמות זעירות מעל כל השערים כולל חנות היציאה. ביום שבת האחרון הוא הספיק לגנוב כ-40 כרטיסים במשך כשעה לאחר שלקח הפסקה ללא אישור של 5 דקות עקב אחריו מנהל הסופרלנד. ותפס אותו מעביר את הכרטיסים למהגדר למישהו אחר פה זומנה המשטרה קב"ט הסופרלנד "שלא" היה אמור להגיע באותו יום לעבודה הופיע הוזמנה משטרה ובוצעה חקירה במשרדי הסופרלנד. לאחר מכן הובל אותו מאבטח כאשר הוא מושפל עם הראש למטה על ידי שני שוטרים לתוך ניידת המשטרה להמשך חקירה ועצר. כשעה לאחר המעצר זומנו כל אנשים הביטחון שעבדו באותו היום לתוך חדר הישיבות שם סופר להם על המקרה כולם היו בהלהם קב"ט הסופרלנד נשא נאום של כרבע שעה חלק מדבריו: " אני שהייתי החבר הטוב ביותר של י' אני שמכיר את ההורים שלו את המאמן שלו את החברים שלו אני עכשיו האויב הכי גדול שלו אני ימחוק אותו" במילים של כאב אמר זאת קב"ט הסופרלנד... בהמשך יתברר שי' הפי בפרשה את ט' גם הוא תושב בת ים ועובד בסופרלנד כאיש ביטחון. עוד נאמר באותה ישיבה שישנם שני שותפים נוספים שעבדו באותו היום והם יודעים מי הם. יש לציין שזה בלעדי לפורום ראשון כל מי שרוצה לכתוב בנושא מוכרח לפנות אליי האומנם אינני עובד כבר בסופרלנד ראשל"צ אך אני יודע כל פיפס שזז שם את כל זה אני יודע בדיוק 5 דקות אחרי המעצר ואת עניין הישיבה 5 דקות לאחר שהסתיימה

actress

New member
אותו סיפור היה גם בחי כף לפני כמה

שנים אז כנראה אותו מאבטח או חבר שלו מה האבסורד עוד... שאותו מאבטח וחבר שלו שנידונו למאסר כיום אחד מהם מאבטח בביה"ס רעות בגני אסתר

cobainos

New member
אני מניח שזה לא אותו אחד

בד"כ דורשים לאבטחה(לפחות למוסדות שיש להם קשר לכסף) עבר ללא דופי.

המרינה

New member
חיייייייים? המאבטח בבצפר הזה.. ../images/Emo12.gif

אני למדתי בבצפר הזה והמחנה של המחנות העולים שם אז אני די מכירה ת'שומר שם.. אתם רציניים?? זה הוא??

actress

New member
השומר עם המשקפיים ששם כיפה מידי

פעם על הראש ואם כן זה הוא זה זה ששומר בביה"ס רעות

"הסופרלנד"ועכשיו העובדות כפי../images/Emo124.gif

עכשיו העובדות כפי שקיבלתי אותם ממשטרת ישראל:(תחנת ראשל"צ) משטרת ראשל"צ עצרה 2 מאבטחים שעובדים ב"סופרלנד"בראשל"צ לאחר שהודו כי גנבו כרטיסי כניסה למתקן במירמה ומכרו אותם לאחרים במחיר מוזל. עפ"י החשד 2 המאבטחים (19ו-49) שהיו אמורים לקרוע את ספח הכניסה היו לוקחים את הכרטיס במלואו מהנכנסים למתקן ומכניסים אותו לכיסם. בהמשך היו מעבירים את הכרטיסים לאדם נוסף שהיה ממתין בכניסה,מקבל את הכרטיסים והיה מוכר אותם במחירים מוזלים. החשודים הודו במיוחס להם וטענו כי רק בחודשיים האחרונים היו מבצעים את פעולות הגניבה והמרמה. בחיפוש ברכבם נתפסו 59 כרטיסי כניסה למתקן בשווי 4700 ש"ח וכן 970 ש"ח במזומן. השניים הודו במיוחס להם וקשרו אחד את השני בביצוע העבירה. בתום חקירתם נשלחו למעצר בית למשך 5 ימים. משטרת ראשל"צ חוקרת.

actress

New member
ועכשיו בטח ישוו למה שהיה בחי כף עם

מעילת הכספים הגדולה שזה אותו דבר.

אני מקווה שמנהל המקום בסדר

עבדתי שם כמה פעמים וזהו-מקום נחמד אבל כל אחד דואג לכסת"ח שלו

E M S

New member
בקשר לעובדי הביטחון בסופרלנד בכלל

עובדי הבטחון בסופרלנד הם לא חברה פרטית הם עובדים של הסופרלנד עצמו. איין שם כזה בדיקת עבר פלילי ושום דבר דומה אפילו וגם לא ר"פ

למעלה