מעיל לחורף בצפון מזרח

nogala1

New member
מעיל לחורף בצפון מזרח

קיבלתי מספר המלצות למעילי חורף (אהיה בחוץ שעות רבות ) ואשמח לקבל עוד. העניין הוא שמחירי המעילים שהציעו לי חגו סביב ה - 1000 דולר . האם זה הגיוני?
אין לי בעיה להוציא סכום גבוה למשהו שישמש אותי שנים . אבל רציתי להבין אם אני צריכה להתכונן להוצאה כזו או שאפשר להסתפק ב מעיל ב 300-400 דולר

xbuffalomen

New member
בחנויות שמוכרות בגדי עבודה אפשר למצוא מעילים

טובים גם בפחות מ 200$ ... נכון אין שם של מותג ידוע , הם יותר גסים למראה ולמגע אבל הם עושים את העבודה ובגדול... אגב , הם גם ישרדו הרבה יותר זמן ולו בגלל שהם מוותרים על פלצנות בגלל יעילות ...

placid1

New member
וגם בקוסטקו יש לפעמים מעילים טובים

placid1

New member
לא חייבים מעיל באלף דולר, כדי להתחמם. מעיל בפחות מחצי מחיר

גם יעשה את העבודה וגם תוכלי לפרגן לעצמך לפחות שני מעילים ולא תתקעי כל העונה/(העונות הבאות) עם מעיל אחד שעלול להתלכלך/להיקרע/לאבד ואז סתם יכאב לך הלב.

מהנסיון של הילדים שלי, שמבלים הרבה שעות בחוץ בטורונטו (חלקם בהליכה לבית ספר (חצי שעה), חלקם בהמתנה לאוטובוס והליכה ברחובות), מעילים של אדי באואר, קולומביה, נורת׳ פייס ולאנדס אנד מספקים ביותר. קנדה גוס יקר ומחמם, אבל גם יש בו פרווה שאנחנו לא לובשים.... בעיה נוספת עם מעיל אחד שנורא חם, היא שכשלא נורא קר, אבל מספיק קר שתצטרכי מעיל, את תקועה רק עם מעיל אחד.

אגב, לאדי באואר יש אחריות על המעילים שלהם ואם משהו קורה למעיל תוכלי לקבל מעיל חדש (הבת שלי קיבלה מעיל חדש אחרי ש מעיל שלה, שהיא לבשה במשך עונה שלמה, היתה בעיה ברוכסן).

iris mom of two

New member
ולאישה מעל גיל קולג'

גם ll bean. המעילים שלהם מעולים. קניתי אחד לפני שנים רבות, ביליתי איתו חמש שעות קצוף בטמפרטורה של 20 פרנהייט, וכל מה שהיה קר היה קצות האצבעות, שכמובן לא כוסו על ידי המעיל.

debby12

New member
מנהל
את רצינית? נשמע לי נורא יקר

למיטב זכרוני את גרה בדרום-מזרח ארה"ב, לא צפון-מזרח - נכון? אז הוא לא ישמש אותך המון - אני מניחה שזה לטיול ספציפי

אני הייתי קונה מעיל ב UNIQLO, אחד מהסוג הארוך שמכסה היטב לא רק את הישבן אלא גם את הרגליים עד למטה מהברכיים. אחד כזה יחד עם מגפיים מחממים יעשה את העבודה, ויעלה הרבה פחות מ-200. אני גם אוהבת את הסגנון שלהם

Midriff

New member
מסכימה עם כולם פה

אמנם בד"כ (למעט משחקי כדורגל חורפיים פה ושם) אני לא מבלה שעות ארוכות בחוץ בחורף אבל גרה במקום קר יותר מפילי. עד היום הסתפקתי במעיל מאדי באואר שעלה לי $150 ומחזיק יופי כבר לא מעט שנים

debby12

New member
מנהל
שיהיה בשעה טובה

לא ידעתי שעברתם. מקווה שהמעבר מוצלח ומהנה.

Boston Guy

New member
יש רק שתי סיבות לקנות מעיל שעולה יותר מ 500$

סיבה אחת (הנפוצה יותר) - הקונה הוא FASHION VICTIM, ולכן קריטי עבורו ללבוש את הבגד מהמותג ה"נכון". סוג זה של קונים גם לא ייתפס מת במעיל מדגם (או בצבע) של "שנה שעברה" - ולכן יוציא את הסכומים הללו שוב ושוב.

סיבה שנייה (והרבה יותר נדירה) - הקונה עוסק בפעילות ספורט חורף וצריך "בגד טכני" - שבנוי ספציפית עבור הספורט הזה. לדוגמא - יש מעילי סקי שבתוכם מותקנים משדרי מצוקה לוויניים ויש בהם AIRBAG (כמו מה שיש במכוניות) כדי להציל את הגולש במקרה של מפולת שלגים...
בחלק הגדול של המקרים - תשעה מתוך עשרה מהאנשים שקונים את הביגוד המיוחד הזה לא באמת צריכים את כל הפיצ'רים האלו, והם מוציאים את הכסף הגדול לצורך ה"שופוני".

לרוב המכריע של הקונים - גם מעיל שעולה רבע מהמחיר שציינת יתן פיתרון מצויין. יש מגוון של מעילי חורף, לכל צורך אפשרי, שיעלו בין 50$ ל 250$ ויעשו את העבודה מצויין. אם לא איכפת לך ללבוש מעיל מדגם של שנה שעברה - בחנויות כמו TJ-MAXX ודומותיהן תמצאי מעילים ממותגים סבירים פלוס במחירים של פחות מ 200$.

כדגי לתת לך המלצה לגבי מעיל ספציפי, צריך להבין מדוע את תצטרכי לבלות בחוץ שעות רבות ביום.
כמה שעות זה "שעות רבות"? כמה מהן זה ברצף?
בסביבה עירונית או בסביבה כפרית (שטח פתוח)?
עומדת שעות באמצע שדה מושלג - או שמדובר ב"מהמשרד לאוטו - מהאוטו למשרד", או המתנה לכלי תחבורה ציבורית?
כשאת תהיי בחוץ - את תהיי אקטיבית (הולכת, רצה, עובדת עבודה פיזית) או פסיבית (עומדת, יושבת)?
באופן כללי, כשממש קר מי שנמצא בחוץ שעות רבות ברצף מתחלק ל 4 קטגוריות עיקריות:
א. ספורטאים שעוסקים בספורט חורף או ריצה \ הייקינג
ב. SOCCER MOMS OR DADS שקופאים על הטריבונות בזמן שהילדים שלהם משחקים על המגרש
ג. פועלי בניין \ עובדי עבודות חוץ (טכנאי כבלים, עובדי חברת חשמל וכיוצ"ב)
ד. ומשוגעים.
אישתי ואני שייכים לקטגורייה הרביעית - אנחנו מבלים שעות רבות בחוץ כל יום, גם בימים הכי קרים - בגלל הכלב שלנו שדורש המון פעילות גופנית.
מהנסיון שלנו - למי שבאמת צריך להיות בחוץ בקור, הרבה יותר חשוב הביגוד התחתון (מה שנקרא כאן BASE LAYER) והנעללים (יותר נכון מגפיים) מאשר המעיל.
אנחנו משתמשים ב"טריקים של פועלי בניין" - החל מ BASE LAYER טרמי טוב, שתי שכבות גרביים מצמר מרינו, כפפות טובות, וכלה בכובעי גרב, באלקלוות, ומגפיים מרופדים ואטומים למים ולשלג. את זה מתגברים במחממים כימיים מתכלים בנעליים ובכפפות, ולימים של מינוס 20 פרנהייט ורוח נושכת, כשאנחנו יודעים שנעמוד שעתיים סטטית בשדה פתוח - יש לנו מעיל של ציידים עם חימום חשמלי בתוכו (שמופעל על ידי מצבר של כלי עבודה נטענים).

iris mom of two

New member
רגע רגע

אתה קורא לי משוגעת?
חורף זו עונה מאד אהובה עלי, ואני מבלה די הרבה זמן בחוץ. שלוש מייל ויותר ללכת עם הכלב מסביב לאגם. snow shoeing, סקי...
&nbsp
עדיין, לא חושבת שהגעתי למצב של שני זוגות גרביים. זוג אחד מספיק, עם מגפיים מעולות (או נעלי סקי...), לא מסוגלת לחשוב על טייץ, מקסימום מכנסי שלג.
&nbsp
וכן, חולצה טובה, ז'קט קל, הנאנו פאף של פטגוניה ומעל זה מעיל סקי וכבר מתחיל להיות לי חם מדי.

debby12

New member
מנהל
רגע, ומה עם הכלב?

לא קופאים לו ה"ענבים" בקור הזה? בעצם אני מניחה שהוא נפרד מהם לשלום זה מכבר.... אבל באופן כללי, לא קר גם לו? או שאתם שמים גם עליו עזרי חימום?

Boston Guy

New member
אהממ... מצורפת תמונה של כלב מהסוג הזה להמחשה

זו לא תמונה של הכלב שלי - אלא של אחד מאבותיו יחד עם הברידרית שלו. השם שלו מופיע בשורת התיאור של התמונה.
עדיין דואגת שקר לו?

nogala1

New member
תודה לכולם - אסתפק בהוצאה נמוכה משמעותית מ - $1000 ....

Anat Shemer RDI

New member
המעיל שלי הוא

אדי באואר Eddie Bauer הכי ארוך והכי חם שיש להם (אחפש קישור עוד מעט) . לפני ששיניתי את התזונה סבלתי נוראות מקור, עד לרמה של לחץ רק מלחשוב על אפשרות של חשיפה לקור. את המעיל קניתי לקראת חופשה של קריסמס בניו-יורק (שבסופו של דבר התנהלה בטמפרטורות של סביב 60 מעלות, עם 72 בערב כריסמס!...) והוא שימש אותי בנאמנות בשלוש וחצי השנים האחרונות. המחיר המקורי היה כ-300 דולר אבל קניתי בחמישים אחוז הנחה - הבגד הכי יקר (בהמון!) מכל בגד אחר שיש ברשותי. אני מאוד נהנית ממנו, התחושה היא כמו להיות עטופים בשמיכה. כיוון שהוא מילוי נוצות אפשר גם לכווץ אותו לקטן (יחסית לגודלו העצום) ולהכניס לתרמיל הגב, דבר שמועיל מאוד בחופשות בערים שבהן נכנסים וימצאים ממקום מחומם לקור בחוץ.

למעלה