מעיל מגן

מעיל מגן

בתור רוכב קטנוע, האם מעיל מגן יכול לתרום לי? אם כן, איזה סוג? איפה לקנות? כמה לשלם?

nimerart

New member
גם לילד עם סקייטבורד...

מעיל יכול לעזור!!!!! כמה ואיזה תבצע חיפוש בשני הפורומים

ixmix

New member
מעילים.

אני אישית לא רוכב ללא מעיל וכפפות. פציעתי הלא פשוטה ביד היתה נמנעת לחלוטין לו לבשתי כפפות באותו יום, ומאז למדתי. לך אני מציע ללמוד מנסיונם של אחרים ולקנות ציוד סביר+. מעילים תמצא באיזור משולש הרחובות שוקן-צ'לנוב-סלמה בתל אביב, ואיני מעונין להמליץ על מעיל מדגם מסוים מאחר והמבחר רב - מה שכן, קח מעיל עם מיגונים, ונשמע לי שעדיף מעיל קיץ/חורף כלומר כזה שאינו חדיר למים ויש לו בטנה מתפרקת. תוכל למצוא מעילים סבירים באיזור 1000 ש"ח +- כשהשמיים הם הגבול וכפפות סבירות סביב 200 ש"ח לקיץ 300+ לחורף.

מעיל מגן מתנפח

שמעתי וראיתי באינטרנט מעיל מגן מתנפח כאשר הרוכב מתנתק מהאופנוע. זה עולה $500 באתר שלהם. משהו שמע/ראה/קנה/השתמש בדבר כזה?

TheReverend

New member
יש איתו רק בעייה אחת

הוא מגן על האיזורים הלא נכונים
ברוב הנפילות
הידיים והזרועות הן מה שפוגש את האספלט ראשונות והמעיל הזה הוא ווסט, כלומר מגן על החזה, בטן וגב. באותו מחיר אפשר לקנות מעיל עור אייכותי כולל מיגונים קשיחים ומיגון גב ועוד ישאר לך עודף. אם אתה לא מוגבל במחיר, לך על מעיל עור, נכון הוא כבד ונכון שחם איתו אבל זוה ההגנה הטובה ביותר שיש לרוכבים. עדיפות שניה, מעיל רב עונתי(בד"כ קורדורה) עם ביטנה מתפרקת שתוכל לרכב איתו גם בחורף וגם בקייץ. אפשרות נוספת היא מעיל לכל עונה - מעיל רשת לקייץ ומעיל אטום למיים לחורף אבל זו כבר הוצאה לא קטנה. יש אפשרות נוספת וזו מעין רשת עם מיגונים קשיחים במקומות הנכונים, עולה בסביבות ה1000 ש"ח וניתן לשים מעליה מה שרוצים(כלום בקיץ או מעיל עבה בחורף וכו') עיצה אישית, לפני שאתה קונה, קח לך יום שלם ותסתובב בין כל החנויות באיזור, תמדוד, תתמקח, תשאל, תציק... גם אם מצאת משהו שמוצא חן בעינייך, עבור לחנות הבאה, אולי שם תמצא יותר טוב? או אולי את אותו דבר ביותר זול? אה, ואם אתה תל אביבי, אז כנס ללרט(ליד פרפר) שאל מי זה שחר ותגיד לו שאתה מהפורום ב
. יחס חם מובטח

TheReverend

New member
יקר מידי יחסית לעובדה שאין בו

מיגוני גב, הוא צביעה חלקה ולא מפירמה ידועה
חפש עוד טיפה תמצא דברים יותר טובים ברשת

tygger

New member
זבל מעובד.

עור ותו לא. "מחוזק" זה תפירה של עוד שיכבת עור. יש לי מאמר נחמד בשבילך אם אתה רוצה בקשר לעמידות העור בתאונה. לעיתים גם 7 שניות של החלקה מספיקות לקרוע את המעיל. המיגון הקשיח יותר ממגן יחד עם המעיל.

© DrorZi

New member
אני בדילמה זהה

אני אגיד לכם מה פסיכולוגית מפריע לי תמיד השתוללתי עם אופנים בצורה שאני בטוח שאני אפילו לא אתקרב אליה עם קטנוע (ולכן הקושי) לא שלא נפצעתי, נפצעתי ומספיק (תודה ששאלתם, שלומי מצויין
אבל אני לא חושב שאני אהיה מסוגל בקיץ, לנסיעה עירונית, לקחת עלי מעיל בשביל לקפוץ לקניון. על כפפות וקסדה אני מסכים שזה חובה (ועכשיו תקפצו "אז למה אתה אומר קסדה וכפפות כן ומעיל לא" אמרתי, פסיכולוגית כרגע קשה לי עם זה) נו ייאלה, אני מרים לכם להנחתה עלי "איזה רוכב משוגע אתה", צאו לדרך.
דרור זי.

רק נקודה למחשבה...

אופניים בחיים לא יגיעו למהירות שבה אתה רוכב עם קטנוע 150 סמ"ק(אלא אם אתה עושה את סדום ערד בלי ברקסים).

s@muel

New member
תחשוב על זה ככה:

כמה שחם לך - האספלט חם אפילו יותר.

למעלה