מעיןבר הזמינה אז באתי...

tamtamy

New member
מעיןבר הזמינה אז באתי...

שלום, אני מתכננת באופן רשמי לפתוח בנסיונות כניסה להריון בעוד כחודש חודשיים. בינתיים עשיתי בדיקות גנטיות והתחלתי לקחת ויטמינים שכוללים חומצה פולית. יצאה תוצאה אחת לא נחמדה בבדיקות גנטיות, אז נחכה לבדיקה שבעלי יעשה. זה כמובן מלחיץ מאוד אבל אני מנסה להרגיע את עצמי.

אפרסקה

New member
ברוכה הבאה! גם לי זה קרה וזה מפחיד

(עם בדיקה גנטית) ובסופו של דבר אהובי יצא שלילי וחזרנו לנשום. מאחלת לך פה שהות קצרה ונעימה. אפרסקה. נ.ב. אם התוצאה החיובית יצאה בגושה, דעי לך שרוב הסיכויים שבעלך לא נשא, וגם אם כן אז ילד חולה זה רק 1:4, וגם אם כן! אז בדרך כלל זו המוטציה הקלה של המחלה שאינה מהווה בעיה. לגבי מחלות אחרות אני פחות מתמצאת, אבל מחזיקה לך אצבעות!

mayashu

New member
ברוכה הבאה!

יכול להיות שאני זוכרת אותך מפורום חתונות? משהו עם חתונה "הפוכה"? ברוכה הבאה לפורום המקסים הזה, והזמני...

ברוכה הבאה אלינו !

מאחלת לך שהות קצרה ונעימה בפורום.

tamtamy

New member
זוכרת נכון

הייתי שם לביקורים מאוד קצרצרים ורק כשהרגשתי שיש לי מה לתרום. בפורום הנוכחי, אני בהחלט שואבת הרבה מידע. לך סיפרתי על החתונה ההפוכה במסר? בהצלחה לשתינו בתהליך..

mayashu

New member
כיף להיפגש שוב ../images/Emo24.gif

אכן אני הבחורה מהמסרים... החתונה אכן הייתה הפוכה ומקסימה ועכשיו אנחנו בשלב הבא. מאחלת לך המון הצלחה והריון מהיר, שפוי ובריא.

tamtamy

New member
תודה לכולכן ../images/Emo39.gif

אף פעם לא השתתפתי באופן פעיל בפורום. אבל נראה לי שפה אני בהחלט הולכת להתמקם לזמן הקרוב. חממתן לי את הלב. אז אני מאחלת שהיה קצרה כאן לכולן. והכי חשוב - לשמור על אופטימיות - מה שצריך לבוא - יבוא - בזמן הנכון!

למעלה