מעין סקר "פילוסופי".

מעין סקר "פילוסופי".

אחד הדברים האהובים עליי בסדרה זה שאני תמיד חושבת המון אחרי כל פרק. תהיתי, והגעתי למסקנה שאם אני הייתי ריפרית, לא הייתי מרגישה אשמה אחרי שאני לוקחת נשמה. למה ג'ורג' ממשיכה להרגיש אשמה? זו לא אשמתה שהם מתים. היא לא שולטת בזה או גורמת לזה. היא רק עוזרת להם להגיע למקום אחר (טוב יותר), היא לא הורגת אותם. הדברים הקטנים והאפורים שאני *אף פעם* לא זוכרת את שמם עושים את זה. וזה לא בגלל שהם רעים - מוות כזה זה לא דבר מרושע. זו דרך הטבע. אנשים חייבים למות בסופו של דבר בדרך זו או אחרת. (לא שאני אומרת שלרצוח זה טבעי או משהו, אל תבינו אותי לא נכון. O_O פשוט... כולם מתים בסוף. אם הם לא ימותו, יהיה לנו... חתיכת פיצוץ אוכלוסייה.) בכל מקרה... מה דעתכם בנושא? ואם אתם הייתם ריפרים, אתם הייתם מרגישים אשמים?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לא הייתי מרגישה אשמה.

עכשיו, אחר כך, ממילא מתישהו האדם הזה ימות P: חוץ מזה מוות זה גאילה מיסורי החיים.

IllyriaB

New member
תראי....

את גורמת לי להשתמש שוב ב-3 נקודות. :S אז ככה אני חושבת שג'ורג' בעצם מרגישה אשמה מאותה סיבה שרוב הרגיש אשם למוות הטבח ולכן לקח את מקומו. זה לא כאילו הם עושים את זה, אבל תחשבי על זה שהם סה"F עדיין אותו הבן אדם שהם היו רק אמממ. מתים. :S ובנוסף היא לקחה אישה שהיו לה חיים דיי טובים, אז היא הרגישה שזה לא ממש נראה לה הזמן שלה במיוחד אישה שבאמת חיה חיים, ועוד זה שהכלב ישאר לבד, כל הדברים האלה השפיעו עליה ולכן היא הרגישה אשמה. [= הסוף. [=

אבל...

גם אני עם שלוש נקודות. אף פעם אין מקום בכותרת. ם: העובדה שהיא לוקחת את האישה - היא עוזרת לה. זה לא תלוי בג'ורג'. אני לא ממש זוכרת מה הסבירו בפרקים הראשונים, אבל היו כמה דוגמאות בקשר למה קורה אם ג'ורג' (או כל ריפר אחר, לצורך העניין) לא לוקח את הנשמה. היה את הבחור שמת, אבל הנשמה שלו נשארה בגופו בזמן הנתיחה שלאחר המוות. היה את האיש שג'ורג' אמרה לו משהו על הבן שלו כדי שהוא לא יגיע למקום כלשהו, והיא מנעה את המוות שלו - אבל אז הוא שיווק איזה מכשיר שטיגן לאנשים את המעיים, או משהו. היא חייבת לקחת את הנשמות. אני מבינה אם היא קצת נקשרת לאלה שעומדים למות, ומרגישה רע בגלל זה - אבל אני לא הייתי מגישה גם אשמה. צער, אבל לא אשמה.

DARTHME

New member
../images/Emo27.gifאני חושב שלא הייתי מרגיש אשם

אבל זה משהו שאני יכול לדעת רק אם זה יקרה לי

S i r i u s

New member
לדעתי זה טבעי להרגיש אשמה

היא בטח מרגישה שהיא אשמה בזה שהיא לא מזהירה אותם, מונעת את המוות שלהם. כמו במקרה עם הילדה בפיילוט
גם אני בחיים לא הייתי נותנת לה למות. אולי כולם מתים בסוף אבל נחמד לחשוב שהסוף הזה יגיע כשאתה זקן בודד ומכוער ולא בשיא החיים.

ם:

אבל היא ראתה מה קורה אם היא מונעת את המוות שלהם. היו כמה מקרים שהיא ניסתה להציל אנשים, וכל פעם משהו השתבש (פעמיים באופן מחריד למדי). באחת הפעמים היא עיכבה מישהו כדי שהוא לא יגיע בזמן למקום שהוא היה אמור למות בו, ואז המישהו שיווק מוצר כלשהו להרזייה שפוצץ לכל האנשים שקנו אותו (והיו די הרבה) את הבטן או משהו. או הפעם שהיא לא לקחה את הנשמה של מישהו, והוא מת בכל מקרה - אז הנשמה שלו עדיין הייתה בתוך הגוף בזמן הנתיחה שלאחר המוות. אני פשוט נשארת עם תחושה שהיא מתנהגת כאילו היא חייבת להם משהו על מה שהיא עושה להם - אבל היא רק עוזרת להם. זה מה שאני מתקשה להבין.

S i r i u s

New member
בכל זאת, קשה להתרגל לזה,

היא מגלה שהיא לא יכולה לעזור להם, אבל היא עדיין מרגישה קשורה למוות שלהם.

HuGo Hell

New member
את צודקת. ../images/Emo1.gif

אבל לא נראה לי שג'ורג' אמרה שהיא מרגישה אשמה, אולי שהיא מרגישה רע בקשר לזה. וגמני הייתי מרגיש רע, אם כל זאת שהם מתים ואני לא קשור לכך... זה עדיין כואב לראות אותם מתים. והמחשבות. והרגשות... וקוראים ליצורים גרייבלינגז (מלשון גרייב - קבר, כלומר קברנים)

DARTHME

New member
../images/Emo27.gif"סמויים" נשמע יותר מתאים

אפילו שזה תרגום ממש לא נכון

תודה, אני תמיד שוכחת. ^^;

אני מבינה שהיא חשה צער. גם אני הייתי מרגישה רע במקומה. בכל זאת, אני התרשמתי שהיא מרגישה גם אשמה בנוסף לצער. וזה מה שלא הגיוני מבחינתי - הרי אם היא לא הייתה לוקחת את הנשמות שלהם, המצב היה הרבה יותר גרוע מבחינתם - העבודה שהיא עושה חשובה... היא בצד של הטובים. (לא שיש ממש צד של רעים בסדרה, אבל זו לא הנקודה.)

IRISH GREMLIN

New member
נכון.

ואני גם מבינה את "הצער",או "האשמה"-או מה שלא יהיה... בכלל אם אני הייתי במצבה של ג'ורג',הייתי מבינה שאני צריכה לעשות את זה. אבל-לא הייתי מבינה למה אני צריכה להיות זאת שנוטלת את נשמתם, או זאת שבסוף-כן מרגישה גורם מסוים למוות שלהם. -ואולי ככה ג'ורג' מרגישה.

יש לך נקודה, לא חשבתי על זה.

לא חשבתי על מחשבות בכיוון של "למה אני צריכה לקחת חלק בזה", באמת. יפה אמרת.

darklighter

New member
לדעתי...../images/Emo115.gif

אני הייתי מרגישה רע אולי בהתחלה או במקרים מיוחדים כמו אם זה ילדים קטנים...אבל אני לא הייתי מרגישה אשמה כי אני לא הגורם למוות הגרים ריפרים רק מעבירים את הנשמה הלאה...והאנשים שצריכים למות ימותו בכל מקרה כמו שקרה בפרק עם ההוא שהיא "הבריזה" מהפגישה שלה....

למעלה