מעיני שלנו מתגייייייסת!

Drorrrrrr

New member
מעיני שלנו מתגייייייסת! ../images/Emo60.gif

כן כן, יום שלישי הזה היא פורשת כנף ועוברת לדום (או לנוח, תלוי במפקד/ת)..... בטח מעין שואלת: "איפה הברכות והאיחולים? אהההההההההה כבר התכוננו מראש לשאלה הזאת? נכון? כל הברכות והאיחולים נמצאים כאן!
מעיניייייי אניייייי אוההההבבבבבבבבבבבב אותתתתתתתתתתך
בעמוד שהכנו אין בכלל סמיילים, נו שרת מפגר, אז קבלי את כל הסמיילים שאמורים היו להיות שם:
רק טוב וגיוס קל ונעים!

Adrienne

New member
דרור - סוף! אתה גדול!

זה היה כזה יפה... אמן והיו עושים לי משהו כזה כשהתגייסתי. אה... רגע... עוד לא התגייסתי
פחח...

Drorrrrrr

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif

היית צריך לשמוע את התגובות שלה באייסיקיו איזו מאמי! אגב, בוא לאסק אני צריך לדבר איתך

ArSiT

New member
יוווו זה יצא ממש יפה!!!

אני לא כתבתי לה ברכה כי לא הייתי פה הרבה זמן... :/ אז מעיין - גם שאת לא מכירה אותי אני מאחלת לך גיוס קל ובהצלחה!!!

crazy4tc

New member
איזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה יצא ממש מדהים!!!!!!!!!!! גם אני לא ממש מכירה את מעין ולא כתבתי את זה בברכה אבל לא נורא! יואו איזה יפה!!!

Drorrrrrr

New member
לכל מי שמצפה לתגובה של מעיני../images/Emo60.gif

אל תדאגו, היא תגיב פשוט אתמול בערב היא לא הספיקה מפאת חוסר זמן
והיא הבטיחה להגיב היום

mayjen

New member
ווווווווווואאאאאאאיייייי!!!!../images/Emo140.gif

אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!
איזה חמודים אתם!!!!!!!!:) דרורי ממי, תודה על האירגון, אני מתה עליך חמוד!:) וכמובן תודה לכווווווווווווווווולם על שיתוף הפעולה!!!:) אין לכם מושג כמה אני מעריכה את זה!!!!!!!:) למי שלא יודע אני הולכת להיות קרבית... לוחמת בנח"ל משולב:) אני גם מקווה להכיר את כולכם יותר טוב כי אני לא מכירה את כולם:) אז אני אשמח לדבר עם כולם שאני אחזור הבייתה:) בינתיים קבלו המון חיבוקים:
והרבה נשיקות:
והמוןןןןןןןןן תודה!!!באמת!!!
שיהיה לכם המשך שבוע נעים!:) ושהמורים לא ישגעו אותכם יותר מדי
Love You All

Drorrrrrr

New member
וכדי שתדעו איך אשתי נראית ../images/Emo60.gif

קבלו תמונה של החיילת הכי חמודה בארץ!

adi u

New member
איזה חמודה...

רק בשביל לראות את התגובה שלך..היה שווה לארגן דבר כזה.. אני חושבת לא ככה?!

elknetld2kil

New member
הטיפ הכי חשוב שנתנו לי הוא...

Take it easy!!! גם אם יש איזה פישר\ית שמחליטה לעשות לך קצת רע על הנשמה תזכרי את הדברים הבאים: א. בסה"כ הם מנסים לעזור לך בדזרך מסויימת (להכניס לך משמעת לורידים ולהקשיח אותך קצת). ב. כשאת נופלת שמצב 2 תחשבי על היום שבו תסיימי את הטירונות הזאת ושתסתכלי על המ"כים שלך דרך החלון של האוטובוס בדרך החוצה מהטירונות. ג. היה לנו כמה מקרים בטירונות שהיה לנו מפקד (או סמל במקרה הספציפי הזה) שכולם שנאו אותו בגלל שהוא היה מאוד מניאק ותוקפן (וגם אידיוט לא קטן). בסוף הטירונות לא היה בן-אדם אחד שהעז להגיד עליו מילה רעה, כי בסופו של דבר, גם אם מישהו מעצבן אותך באותו רגע, אתה תסתכל על העניין הזה בעתיד ותצחק על זה. ד. תנסי להתחבר שם עם הבנות. כמה שיותר תיהי חלק מחבר'ה, יהיה לך יותר קל ומהנה. ותזכרי את זה: לא משנה כמה תיסבלי ותשנאי את הטירונות, בסוף את תסתכלי על זה ויעלה לך חיוך על הפנים, אז תיהי כמה שיותר אופטימית ותביני שכל הקטע של המפקדים זה רק הצגה כי מאחורי הפרצופים המעצבנים שלהם מסתתרים אנשים טובים שעברו קורס מייגע וארוך רק בשביל שיוכלו לעזור לאנשים כמוך. מקווה שעזרתי, חברך לצה"ל, איתן לוין, 7307157 (ביום שלישי תביני מה זה המספר הזה).

Drorrrrrr

New member
יההההההה תראי אילו עיצות ../images/Emo60.gif

איתן החייל המנוסה שלנו נותן לך
תגיד, מותר לך לפרסם בכלל את מספר החייל שלך? איך קוראים לזה באמת, לא מספר חייל שכחתי

mayjen

New member
תודה רבהההה לכולם../images/Emo13.gif

ותודה איתן על העצות:) חזרתי היום הבייתה ודווקא היה די כיף בצבא:) זה לא היה נוראי כמו שחשבתי שיהיה...הלך טוב:) טוב...בטח בגלל שזה טרום טירונות...עוד שבועיים כבר לא יהיה ככה:) Love you all:)

למעלה