מעי אקוגני

שישקה17

New member
מעי אקוגני

ד"ר הרטוב שלום רב, אתמול ביצעתי סקירה מוקדמת (שבוע 16+3) , זהו הריוני הראשון ממציאם מהסקירה: * "מעיים אקוגנים מהרגיל רצוי מעקב ובירור "--> לגביו נינתנה המלצה ליעוץ גנטי ולאקו לב עובר (רשום בדף התשובות)בשיחה איתו אמר לי גם מי שפיר.(לא היה רשום) * "נצפה קורואיד פלקסוס ציסט דו צדדי בקוטר 5 מ"מ" ---> לגביה נאמר לי שזה נושא שכיח בכל אופן, הרופא לא היה בלחץ וכששאלתי אותו אם אני צריכה לפקסס לרופא המטפל כבר את התוצאות או לחכות לביקור שלי אצלו נאמר לי שאני יכולה לחכות. קצת רקע: CF תקינה (בעלי עשה אני ממוצא מזרחי) שקיפות תקינה חלבון עוברי- טרם נעשה ללא דימומים במהלך ההריון שאר ממצאי הסקירה תקינים השאלה שלי: הבדיקה הבאה אצל הרופא המטפל רק ב-12/08 (יום לפני שבוע 19), האם להתחיל ולתאם יעוץ גנטי וכן בדיקה למי שפיר ללא התעיצות עם הרופא המטפל? ממה עוד יכול לנבוע ההממצא האקוגני??זה נושא שכיח?? תודה

מעי אקוגני

שלום , מעי אקוגני יכול לנבוע מזהומים שונים, מחלו כמו CF, בעיות כרומוזומליות, בליעתדם ע"י העובר (במקרה שהיה דימום פנימי שלפעמים מופיע ללא דימום חיצוני) וללא סיבה. אני מציע לדבר עם הרופא המטפל לקבוע יעוץ גנטי על מנת להחליט אם לבצע בדיקות נוספות ואיזה.

למעלה