מעכבת- ענבל פרלמוטר

Yael Floyd

New member
מעכבת- ענבל פרלמוטר

מעכבת את כל התנועה על הגג יש רוח חזקה הם יגידו מישהי נפלה, איך קרה שכך עשינו לה... וזה מוזר מוזר.. לא השארתי פתק, לא היה לי מה לומר... מרחוק שומעת המולה מתקרבת מכונית כחולה רק עוד צעד ואז הצלילה... וזה מוזר... כמה שניסיתי והכל בסוף נגמר......

Eclipsed 0

New member
../images/Emo46.gif

יש מקרים בהם ציניות פשוט לא מתאימה.. ¬Aretha Franklin - Bridge Over Troubled Water¬

Eclipsed 0

New member
סליחה; אבל...

אני לא בטוחה.. כנראה שנדע אם אני מגזימה או לא.. אבל די הגיוני לדאוג, כשמישהו מפרסם שיר כזה... ¬BB King, Albert Collins - Stormy Monday¬

Yael Floyd

New member
זה שיר של ענבל פרלמוטר!!

אררג.. סתם, מנסה לרשום כאן כמה שירים יפים, מחפשת על מה לדבר אין סיבה לדאגה ואוף!@ אי אפשר כבר לשמוע שירים יפים בימינו!!! :(

polyethylene

New member
ועכשיו כשכולנו רגועים...

אחלה שיר... והנה משהו שהעבירו לי: מת מוות איטי / פבלו נרודה מת מוות איטי מי שהופך עבד לשגרה מי שעושה אותם דברים כל יום מי שתמיד קונה באותה חנות מי שלא מעיז ללבוש צבע שונה מי שלא מדבר עם מי שהוא לא מכיר מת מוות איטי מי שהופך את הטלוויזיה למרכז החיים מת מוות איטי מי שנמנע מלחוות את תשוקותיו מי שמעדיף ללבוש שחור על פני לבן מי שמעדיף לא להיסחף ולהרגיש אהבה, עצב, שמחה, סבל. מת מוות איטי מי שלא משנה מסלול כשהוא לא מאושר מי שלא מסכן את הודאי עבור הלא ודאי כדי להגשים חלום מי שלא מרשה לעצמו לפחות פעם אחת בחיים לברוח מהעצות ההגיוניות וללכת אחרי הלב מת מוות איטי מי שלא נוסע, קורא ספרים, מאזין למוזיקה, מי שלא אוהב את עצמו, מי שלא נותן לאחרים לעזור לו. מת מוות איטי מי שלא מפסיק להתלונן על חוסר המזל שנפל בחלקו, על הגשם שתמיד מרטיב אותו ועל כמה קשים הימים שלו. מת מוות איטי מי שעוזב פרוייקט לפני שהוא התחיל אותו מי שלא שואל שאלות על אותם דברים שהוא לא יודע את התשובות ולא עוזר למישהו אחר כשיש לו את התשובות הנכונות מספיק קיטשיות להיום... פולי

Eclipsed 0

New member
הו.

~Blush~ אופס ? ¬Radiohead - Fake Plastic Trees¬ (מזמן שלא שמענו את השם הזה כאן..)

Esmena

New member
השורות האחרונות - כמה קיטשי שזה

יישמע - מצמררות פשוט... בעצם כל השיר. כאילו היא ידעה, כן, בדיוק זה. שוב סליחה על הקיטש.

למעלה