מעכשיו אני חושף בלעדית לאנשי הפורום

מעכשיו אני חושף בלעדית לאנשי הפורום

מילים של שירים מתוך רדיו/מוסיקה/עברית. השיר השני באלבום: רק איתך(שדוד עליך מחץ)/קובי אוז תמיד את מתווכחת ומחזיקה דעה וגם כן מתעקשת על המילה האחרונה מוציאה לי ת'נשמה עם נחרצות על החיים מרדימה אותי זעוף עם סרטים איכותיים את עושה לי קונטרה את עזר כנגדי אבל את בעדי ממש בצד שלי ראש בראש חיבוק בתוך חיבוק נישוק בתוך נישוק אנחנו גוף אחד מאוד מאוד עסוק רק איתך השמש הזורחת רק איתך האושר בא עם נחת וזה כמעט פלילי למרות שלא שלילי גנבת ת'לב שלי שדוד עליך מחץ. חירות הייתה לי כלא ורק את קראת לי דרור מרגיש כמו סוס חופשי שהיה אתמול חמור בשבילך אני מוכן לרצות לשבת גם את שארית חיי איתך בתא זוגי וחם את עושה לי קונטרה מקניטה ומקנטרת מקטרת על כותרת והאהבה בוערת ראש בראש חיבוק בתוך חיבוק נישוק בתוך נישוק אנחנו גוף אחד מאוד מאוד עסוק רק איתך השמש הזורחת רק איתך האושר בא עם נחת וזה כמעט פלילי למרות שלא שלילי גנבת ת'לב שלי שדוד עליך מחץ. רק איתך השמש הזורחת...

Funky Giraffe

New member
גדול.

אני מחכה כבר לראות את הוורסים של שירי וש"ס, סחתיין עליכם. אינשאללה בדיסק הבא תביאו גם את גיא מר לאיזה בית..

1מאיוש

New member
יפה../images/Emo70.gif אהבתי, ועוד משו קובי..

יש לשיר הזה איזשהו רקע ?? הוא מבוסס על משהו שקרה לך במציאות או למכר שלך?? נ.ב. קרא את המסר ששלחתי לך-זה חשוב

לב17

New member
שיר יפה, אבל הסגנון שלכם השתנה

אולי הוא יהיה בשירים האחרים, אבל בדיסק "יושבים בבית קפה" שמתי לב שהסגנון שלכם הוא הפזמון המשתנה. דהיינו, שהשיר נראה כך - בית פזמון בית פזמון פזמון אחר עם מילים אחרות נגיד, יש את זה ב'יושבים בבית קפה' או ב'להתנקם'. ב'סתם' השיר מסתיים בבית ולא בפזמון, זה גם כן מקורי ויפה. חבל אם הסגנון הזה שלכם נעלם...

slallum

New member
הסגנון הספציפי הזה לא קשור לאלבומים

הוא קשור לשירים - בשיר סתם אני לא רואה שום דרך אחרת שבה השיר יכול להסתיים, זה הסיום הכי טוב לשיר (והשיר הכי טוב של טיפקס בכלל, לדעתי
) כאן קובי מצא לנכון לא לשים פזמון משתנה, מהסיבות שלו.

לב17

New member
אני יודע שזה לא בכל שיר

אבל המיוחדות הזאת לא הוםיה לא ב'סופשבוע מסיבה', לא ב'כולנו אחים', לא ב'תן לי חתימה' ולא ב'רק איתך'. אגב, עוד שיר שבו יש את הסגנון 'ריקודי עמבה'.

בָלבָל

New member
ואללה קובי אוז כותב פה.. יפה...

ראיתי אותך עם חמי רודנר בבוגרשוב לפני כמה ימים.. .מה עשיתם ביחד? משהו מוזיקלי מעניין או שאתם סתם חברים?

הוד11

New member
חמי רודנר זמר נהדר

בכלל איפה הילד אחת הלהקות הגדולות שהיו בישראל חבל שהם התפרקו

hilali1

New member
../images/Emo51.gif קצת מוזר לקרוא מילים ככה

בלי לשמוע את הלחן והמנגינה וכל המסביב. האמת
זה בעיקר מסקרן
אפשר בבקשה את שמות השירים

Dark SpaWn

New member
קובי אתה פשוט מלך,אין עליך

אני בכלל לא אוהב את סגנון המוזיקה שאתה עושה אבל אותך אני אוהב אתה אחד הליריסיסטים (אם לא "ה"ליריסיסט) הכי טובים בישראל אף אחד לא כותב שירים יפים כמוך תשים את זה על איזו מוזיקה יפה וזה להיט על המקום

סתם עוד תהייה שיש לי (קובי לטיפולך)

ל"רדיו/מוזיקה/עברית" תצורף חוברת עם ליריקס נכון? (זה הדבר היחיד שביעס אותי ב"דיסקו מנאייק") אה, וגם איך הגעתם לשם המעניין של הדיסק? לי זה נורא מזכיר את שם האלבום של גוון סטפאני "Love, Angle, Music, Baby" אשמח כשתענה לשאלותי

חוברת מילים

ברורה, יפה ומכובדת תצורף לדיסק. רדיו/מוסיקה/עברית = file under התקליט הזה מתוכנן לזרום כמו תכנית רדיו של מוסיקה בעברית. מלא סגנונות, מלא צבעים, מלא מבטאים אבל עברית אחת!

למעלה