מעכשיו אתה יכול

aharon33

New member
מעכשיו אתה יכול ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

בקרוב מאד יפרסמו על תחנת ממסר טלפונית שיעזור לך להתחבר לעולם השומע ולשפר את איכות החיים שלך
בברכה
אהרון33

0ne Man

New member
אני שמח לשמוע! ../images/Emo13.gif

האם תוכל לתת עוד פרטים על תחנת הממסר? מי יפעיל אותה? והאם השירות יהיה כרוך בתשלום?

צלף

New member
לא להתיחס ../images/Emo70.gif אחרי שקישרתי את

ההודעה של אהרון באורט, אהרון עייני כתב את אותה ההודעה על תחנת המימסר שלו גם אצלנו

צלף

New member
../images/Emo49.gif וכולי אוזן ../images/Emo124.gif לקרוא

פרטים על כך

aharon33

New member
מעכשיו אתה יכול ../images/Emo70.gif

אבקשך להיות סבלני בקריאה, הפעם כתבתי המון על תחנת הממסר שתוכל לקרוא טוב ותבין שזה כי זה יחולל מהפכה בחיים שלך,יקל לך להיות עצמאי ולא תלוי באחרים.
כשעזבתי את אח"א וחיכיתי להקמת תחנת ממסר טלפונית עבור חרשים וכבדי השמיעה שהוסכם במסגרת מאבק "ממשלה החרשת" ,אך זמן עבר יותר משנה שלמה, ביררתי ונתברר שנושא המכרז הקמת תחנת ממסר תקוע מסיבות טכניות (תקרא בהמשך למה פרויקט תחנת ממסר תקוע)
לכן החלטתי ליזום ולדחוף את הפרויקט תחנת ממסר בתור אדם פרטי,כי אני מאמין שאצליח במשימתי להקים את תחנת ממסר שישרת לכל החרשים וכבדי השמיעה. השירות תחנת ממסר יקל מאד את החרשים וכבדי השמיעה להשתלב בעולם השומע .הדחיפה הזאת עם העזרה שלכם ידרבן ויחייב את הממשלה לתת מענה מידי.
לכן חיפשתי אצל כמה חברות שנותנות שירותי טלפונים. ומצאתי את החברה הכי מתאימה ועונה לדרישה, היא "שדות תקשורת בע"מ " אשר נמצאת בעכו, שעונה לכל דרישותינו .חברה " שדות תקשורת בע"מ " שמוכנה להשקיע הון כספי בפיתוח תוכנה מיוחדת והשקעה בהסבת בכוח אדם המתאים ולתת שירות ממסר טלפונית לחרשים וכבדי השמיעה.מובן ניהלתי מו"מ ממושך עם החברה "שדות תקשורת בע"מ" שייתן מענה טלפונית לכל חרש שאינו יודע לכתוב עברית כהלכה.או כותב "עברית חרשית" או מקליד לאט במקלדת. לכן הפתרון הוא וידיאופון. כיום מאות חרשים ברחבי הארץ משוחחים ביניהם בוידיאופון (שיחת ועידה) וצ'אט דרך מסנגר או דומה לזה. לכן המוקדנית של תחנת ממסר יכולה לשוחח איתך בשפת הסימנים בוידיאופון ולהתקשר בשבילך למישהו השומע.
מעכשיו אתה יכול לקבל שירות ממסר שייתן לך שירות בהתחלה רק בצ'אט תמלול ,צ'אט דרך האינטרנט, ,הודעת SMS דרך הפלאפון, פקס, אי מאייל מהמחשב, פלאם סלולארי.ואילו שירות וידיאופון (יפתח בקרוב מאד ויבואו פרטים מדויקים בימים הקרובים).
המוקדניות עובדות שם, רובן הן בנות להורים החרשים, שולטות בשפת הסימנים,מכירות היטב את התרבות ומנטליות של החרשים,הן יוכשרו על ידיי (הן ילמדו איך להבין ולתרגם נכון,לשמור סודיות וכו') שייתן לכם שירות וידיאופון מעולה שאתה יוכל להתקשר חופשי ,חופשי לכל שומע שאין לו פקס,או לא עונה לפקס שלך.
אינני צריך לומר או להזכיר לכם, כי לפני 6 שנים הקמתי את המרכז שירותי לתמיכה חרשים פועלת עד היום באגודת החרשים,וכמו כן הכשרתי את המתורגמניות באמצעות הקורסים,כיום המרכז שירותי תמיכה לחרשים מפעילה את 150 מתורגמניות .מובן החרשים(אני ואתה) נהנו משירות תרגום שפת הסימנים בחינם על חשבון המדינה .
שירות וידיאופון יפתח בקרוב מאד (יבואו פרטים בקרוב מאד וגם יערך הצגת וידיאופון מול קהל ) המוקדניות ידברו איתכם בשפת הסימנים ויתקשרו בשבילך למשל:
צרכים דחופים-שיחה לרופא, לבנק, למוסדות ממשלתיים, למוסדות אחרים לבירורי חשבון (עירייה,בזק וכדומה).
מענה לצרכים עסקיים:דחיית פגישה,קביעת פגישה, טלפון אל החרש
בירור בבנק.
מענה לצרכים יום יומיים:הזמנת פיצה,כרטיס לסרט,מונית,טכנאי מכונת כביסה, גז ,חשמלאי וכדומה.
מענה לצרכים בהולים:הזמנת אמבולנס,רופא הביתה וכדומה. השירות יהיה פתוחה משעה 7:00 בבוקר עד 10:00 בלילה. השירות תחנת ממסר ירחיב בהדרגה לשעות מאוחרות ויגיע ל-24 שעות בשבוע ,כולל ימי שבת וחגים,מלבד יום הכיפורים D-: .
מחירי מבצע של שירות ממסר הוא: 1. מחיר מנוי לצ'אט/וידיאופון/דואר אלקטרוני/הודעת כתובה פלאפון (SMS) 49 ש"ח לחודש מנוי ו-1.5 ש"ח לדקה. 2. מחיר מנוי לצ'אט/וידיאופון/דואר אלקטרוני/הודעת כתובה פלאפון (SMS) 59 ₪ -מנוי ומספר טלפון אישי שלך לחודש ו-1.5 ש"ח לדקה, מתאים לאנשי עסקים,או לאנשים שרוצים לקבל שיחות טלפון מלקוחות,ספקים וכו',הם יעבירו אליך מיד דרך פקס,SMS,פאלם סלולארי ,דואר אלקטרוני,או דרך צ'אט וכו'. 3. פלאם סולאלארי 150 ₪ + 49 ₪ דמי מנוי לחודש (אתה מקבל פלאם סלולארי תמורת בטחונות מתאימים) ו1.5 ₪ לדקה.(פלאם מחובר באון ליין-קו פתוח כל הזמן) מתאים לאנשי עסקים מסתובבים בכל הארץ. 4.למי שיש פאלם- יכול לקבל מודם סלולארי כולל תקשורת 100 ₪ לחודש + 49 מנוי לחודש ו 1.5 ₪ לדקה. אני בטוח שאתם תהיו המומים ותגיבו:"אוהו זה יקר מאד,עדיף לחכות לתחנת ממסר שיוקם ע"י הממשלה. ואני אשתמש אותו בחינם.. " D-:
לפני שאתן תשובה כי ברצוני שעליכם לדעת כי במסגרת מאבק של "ממשלה החרשת" ,הוסכם בין אח"א ובין משרד האוצר, שהמדינה יממן את תחנת ממסר בעלות 800,000 ש"ח ותפעול בשנה שנייה ב450,000 ש"ח .עשיתי חישוב ונתברר שעשיתי_ ט ע ו ת _ _ ג ד ו ל ה _ בחישוב העלות הקמת תחנת ממסר והפעלה שוטפת
במידה ויחליטו להקים את תחנת ממסר במכרז ממשלתי,אתם תקבלו רק 2 וחצי שיחות בחודש
,כוונתי שהשיחה אחת שווה 5 דקות
(שיחת של חרש/כבד השמיעה יתארך פי שלוש מאדם רגיל (15 דקות בערך) -ככה ניסיתי בעצמי ונתברר שזה נכון
,זאת אומרת שיש לכם 12 דקות חינם לחודש וזה לא מספיק
. * כיום אני משתמש ומשלם מכיסי לקבל שירות תחנת ממסר יום יומית , שוחחתי בשיחות טלפוניות דרך תחנת הממסר ויוצא לי בערך כ-130 דקות ויותר לחודש
(מחיר השירות כולל שיחות בחודש עלה לי בסכום נע בין 200 ₪ עד 300 ₪ לחודש) * לדוגמא ברצוני לספר לכם: בלילה בשעה 10 בא לי להזמין פיצה והחלטתי להזמין דרך תחנת ממסר- פיצה משפחתית לבית שלי: כשהתקשרתי אל תחנת הממסר דרך אינטרנט ומוקדנית ענתה לי "ערב טוב,מה אוכל לעזור לך" (מובן מונה השיחות התחיל לעבוד D-: ) בקשתי ממנה להתקשר אל מסעדת פיצה ברמת גן שיביא לי פיצה משפחתית גדולה. היא ביקשה מספר טלפון שלהם,מובן נתתי לה מספר טלפון, היא התקשרה אליהם וחיכתה למענה,אחרי 20 שניות הם ענו לי, ושאלו אותי דרכה: מה רציתי
,רציתי פיצה משפחתית,בצק עבה,הרבה גבינה צהובה,מעט זיתים,חצי טונה, גם לתבל הרבה...
,שאלו אותי מה הכתובת שלי
עניתי להם איפה אני גר
שאלו באיזה קומה
מה מספר כניסה
וגם שאלו איך אני שומע לצלצול פעמון דלת
D-: אח"כ שאלו איך אני משלם
אמרתי שאני אתן כסף במזומן לשליח שיביא את הפיצה. הם ענו שהשליח יבוא אלי הביתה בעוד 20 עד 30 דקות. אמרתי אוקי.ומובן הודיתי למוקדנית תודה רבה ולילה טוב.
זמן השיחה זאת עבר כבר למעלה 10 דקות
.ואז עכשיו אתם מבינים למה חבילת תקשורת שלך בחינם נגמר מהר מאד ולא נשאר לכם שום דבר . המשך בדף ,סליחה איתך

aharon33

New member
המשך ../images/Emo9.gif

אני בטוח גם שאנשי המשרד העבודה והרווחה ,חקרו והגיעו למסקנה שיש בעיה קשה איך להקים הקמת תחנת ממסר בסכום של 800,000 ₪ שישרת את כל החרשים וכבדי השמיעה. מובן הם לא יכולים להשיג עוד תקציבים נוספים עבור תחנת ממסר. כי מדובר בסכום 7 מיליון ₪ בערך ,יכול להפעיל תחנת ממסר
ואל תשכחו את שר האוצר חזק וחרוץ ביבי נתניהו מחפש בזכוכית מגדלת איפה שאפשר לקצץ ולסגור את הפרויקטים שלא יוצאים לפועל
. D-: * לכן חשבתי הרבה על הזה והגעתי למסקנה כי אין לנו ברירה אלא אנו חייבים לעזור לעצמנו וגם למשרד העבודה והרווחה לקדם ולהפעיל את תחנת הממסר. איך ומה עושים
בוודאי אתה יודע שיש לך סל תקשורת ומגיע לך לרכוש ציוד לחרשים בסכום 3000 ₪ (זוג חרשים -6000 ₪ ) למשך 4 שנים ואתה יכול להזמין את שירות ממסר ולשמור את החשבוניות של שירות הממסר שאתה תשלם עבורם ולהגיש למשרד העבודה והרווחה לקבל החזר הוצאות .
אני בטוח וסמוך שאנשי משרד העבודה והרווחה ישמחו מאד ויערכו שאתם משתמשים בחוכמה בסל תקשורת לשיפור תקשורת ולהשתלב בעולם השומע כי הרי זאת מטרה שלהם ושלנו.
אני מאמין שבעוד שנה עד שלוש שנים שהמצב כלכלי קשה בארץ ישתפר לטובה ואז אנו (חרשים וכבדי השמיעה) יכולים לדרוש מהממשלה להגדיל תקציבים עבור תחנת ממסר,או להגדיל את הסכום של סל תקשורת שלך
. אינני כותב סתם ככה כי מניסיוני כיו"ר אח"א לשעבר ומכיר היטב את כל מהלכי הממשלה ובירוקרטיה וכו'. הממשלה ייתן לנו תקציבים רק ב"שיטת סלאמי"-פירושו נותן לנו כל פעם פרוסת נקניק סלאמי ולא נקניק שלם
.
בשלב הנוכחי הזה אתם יכולים לנצל את סל תקשורת לשלם לשירות תחנת ממסר, ולא להיות תלויים בילדיך השומעים/ או השכנים/החברים שומעים שיודעים עליכם הכול והכול (מילא שהם לא היו צריכים לדעת עליכם) D-: מספר שאלות הנפוצות : 1.השאלה: איך משלמים לחברה "שדות תקשורת"
תשובה: הוראת קבע דרך בנק שלך או בכרטיסי אשראי-ויזה/ישראכט או דומה לזה. 2.איך אני מקבל חשבון תחנת ממסר
תשובה:אתה מקבל בסוף החודש חשבון עם הוצאות שיחות טלפון עם הפירוט שיחות הטלפון. 3.האם כדאי לשלם עבור מס טלפון עוד 10 ₪ בנוסף לדמי מנוי
תשובה: זה נתון להחלטה אישית ,אך עליך לדעת במידה ותחליט לשלם ואתה מקבל מספר טלפון שלך
אתה יכול למסור למישהו מספר טלפון פרטי שלך בתחנת ממסר ומישהו יתקשר אל תחנת ממסר ומוקדנית יראה שחלון עם מספר טלפון שלך יופיע באופן אוטומטי עם הפרטים האישים שלך ויענה בשבילך
4. האם הם שומרים בסוד על השיחות טלפוניות
תשובה: כן
המוקדניות חתומות על שמירת סודיות כמו מתורגמניות. 5.האם אני רוצה לקבל שירות ממסר,איך עושים את הזה
התשובה: אתה יכול להזמין את שירות תחנת ממסר דרך פקס שלי הוא: 03-6768555, או דרך טלפון: 04-9016735 או להשאיר הודעה בICQ שלי (21685140) ,אפילו אני לא שם או סגור או לשלוח אלי באימייל [email protected] או [email protected] או ישר אל חברה "תקשורת שדות בע"מ " פקס:04-9016789 או טל:04-9016666 6.איך אני משתמש בשירות ממסר טלפונית/וידיאופון
תשובה: כשאתה מנוי (חותם על הוראת קבע או כרטיס אשראי) וחוזה הסכם של התקשרות ואז אתה מקבל סיסמא אישי שלך.רק אתה יכול להיכנס לאתר תחנת ממסר "שדות תקשורת בע"מ " ולקבל שירות ממסר טלפונית/וידיאופון .אתר ידידותי וקל להפעלה, לא צריך תוכנת מסנגר,לא צריך תוכנת נטמניג,רק להיכנס לאתר ולכתוב שם שלך וסיסמא שלך וזהו
7. האם אני ראש המשפחה, וגם אשתי חרשת,וילדים החרשים יכולים להשתמש בחשבון שלי
כמו שאתה משלם לבזק עבור החזקת טלפון כי כל המשפחה משתמשת בטלפון אחד.
8.למה אני צריך לשלם דמי מנוי
תשובה: מנוי זה דמי ניהול קבוע כמו בזק ואחרים מחייבים אותך כרגיל. 9.האם אני יכול להשתמש בפלאפון,ולשלוח הודעה דחופה SMS,למשל אוטו נתקע, להזמין את הגרר
בלי בעיות
,המוקדנית יקבל הודעה SMS בחלונות המחשב , ויענה לך באופן מידיי בהודעה SMS וישאל שאלות מה מספר מוקד שירותי גרירה,איפה אתה נתקע עם אוטו וכו'. תקבל שירות ממסר שעד תגיע הביתה בשלום. 10.אם אין לי מצלמת רשת,אני יכול לקבל שירות ממסר טלפונית רק בצ'אט תמלול בלבד
תשובה: כן בודאי,אין בעיה,תוכל לשוחח עם המוקדנית בצ'אט,פקס,או SMS או פלאם סלולארי. 11.למה לא מביאים או משתמשים בטלכתב כמו / TTY TDD כמו באמריקה
תשובה: חקרתי לעומק ומצאתי שלא משתלם להביא את טלכתב /TTY TDD (כי טלכתב מורכב במקלדת עם המודם בלבד וצג אלקטרוני שיש לה 80 תווים בערך עם הזיכרון לקבלת ומשלוח הודעות וכו') כי המחיר מתחיל של TTY מ-240 דולר עד 700 דולר,(בשקלים:1322 ₪ כולל מע"מ עד 3423 ₪ כולל מע"מ)! אכן זה יקר מדי בשבילנו-ראה את הלינק TTY: http://www.phone-tty.com/PRODUCTS/OLD_PAGES/TTYs.htm ואל תשכח ,כי חייבים לייבא ולגייר אותו לשפה עברית ויש בעיות התאמה במקלדת,כי מתוכננת לשפה אנגלית (איות) וזה יעלה עוד כסף D-: ומובן הוצאות הפיתוח והסבה ייפול בסופו על הלקוח- זה אתה
. לבטח כולם יגידו "אוי ואבוי,מה אני צריך לקנות עוד פעם
,יש לי פלאפון, פקס, מחשב עם מצלמה עם הקו מהיר ועכשיו צריך לקנות את טלכתב " TTY
. וכמו כן שיטת שירות ממסר של TTY ישן ,הולך ונעלם, וכולם עוברים לשיטה וידיאופון המבוסס על הקו מהיר מאד (ADSL או כבלים). תגלוש לכמה אתרים אמריקאים של תחנות ממסר עובדים על שיטת וידיאופון: http://www.ndvrs.com/ גם http://www.sorensonvrs.com/ גם http://www.sprintrelayonline.com/ וגם זה https://www.ip-relay.com/index.htm 12.האם אני צריך אינטרנט מהיר בשביל שירות תחנת ממסר
תשובה: האם אתה רוצה להשתמש בוידיאפון-אז כן
,האם אתה מדבר עם מוקדנית בהקלדה בלבד-לא חוב

למעלה