מעכשיו הפרקים הולכים להיות....

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
מעכשיו הפרקים הולכים להיות....

הכי מעניינים והכי כייפים, המכות והמרדף עים קרייצ'יק, האי אסכמה בין הכושי, המקור השני, לבין מאלדר וגם עים סקינר מעכשיו זה הולך להיות הפרקים שאני לא מפספססססססססססס

dylan

New member
יש רק בעיה אחת..

משומה AXN הפסיקו את השידור של הסדרה..

orrrrrrrrr

New member
כן חבל, אבל זה בגלל

שהם מתחילים לעשות מרתון של תיקים בימי שישי- החל משבוע הבא.

J A G 231

New member
מה? הפסיקו? שישי?

למה לשדר ביום שישי אני לא מבינה... ולה להפסיק שידור כ"כ מצליח? לא בסדר..

DarlingAdam

New member
המרתונים,

זה שוב שלושת העונות הראשונות, או שעברנו ל4-5 סופסוף? מישהו יודע?

orrrrrrrrr

New member
אאמממ

לא נראה לי, ובכלל ולא מאמין שהם ירכשו את שאר העונות.! מהסיבה הפשוטה -הערוץ הזה= חר* אני זוכר שפעם הייתי מסתכל על הערוץ שרק התחיל ועד היום הם פשוט ממשיכים לחרוש ולטחון את כל הסדרות שלהם- אלוהים כמה פעמים אפשר לשדר את ווקר... !!!

1Shir

New member
אני *משערת* שזה יהיה מעונה 2

כי הם סיימו עכשו את עונה 1 בשידור היומי דרך אגב, פרק הסיום של עונה 1 הוא פרק ממש קשה למרות שזו פעם שניה שראיתי אותו הוא עשה לי מצב רוח ממש רע

orrrrrrrrr

New member
דווקא הם מתחילים מהעונה הראשונה

הפרק האחרון היה מאוד יפה- הוא מעורר אצלי הרבה זיכרונות מהעבר. תראו את האירוניה שבדבר: סקאלי תמיד "ידעה" או יותר נכון "שיערה" שמולדאר הוא בעצם "כלי משחק" של "הדרגים הבכירים." (של אותם אנשים לא מזוהים) וכמו שהפתגם הולך (וכפי שגרון עמוק אמר בעבר)- "תשמור על חבריך קרובים אבל על אויבך קורבים יותר " ועכשיו מגיע הקטע של הפרק האחרון בעונה, שבו גרון עמוק אומר "אל תבטחי באף אחד"- זה משפט כולכך חזק ואמיתי- שכן הוא (גרון עמוק) נכלל בהגדרה של האנשים בעלי "האיום"- וסקאלי שתמיד הייתה בטוחה בדעותיה בנוגע לאותם אנשים, היא זאת ששומעת את אותם מילים: "אל" "תבטח" "אף אחד" ומלודאר מועלף ולא שמע את אותם מילים, המילים האחרונות של גרון עמוק.

1Shir

New member
אמנם הוא לא שמע אבל היא עידכנה

אותו, והוא שם את זה כסיסמה למחשב שלו... אני די אוהבת את deep throat, הוא הרבה יותר סימפטי מאיקס. גם כאבה לי הצורה שהוא מת, המוות שלו העביר אותו מיידית לצד של "הטובים". ואיך אתה יודע שהשידור יתחיל שוב מעונה 1?

Chens15

New member
ואי איזה מגניב ככה אני אוכל לראות א

את תיקים ומיכאלה בימי שישי איזה כיף!!!כי בשד"כ אין מה לראות בשישי חוץ ממיכאלה ומ.ק 22....

orrrrrrrrr

New member
מיכאלה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אמאלללללללללללללללללללה חני נחמיאס משחקת שם

orrrrrrrrr

New member
כן אני יודע- היא גם גילתה את הסיסמה

של המחשב שלו.. ערוץ AXN אמר בפירסומת שהם משדרים את כל הפרקים מההתחלה-(אני חושב) אבל בכל מקרה אני סגור\בטוח שהם מתכוונים לשדר מהעונה ה-1 כי הם עשו את זה לעוד הרבה סדרות .

למעלה