מעכשיו: קל יותר לעבור ניתוח שינוי מין בישראל

טלי19881

New member
וואו נו ובמה זה עוזר לנו בידיוק אים אין עדיין

מנתח שמה בתל השומר שיעשה ניתוחים לשינוי מין אהה? אני עברתי את הוועדה כבר ליפני שנה ואני מחכה עדיין הייתי אמורה להיות מנותחת החודש על ידי מרסי בוורס אבל מיסתבר שנותנים שמה להיתנתח לכאלה שרק עברו את הוועדה ואני שמחכה שנה וכמה חודשים זה כלום הם חושבים שאני יכולה לחכות עוד אני אחת שעברה את הוועדה שמה בצורה הכי טובה שיש שעברתי שמה ניתוחים פלסטיים שעברתי שמה את כול הפרוצדורה אני צריכה עכשיו להיתקע לחכות חודשיים כי גברת דליה גלבוע אומרת לי שבועד חודשיים אני יאכל להיתנתח באיזה זכות ולמה אז איך את אומרת גבריתי היקרה שמעכשיו יהיה קל לעבור ניתוחים לשינוי מין בישראל? לא יהיה קל לעבור ניתוחים לשינוי מין בישראל אלא יהיה קל לעבור את הוועדה ואחרי הוועדה לכי תידעי מה יהיה איתך ותחכי שנה שנתיים עד שיתנחו אותך זה בישבילך נקרא יהיה יותר קל?

טלי19881

New member
עכשיו הגברת גלבוע אומרת לי שבעוד חודשיים

חוזר אלון לירן זה אחד הרופאים שלהם של תל השומר שנסע לחוייל להיתמחות בניתוחים לשינוי מין הוא חוזר לארץ ויתחיל לבצע ניתוחים לשינוי מין ואנחנו ניהיה השפנות ניסיונות שלו

טלי19881

New member
מעכשיו מאוד קל לעבור ניתוחים לשינוי מין חעחעח

תיפנו לתל השומר ותיראו איזה קל יהיה לכם תכירו את 7 מדורי הגיהנום חחחחחחחח העיקר שיש מכתב שעברנו את הוועדה לשינוי מין חחחחחחחחחח

Ellianne

New member
יש דברים יותר גרועים מדליה

באמת שזה שטויות. שאלו יהיו הצרות שלך בחיים.

טלי19881

New member
אליאן שמדובר בניתוח הסופי שלי

ניתוח לשינוי המין שלי שהוא הכי חשוב לי מכול תהליך זה באמת לא שטויות ותאמיני לי שלהיתקע במצבי כמו שעכשיו אז זה באמת לא שטויות לעשות מימני צחוק ומקהילה שלמה זה באמת לא שטויות הניתוח הזה הוא כול חיי מאוד חשוב לי כדי שאני כבר איהיה מי שאני רוצה ולא אישה עם בולבול שאני יאכל לנהל מערכות יחסים כדי שאני ארגיש אישה בשלמותי בסדר חודשיים לחכות בישבילי לא ביג דיל אין לי בעיה דליה ממציאה תירוצים מוגכחים לא הצלחנו להשיג אותך בטלפון אז ביגלל זה תהיי מנותחת בעוד חודשיים זה בישבילה תירוץ סבבה אז אני איהיה מנותחת בעוד חודשיים אני אחכה כמו שעברתי את כול הניתוחים שלי בתל השומר אני חזקה ושום דבר לא ישבור אותי

טלי19881

New member
אני רק מאחלת בהצלחה לכול מי שנותחה החודש

על ידי מרסי בוורס החלמה מהירה ושתיהיו מאושרות מהניתוח מה אני יכולה עוד להגיד לבכות לא רוצה ולא בא לי אני יחכה עוד חודשיים זה לא מה שישבור אותי בחיים לחכות עוד חודשיים זהוא אין לי יותר מההגיד

למעלה