מעלה בעייה שקיימת

מעלה בעייה שקיימת

לא ראיתי שהתייחסו לבעייה הזאת, אז אני מעלה אותה : בתור בעל חדר, ראיתי שבעל חדר יכול לסלק כל משתתף שמפריע - אבל המשתתף מועף מהחדר אבל עדיין יכול לראות את חלון המצלמה. צריך לתקן את זה, משום שהרבה פעמים מעיפים אנשים כי מגלים שהם מישהו שאתה מכיר, או מישהו שמצלם ומקליט את חלון הנטמיטינג, והייתי רוצה לסלק אותו גם שלא יוכל לראות אותי בוידאו אחרי שהוא מועף. יש משהו לעשות נגד הבעייה הזאת ? ביי לכולם

שמע ידידי

גם אני מנהל 2 חדרים ויש את היכולת להעיף משתמש מהחדר שלךוכפי שכתבת העפת אותו- באותו רגע שאתה מעיף אותו- אין לו את היכולת להיכנס חזרהמכיון שיש לו חסימה על השם משתמש-. לגבי התמונה שלך במצלמה הוא יכול לראות אותך- לדעתי אם יכולים להשאיר את התמונה כל עוד שהוא לא פוגע בך פיזות או מילולית אין לו את היכולת להיכנס ולהתקיף אותך בחזרה. המשך יום נעים רועי- גבאי

הי.. לא נראה לי שהבנת עד הסוף-

רועי, תודה על התשובה, אבל מה שהתכוונתי- גיליתי שיש כינויים בצ'ט, שמצלמים אנשים בוידיאו ומקליטים את זה - ולך תדע איפה הם מראים את זה אחר כך. אז אני רוצה לדעת שאם אני מעיף מישהו, שלא תהיה לו זכות לראות אותי, ושלא תהיה לו אפשרות אח"כ גם להמשיך להקליט אותי בתוכנה כלשהי. (כי אם הוא עדיין רואה תמונה שלי בחלון למעלה - הוא יכול להמשיך להקליט אותי גם בלי להיכנס לחדר). זהו... מקווה שהבעייה תיפתר.

אני אנסה להסביר.

אני מניח שאתה מכיר שיש תוכנות לא חוקיות לאנשים, שיכולים להקליט (כלומר, לשמור למחשב שלהם) שידור של משהו שהם רואים בנטמיטינג של מישהו אחר . (נגיד גבר רואה בחורה מתפשטת באינטרנט בנטמיטינג, ומקליט אותה בתוכנה מסוימת ואחרי זה מפיץ את הקלטת). עכשיו, אם יש מישהו שאני יודע שמקליט את החדר שלי (את מה שרואים במצלמה) , ואני מעיף אותו, אז הוא עם מהצ'ט, אבל עדיין יכול לראות אותי במצלמה, ועדיין יכול להקליט אותי. שזה פונקציה שצריך לתקן. צריך לעשות שכשמעיפים מישהו מהחדר שלך, הוא עף לגמרי , ולא רק שהוא לא יכול לכתוב בשורת הכתיבה. זייהו :)

למעלה