מעלה כאן תמונות של בעיה על מנת שצוות תפוז

orelie

New member
מעלה כאן תמונות של בעיה על מנת שצוות תפוז

יוכל לטפל בזה לאחר פניה ראשונה לדבורית וטיפול על ידי הצוות שלה בבעיה ספציפית שפירטתי להם במסר אני מוסיפה כאן עוד תמונה על מנת להמחיש שוב את הבעיה שקיימת מקווה הפעם לקבל תשובה יותר הגיונית

orelie

New member
והפעם הפוך - אבל הטעות כבר פחות משמעותית

ברור כי זה לטובתי אין לי תמונה כי זה היה בסוף 2007 וכבר דאגו למחוק את זה מהדו"ח לתשלום המצב היה כזה 23.12.07 יש לי 30 כניסות - וחישבו לי 36 כניסות לתשלום

tamax

New member
מקרה מעניין

מה מראה הסטיסטיקה? מאיפה באו הגולשים? אולי הבלוג שלך פורסם באתר מחו"ל חכן כל הכנסיות לא הוחשבו.

orelie

New member
10,100,500 כניסות אבל 5000!

לא לי נירא שיש בעיה אחרת

שלחתי לדבורית מסר והיא לא חזרה אליי

מאוחר יותר היא ענתה לי בנוגע לעניין אחר, הודתי לה, ושכחתי לגמרי להזכיר לה לגבי הבעיה הזאת.

orelie

New member
גם התשובה שקיבלתי לא לעניין

מישהו כנרא עושה רענון חלון כל היום חולה נפש שלוחץ 5000 פעם!!!

אני ממש סקרנית ../images/Emo9.gif

את חייבת לספר לי איך הגעת לפערים עצומים כאלה בכניסות, כשיום אחד 100 ויום אחד 5000. אצלי זה תמיד נע סביב ממוצע יציב, וגם קידומים לא משנים את זה יותר מידי. זה פשוט מגניב...

זה ממכר

New member
אם קידומים לא משנים לך

ומספר הכניסות שלך זהה גם שאת מקודמת, זה אומר שלפחות מינימום יש לך 750 כניסות ביום? WOW ואגב גם קידום לא יכניס 5000 כניסות, לא נשמע לי הגיוני זה היה הרמת גבה וגם אצלי זה נע תמיד יציב

700? הלוואי

יש לי הרבה פחות. ברור שקידום כן משפיע אצלי, אבל עדיין בסטייה הגיונית סביב לממוצע, משהו כמו בונוס של 100-200 כניסות.

orelie

New member
הלוואי וידעתי

כמו שהסברתי לקודם - ההנהלה של תפוז טוענים שיש איזה חולה נפש שעושה רענון כל היום על הדף הראשי שלי חולה נפש זו לא מילה כי ללחוץ 5000 פעם - זה צריך להיות משוגע רציני או פשוט תירוץ טוב להנהלה לא לשלם לי!!!

זה ממכר

New member
מממ לא יודע, אבל גם קידום

לדף הראשי של תפוז לא מכניס 5 אלף כניסות :| היה לך קידום כולשהו באותו יום? מאיפה נכנסו אלייך באותו יום?

חהמן

New member
יש דפדפנים שמרעננים אוטומטית את העמוד

במצב כזה, פשוט יכול להיות שמישהו השאיר את הדפדפן שלו פתוח על העמוד שלך הרבה מאוד זמן, והיה פעיל במחשב שלו במשהו אחר. זה אמנם נדיר, אבל זה לא בלתי אפשרי, ובטח לא דורש שום סוג של פסיכוזה. מה שכן, אנחנו חושבים שתפוז צריכים לאפס את מונה הכניסות עם מונה התשלומים. שניהם צריכים לעבוד על אותו מנגנון, ככה שהמספרים תמיד יהיה אחד לאחד. למה בכלל לפתוח פתח לצרה הזאת? כלומר, סביר להניח שהחישוב עבור התשלומים הוא אותו חישוב שתפוז מציגים למפרסמים שלהם, כשהם באים לבקש כסף, והחישוב הרגיל זה החישוב אותו הם מציגים לחברות הסקרים שבודקות תנועות ברשת ופופולאריות, ואנחנו יכולים גם להבין את זה, אחרי הכל, תפוז לא יכולים לגבות מהמפרסמים כסף עבור אנשים שהם לא חלק מקהל היעד שלהם, ומצד שני תפוז גם צריכים לשמור על ארומת הפופולאריות שלהם, ולא יכולים לוותר על 5000 כניסות שתקלה אחת פשוטה יכולה לייצר. אבל, אנחנו חושבים שהדרך הכי טובה להתמודד עם זה, היא פשוטות להציג רק כניסות שנספרות לתשלומים. מה שלא נספר לתשלומים, שלא ייספר גם בשום מקום אחר שהבלוגר יכול לראות. מצד שני, לא באמת אכפת לנו, וזה פשוט השעמום של יום ראשון בבוקר בעבודה שדחף אותנו לכתוב כל כך הרבה מילים עם כל כך מעט תוכן. שבוע טוב לכולם. אנשי חה!

למעלה