מעלה נושא

מעלה נושא ../images/Emo8.gif

איפה אתם הכי אוהבים לקרוא? מתי? אתם יכולים לקרוא כשיש מוזיקה, דיבורים, או רעש? מה עם קריאה בשיעורים משעממים? יש מקום מוזר במיוחד שקראתם בו?

אני ממש לא מקורית...../images/Emo63.gif

אוהבת לקרוא בעיקר במיטה, לפני השינה, וכשאני ממש משתוללת- על הכורסא בסלון... להקריא סיפורים לילדים שמתארחים אצלי או ילדים שאני מטפלת בהם אני אוהבת על הספה, על הכורסא, על הפוף או על המדרגות, וסיפורים בע"פ באמבטיה כי לא מקרבים ספרים למים.

הממ

אני אוהבת לקרוא בלילה, לפני שאני הולכת לישון, במיטה, אבל בד"כ אז אני כבר עייפה מדי, ולא מצליחה להתרכז ליותר מכמה עמודים
. אני גם אוהבת לקרוא בנסיעות, אבל אני יכולה לעשות את זה רק בתנאי שאין רעש - חדשות, מוזיקה, דיבורים. חחחחחחח זה די עונה על השאלה הבאה. מאוד קשה לי לקרוא עם כל מיני הסחות, אבל לפעמים אני יכולה, אם יש שיר שאני לא מכירה, או דיבורים לא מעניינים, עדיף שיהיו חלשים, ואין משהו מעניין סביבי, אז אני יכולה קצת לקרוא עם רעש - אם הספר שאני קוראת קליל מספיק. גם בחוץ קשה לי להתרכז כשאני קוראת, כי בד"כ יש הסחות... לאחרונה התחלתי לקרוא מתחת השולחן בשיעורי הסטוריה ואזרחות. זה מאוד חמד האמת, ואני אפילו די מצליחה להתרכז. המורה להסטוריה נתנה לי את הרעיון, למען האמת
. מקומות מוזרים לא עולים לי בראש. פעם ניסיתי לקרוא בזמן הליכה...

הממ2

אני לא מצליחה לקרוא לפני שינה-אני נרדמת אחרי 5 עמודים(אם לא פחות). אני קוראת בד"כ בשיעורים משעממים(כמו שאמרת), בנסיעות(לעבודה, לבית-ספר) ובמיטה(בשעות הצהרים).

sagiberg

New member
ואני נהגתי לקרוא בכל השעורים

החל מכתה ב' ועד סיום האוניברסיטה. איפה אני קוראת ? בכל רגע ומקום, אפילו בהפסקה של רמזור אדום וגם ברעש הכי גדול.

maore

New member
פעם קראתי בשיעורים..לא באוניברסיטה!

למקות שכאשר ניסיתי לעשות מכינת הנדסה (למזל של כולנו, בסוף ירדתי מזה ועברתי למדעי החברה) - וביליתי בעיקר בקריאה, בשלב מסוים אני וחברה חשבנו שזה יותר נחמד לקרוא בחוץ בשמש על הדשא מאשר בכיתה ברקע של לימודי המתמטיקה והפיזיקה (הבזק - בשעורי המתתמטיקה היתה נוכחות חובה, ולכן היינו צריכות לפעמים לקרוא בכיתה. שעורי הפיזיקה היו מעניינים ולכן לא קראתי בהם - מה שהשאיר את התרגולים של שניהפ, כנראה, כדי להתחרדן על הדשא). אני קוראת במיטה, ליד שולחן, על הדשא, על כסא במרפסת - מה שבא... מה זה מקום מוזר........ תוך כדי הליכה וכמעט להיתקע בעמוד? לא יכולה לקרוא כשיש רעש ובטח לא כשיש מוזיקה. הכי טוב שקט, אבל בטח לא רעשים קבועים כמו שעון או ממטרה, וגם לא עם מוזיקה כאמור.

רעיון יפה לשאלון. ../images/Emo13.gif

איפה אתם הכי אוהבים לקרוא? בבית, על המיטה.
מתי? לא מאוחר מידי ולא מוקדם מידי.
אתם יכולים לקרוא כשיש מוזיקה, דיבורים, או רעש? ממש לא. אני חייבת שקט אחרת קשה לי להתרכז. :<
מה עם קריאה בשיעורים משעממים? אף פעם לא ניסיתי. לא רוצה להסתכן.
יש מקום מוזר במיוחד שקראתם בו? לא שזכור לי. 0.0

ועכשיו אני:

איפה אתם הכי אוהבים לקרוא? במיטה. מתי? לפני השינה, אבל עם הספר מותח - בכל מקום ובכל שעה. אתם יכולים לקרוא כשיש מוזיקה, דיבורים, או רעש? שוב, תלוי עד כמה צללתי לתוך הספר. מה עם קריאה בשיעורים משעממים? גם אני אף פעם לא ניסיתי. כמה שזה לא יהיה משעמם - יותר גרוע להשלים את החומר אחר כך. יש מקום מוזר במיוחד שקראתם בו? לא. אני בד"כ קוראת בבית ובצבא הייתי קוראת גם ברכבת.

למעלה