מעלה סוגייה לפורום..אשמח לקבל עזרה.

גל ים..

New member
מעלה סוגייה לפורום..אשמח לקבל עזרה.

מה דעתכם על הלינק המצורף ומה הייתם מציעים לי לעשות?? גל

שרתי פורומים

עברתי קצת על השרשור. לדעתי מאד קשה להבין ממנו מה הבעיה וככלל אינני מביע דעה בסכסוכים פרטניים. אם הסוגיה המועלית היא סוגיית חופש הביטוי בפורומים, אז אני מוכן לתת סקירה קצרה על הנושא. גופים ואנשים מקימים אתרים ומעלים אותם לרשת. לכל אחד מניעים משלו. הקמת והעלאת אתר ותחזוקתו שווה זמן וכסף. ישנם ברשת אתרים רבים המציעים לציבור שרותים שונים בחינם. אחד השרותים הפופולאריים הוא קבוצות דיון/פורומים/מועדונים/קהילות וירטואליות. יש אתרים שמאפשרים לאנשים להקים ולנהל פורומים רק לאחר מיון כזה או אחר ויש המאפשרים זאת לכל אדם, לאחר תהליך רישום קצר. בהחלט יתכן שמתרות האתר הן גם אידאולוגיות וגם כלכליות. העובדה שאתר שהינו בבעלות פרטית מעמיד לרשות הציבור שירות כזה, חינם אין כסף, איננה מקנה לאותם משתמשים שפתחו ומנהלים פורומים זכות משפטית שהשירות ימשיך להנתן להם. היחסים בין בעל האתר ובין אותו מנהל שקיבל רשות להקים ולנהל פורום, הם יחסים פרטיים. ביחסים פרטיים, מותר להפלות בין אדם לאדם. אדם שמחלק מתנות יכול על פי שיקול דעתו להפסיק לחלק מתנות, לחלק מהמקבלים וזאת ללא כל הסבר.

גל ים..

New member
הסוגייה פה שעומדת היא כזאת...

אני אדם לא וירטואלי אלא אדם שמאחורי הניק גל ..יש הרבה מאוד אנשים שמכירים אותי בנט ונפגשו איתי...ואף מגיעה למפגשים ויש לי הרבה מאוד אנשים שמכירים ויודעים מי אני .. סגירת הפורום מבלי לתת שום הסבר לוגי או לפחות הסבר בו יניח את דעתי או לפחות פנייה אליי שבמידה ולא אלך לפי התקנון וכו´ יסגר הפורום ..גורם באופן אוטמטי להעלות גבה אצל רבים מאנשיי שמכירים אותי וחושבים שאולי ביצעתי פשע כלפי האתר..או פגעתי בכבוד אי מישהו מהאתר..ולכן באופן אוטומטי אני הופכת להיות מבחינתם כאדם לא ישר.. לכן אם ביצעתי עבירה מסוימת מן הראוי שאדע מהי וגם ידעו חבריי וכל אחד יסיק את מסקנותיו האישיות...אך כל עוד שהכל תמוהה ..כל עוד שהדברים מתחת לפני השטח זה המילה שלי מול המילה של כולם.. לכן ביקשתי צדק שיראה ישמע ויעשה... כיוון שאני יודעת שלא ביצעתי שום עבירה... אמת האתר הינו פרטי וזכותו של בעל האתר לקבל אליו את מי שהוא חפץ בו אך באותו הזמן הוא גם נדרש לתת הסברים על מעשיו כשהוא סוגר פורום שהיה דיי מצליח... לדוגמא פורום בלי צנזורה שפעל באתר יצא בהתקפה על בעל האתר כיוון שהוא לא היה מוכן להוריד פורום שהתעסק בסמים לכן בנות הפורום בלי צנזורה פנו בעקבות כך למשטרה... ולכן הוא פעל נגדן וסגר להם את הפורום בכך שהם חצו את גבול הוירטואליה ויצאו נגדו מחוץ לתחום המדייה.. לא קיבלתי את זה גם כן בזמנו והרי מותר לאדם להביע דעתו גם מחוץ לוירטואליה ולכן אם הן היו נמצאות אשמות בכך שגרמו לו עוול שהכפישו את שמו ברבים או אם פגעו בו בצורה כל שהיא בשמו הטוב..הוא באמת זכאי להעיף אותן אך תביעה במשטרה עדיין אינה פגיעה בשמו הטוב של בעל האתר.. ולכן יצאתי בדרישה ברורה לדעת את האמת מאחורי סגירת הפורום שלי וכמובן להחזיר את שמי הטוב.. לא פגעתי באיש ולא רימיתי איש ולא לקחתי משהו מאף אחד שמגיע לי את היחס הזה.. היה לי פורום מצליח אהבתי אותו השקעתי בו את כולי וזה שיש תככים ומזימות באתר ולא רצו שהפורום הזה ימשיך לתפוס תשומת לב זה עדיין לא מקנה זכות להעיף אותי .. אשמח לדעת מה דעתך.. גל

כבר אמרתי את דעתי

בעל אתר פרטי עליו ממשק פורומים המוצעים לציבור, בו כל אדם יכול להירשם כמנהל ולנהל פורום, זכאי לססגור כל פורום ללא מתן כל הסבר למנהל הפורום.

למעלה