מעלה סקר, מקווה שיתפוס

droriko

New member
מעלה סקר, מקווה שיתפוס

נסו לתאר את אחד מ-20 שמותה דיירים במילה או שניים ממצות שי- ערן- קרן- צבר- שפרה- רנין- ליאון- איתי- אשר- עינב- יוסי- ונסה- נעמה- ג'ני- בוריס- מיקי- אינה- שחר- יוני- חגית-

droriko

New member
טוב אני אתחיל

שי-שתלטן מתנשא קרן-נורמלית מדי צבר-אחלה גבר שבעולם שפרה-פלצנית ערן-טמבל רנין-פרחה ליאון-ליצן אשר- לב טוב עינב-בהמה איתי-רכרוכי ועלוב (ולא רק עם נשים) יוסי-בדיחה עצובה ונסה-סתם וולגרית נעמה-מורה ג'ני- אנמית בוריס-אילם מיקי-ביצ'ית אינה-ילדה מתלהבת שחר-נהג משאית יוני-סטלן חגית-אמא מבוגרת

בר 79

New member
משחק אסוציאציות, בכיף

הדבר הראשון שעולה לי בראש ביחס לשמות המתמודדים: שי- דיקטטור קרן-רגלים ארוככככככות ויפות צבר-עציץ שפרה-פלצנית ערן-מכוער רנין-חנפנית ליאון-חסר אופי אשר- מקסים עינב- ערסית (אבל חולה עליה) איתי-טוב מידי יוסי-מצחייייק ונסה-גסה נעמה-סמכותית כזאת ג'ני- יפה בוריס-מי זה? מיקי- כלבתא אינה-להכניס לה מכות שחר-רמבו יוני- סטלן חגית-מרלין מנסון דרור - על שפרה ויוני קלעת בול לטעמי!

droriko

New member
בוא נגיד את זה ככה

הוא היחיד שהייתי רואה את עצמי מתחבר איתו במציאות . אבל עם רוב האנשים שם אין לי בעיה , הם לא מפריעים לי .

סאמוואן

New member
אני עונה גם:)

שי- נחש ארסי ערן- הומופוב מתנשא קרן- צנומה וחמודה צבר- העורך דין המתפלסף שפרה- מתנשאת מגעילה!! רנין- צבועה בכיינית ליאון- צווחני ומאוס איתי- לב רחב ומהמם אשר- לב רחב ומהמם עינב- חמודה וצעקנית יוסי- המיליונר הבא ונסה- מתוקה נעמה- נחמדה מאוד ג'ני- יפה ו"שתוקה" בוריס- יפיוף מיקי- מצחיקה ברמות אינה- צעקנית מדי שחר- "טנק מרכבה" יוני- קריפי חגית- חמודה

מאיפה הביטוי "יפה ושתוקה"

מהדוגמניות או מהיפה והחנון?

סאמוואן

New member
רוקסן אמרה את זה ב"היפה והחנון"

מה הקשר לדוגמניות?? מי אמרה את זה שם??

בהלםם

New member
../images/Emo13.gif

אני אתייחס רק לדברים הטובים כי קמתי על רגל ימין -ולמרות שיש מעט לכן זה יותר מאתגר וכייף בשבילי
שי- מנהיג, סמכותי, כריזמטי גבר גבר ערן- ילדותי מתלהב קרן- אינטלגנטית, צפונבונית, כוסית צבר- חכם, חתיך, פריק קונטרול שפרה- מוכשרת, יצירתית, מגניבה רנין- יש פוטנציאל.. משחקת אותה קלאסה בסטייל לונדון אירופה (אני אהבתי) ליאון- מצחיק מוכשר לא משעמם איתו לרגע איתי- בן אדם טוב רואים שסבל הרבה בילדות אשר- איש משפחה עינב- עומדת על שלה.. יש כבוד יוסי- חוכמת חיים, ניסיון ונסה- אמיתית, בן אדם טוב, טובת לב נעמה- בן אדם רגיש ג'ני- מהממת.. רמה אחת מעל כולן בוריס- מי זה בוריס?? מיקי- חייה את החיים הטובים אינה- ילדה היפרקטיבית שחר- איש גדול עם לב רחב יוני- אבוד סטלן מבולבל חגית- אישה עם ניסיון

א ו ח נ ה

New member
אני../images/Emo26.gif

שי- יהיר ערן- טיפש קרן- חסרת מזל צבר- בהלם שפרה- חסרת בטחון רנין- רגשי נחיתות ליאון- שברירי איתי- נשמה טובה / ילדותי אשר- רגיל לגמרי עינב- אוהבת תשומת לב יוסי- חכמת חיים ונסה- נימפומנית נעמה- מחנכת ג'ני- שקטה בוריס- לא יוצלח מיקי- ערמומית עם לב טוב אינה- היפר אקטיבית שחר- שטחי יוני- מסתורי חגית- למל"מ

דודויו

New member
....

שי- אגרסיבי ערן- קוביות קרן- מכנסיים קצרים צבר- משעמם שפרה- מתנשאת רנין- רכלנית ליאון- צבוע איתי- חלש אשר- חי בבועה עינב- מפונקת יוסי- מלך הוילה ונסה- חרמנית נעמה- אמא ג'ני- פרצוף יפה בוריס- אח של מיקי- תככנית אינה- פרחה שחר- שרירן יוני- הזוי חגית- אשת שופט

אורישקי

New member
אהבתי:

שי-לטוב:דומיננטי,חזק,חכם.לרע:לפעמים דיקטטורי ערן-לטוב:האמת,שלא מצאתי בו כלום טוב.רע:הוא אידיוט קרן-לטוב:יפה,חכמה.לרע:לפעמים צבועה צבר-לטוב:נראה מעולה,חזק פיזית,עם שכל בקופסא.לרע:לפעמים יכול לעצבן עם הקול שלו:כועס: שפרה-לטוב:יפיפיה,מקסימה,חכמה,מוכשרת.לרע:קשה לה לסתום את הפה לפעמים(כמו בתקציב)וזה גורם לה לעמוד להדחה רנין-לטוב:בחורה חכמה,מוכשרת,עם גוף מהמם.לרע:היא גם נחש לא קטן ליאון-לטוב:מצחיק,הוא גם חכם,והוא פשוט מלך
.לרע זה ממש קשה,אבל כי הוא לפעמים חסר עמוד שדרה איתי-טוב:חכם,יפה,מוכשר,ויודע איך מפנקים אישה.לרע:אין לו כבוד עצמי לפעמים אשר-טוב:יש לו נשמה טובה.רע:הכפייה הדתית עינב-טוב:לא פרייארית,וקורעת
,בחיי שאני ממש מתחיל לחבב אותה.רע:וולגרית ועיצבנו אותי הבחירות שלה באנשים בגלל הדת יוסי-טוב:יש לו יציאות קורעות,יש לו חוכמת חיים.רע:מאוס לפעמים ונסה-טוב:רודפת צדק ואמיתית לרוב.רע:וולגרית מדי והשבוע האחרון שלה היה דוחה נעמה-טוב:בחורה מקסימה ומשכילה.רע:תככנית לא קטנה ג'ני-טוב:יפיפיה,חמודה מאד.רע:לא ראיתי בה משהו רע בוריס-שכחתי ממנו לאללה מיקי-טוב:כשהבחורה הזו הודחה היא הצליחה לגרום לכך שבית שלם יישנא את נעמה,סחטיין.רע:כלבתית לאללה אינה-טוב:כמה אש היא הכניסה לבית רק בהתחלה.רע:מעצבנת,ובטח תעמוד להדחה שחר-טוב:הדלמטי
.רע:אובססיה לאוכל יוני-לא מוצא בו כלום חגית-טוב:הדיירת שלדעתי תשתלב הכי יפה בין הותיקים.רע:קצת מעצבנת לעיתים

ordiki

New member
מסכים שעינב קורעת מצחוק

אבל אין כמו ליאון רנין ועינב בחדר האח הגדול.

rosedal

New member
גם אני

שי- ילד, עושה רוח ערן- ילד קטן מתלהב קרן- חמודה אך טיפשה צבר- רציני מידי שפרה- מתוסבכת נפשית, מתנשאת רנין- בכיינית ליאון- משעמם איתי- אדם טוב אשר- שחקן דתי עינב- אין שכל יש דאגות יוסי- מלך ונסה- מלוכלכת נעמה- מעוררת רחמים ג'ני- סתם בוריס- ? מיקי- בלונדינית אינה- מצחיקה חבל שהיא שרמוטה שחר- הדיבור שלו מצחיק יוני- פרווה חגית- עצובה

אז ככה:

שי-מנהיג תככן קרן-יפהפיה צבועה צבר-אדיש ואינטליגנט שפרה-יפה כשרונית ורגשנית ערן-הומופוב טיפש ויהיר רנין-מתוקה תככנית ובכיינית ליאון-ליצן תככן וזייפן ברמות קשות אשר-בחור טוב ואיש משפחה למופת עינב-טיפשה וחרוצה איתי-סמרטוט רצפה לולייני יוסי-בדרן בשקל חביב ונסה-לסבופובית ונימפומנית נעמה-פאתטית ג'ני-יפה ומתוקה בוריס-אח של לאון מיקי-ביצ'ית קוסית אינה-אינטלגנטית היפראקטיבית. מלכה
שחר-שרירן זללן עם פתיל קצר יוני-פראזיט בטלן וסטלן חגית-נחשה מבוגרת ומתוסכלת

../images/Emo119.gif../images/Emo118.gif../images/Emo15.gifאני השוותי אותם לעולם החי.

נסו לתאר את אחד מ-20 שמותה דיירים במילה או שניים ממצות שי- טווס ערן- תנשמת קרן- חתולה צבר- צב שפרה- נחש משקפיים רנין- דג טלסקופ ליאון- צפרדע איתי- חסידה אשר- נץ עינב- תוכי יוסי- מתבקש - דורבן ונסה- סוס נעמה- עורב ג'ני- פרפר בוריס- קביה מיקי- שממית אינה- קוף סנאי שחר- דב יוני- קיפוד חגית- כבשה

למעלה