מעלה קצת צעיפים שיצאו מה"תנור"
ע עליזוש האחת New member 28/1/06 #16 ../images/Emo140.gifעדי,למה כשאני פותחת את התנור שלי,לא יוצאים דברים כאלה מממקקקקקקסססססייייייייממממממיייייםםםםםםםםם. אחד אחד יפיפיים.
../images/Emo140.gifעדי,למה כשאני פותחת את התנור שלי,לא יוצאים דברים כאלה מממקקקקקקסססססייייייייממממממיייייםםםםםםםםם. אחד אחד יפיפיים.
ס ספי והמסרגות New member 28/1/06 #11 אוהבת מאוד מאוד את העבודות שלך השילובים מדהימים בעיניי.........
I iris3111 New member 28/1/06 #13 ווואו עדי כל הכבוד ומתי את מספיקה ליסרוג כל כך הרבה..... מאוד אהבתי את כולם הציבעוניות מהממת. שילובי הצבעים מממממ יפים לי אין אומץ לשלב ככה אולי עכשיו אתחיל גם להישתולל עם הצבעים זה יוצא משגע. כל הכבוד לך. בכל פעם שאת מציגה עבודה אני נהנית מאוד.
ווואו עדי כל הכבוד ומתי את מספיקה ליסרוג כל כך הרבה..... מאוד אהבתי את כולם הציבעוניות מהממת. שילובי הצבעים מממממ יפים לי אין אומץ לשלב ככה אולי עכשיו אתחיל גם להישתולל עם הצבעים זה יוצא משגע. כל הכבוד לך. בכל פעם שאת מציגה עבודה אני נהנית מאוד.
ג גברידני New member 28/1/06 #18 ווואווווו עדי צעיפים מדהימים כרגיל העבודות שלך משגעות אין מה לומר אוהבבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתת הכללללללללללללללללל
ווואווווו עדי צעיפים מדהימים כרגיל העבודות שלך משגעות אין מה לומר אוהבבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתת הכללללללללללללללללל