מעלה שאלה לדיון

missB

New member
מעלה שאלה לדיון

בעקבות הערה של אביבה בשרשור אחר: האם העבודה מהבית היא מבחינתכם בחירה אידיאולוגית (זו צורת העבודה האידיאלית מבחינתכם), בחירה פונקציונלית (מתאים לכרגע, לא בטוח שלתמיד) או אולי בכלל חוסר ברירה?

relax

New member
התייחסות

לדעתי יש מספר גורמים שבגללם אני עובדת מהבית. העיקרי שבניהם הוא שכאן הכי נוח לי , כשאף אחד לא עומד לי על הראש. בקיצור, אני שונאת בוסים! :) (חוץ מכשאני הבוס של עצמי, אז אני אוהבת אותי..) ועל נוחיות - כמובן, אין מה להוסיף הרבה. זה מאוד מאוד נוח שלא צריך לנסוע למקום העבודה, להסחב שעות בפקקים ושאר ירקות.

missB

New member
השאלה היא

אם את רואה את העבודה מהבית כצורת עבודה אידיאלית שתתמידי בה תמיד, או שבבוא העת את רואה את עצמך מוציאה את העסק החוצה?

relax

New member
נראה לי האפשרות השנייה

יותר נכון, אני מאוד מקווה להוציא את העסק החוצה בבוא היום.

יונית א

New member
Never

אם רק אוכל והדברים יהיו תלוים בי, אוציא את עצמי לעבוד ב"חוץ" נוח לי עם לוח זמנים גמיש נוח לי שלא ישפריצו עליי מכוניות בגשם, או אתקע עם שלי בשלולית נוח לי לא להגיע מיוזעת למקום עבודה. נוח לי לדבר עם מכונת הכביסה באמצע הבוקר, ולעבוד בשתיים בלילה. נוח לי המרחק מהמיטה לשולחן הכתיבה. רק אם יעמידו אקדח לראשי (כדאי שיהיה טעון, כי אחרת אני לא ממש אתרשם ממנו) אני אסכים במודעות ברורה ובשיקול דעת סביר לעבור לעבוד ממקום גיאוגרפי אחר. בשבילי-זה אידיאלי בריבוע.

liatha

אי אפשר לפרסם בפורום את מה שאת עושה גם אם זה נותן הכנסה של מליון דולר ליום. מחקתי כבר שלוש הודעות שלך, ומכיוון שאת מתעקשת אומר לך, שעוד הודעה אחת והכינוי שלך כולל מספר משתמש עובר להנהלה, ושם חוסמים את גישתך באופן כללי לתפוז. ממש לא כדאי לך. אין לי שום בעיה עם מה שאת מפרסמת רק שכאן בפורום יש כללים שכבר קראת אותם. הראשון - לא מפרסמים. גם כי אנחנו לא מעוניינים וגם כי פירסום בתפוז עולה כסף. הרבה כסף. זה שאת מנצלת את הפורום לפרסום - אסור. שנית - יש לנו עבודה. אנחנו כאן מדברים על העבודה. לא מחפשים אותה. אם את רוצה לפרסם את העיסוק שלך את מוזמנת ללוחות הפורום. שם תוכלי לשים את כל הפרטים הכתובות והלינקים שאת רוצה. לא בפורום. האמיני לי, אנשי הפורום מתאפקים. ומחכים שאני אעשה את העבודה מכיוון שהיו כאן דיונים רבים בנושא עוד לפני שהגעת.הם לא רוצים את זה. זה לא משהו נגדך או נגד מה שאת עושה אלא שעל פורום זה תצטרכי לוותר. יש מספיק מקומות אחרים לפרסם את עצמך. אז כדי להיות ברורה, לא לפרסם יותר בפורום - פרסום נוסף יגרור חסימה... אפשר לפרסם בלוחות הפורום בצורה חופשית לגמרי אנחנו לא מחפשים עבודה ההוראות הן של הנהלת תפוז והם און ליין בפורום הזה... מוזמנת להשתתף בדיונים ללא פרסום. זהו. יום נעים...

בהחלט דבר שמתאים לרגע

אצלי זה דבר שמתהווה ממש עכשיו מתוקף הנסיבות. אני מקווה מאוד שבהמשך זה יגדל כך שבבית לא יהיה מספיק... יש הרבה חסרונות בעבודה מהבית, כמובן שגם הרבה יתרונות... אבל כן היה מתאים לי שתהיה הפרדה.

למעלה