liatha
אי אפשר לפרסם בפורום את מה שאת עושה גם אם זה נותן הכנסה של מליון דולר ליום. מחקתי כבר שלוש הודעות שלך, ומכיוון שאת מתעקשת אומר לך, שעוד הודעה אחת והכינוי שלך כולל מספר משתמש עובר להנהלה, ושם חוסמים את גישתך באופן כללי לתפוז. ממש לא כדאי לך. אין לי שום בעיה עם מה שאת מפרסמת רק שכאן בפורום יש כללים שכבר קראת אותם. הראשון - לא מפרסמים. גם כי אנחנו לא מעוניינים וגם כי פירסום בתפוז עולה כסף. הרבה כסף. זה שאת מנצלת את הפורום לפרסום - אסור. שנית - יש לנו עבודה. אנחנו כאן מדברים על העבודה. לא מחפשים אותה. אם את רוצה לפרסם את העיסוק שלך את מוזמנת ללוחות הפורום. שם תוכלי לשים את כל הפרטים הכתובות והלינקים שאת רוצה. לא בפורום. האמיני לי, אנשי הפורום מתאפקים. ומחכים שאני אעשה את העבודה מכיוון שהיו כאן דיונים רבים בנושא עוד לפני שהגעת.הם לא רוצים את זה. זה לא משהו נגדך או נגד מה שאת עושה אלא שעל פורום זה תצטרכי לוותר. יש מספיק מקומות אחרים לפרסם את עצמך. אז כדי להיות ברורה, לא לפרסם יותר בפורום - פרסום נוסף יגרור חסימה... אפשר לפרסם בלוחות הפורום בצורה חופשית לגמרי אנחנו לא מחפשים עבודה ההוראות הן של הנהלת תפוז והם און ליין בפורום הזה... מוזמנת להשתתף בדיונים ללא פרסום. זהו. יום נעים...