מעליב !!!

נעמי67

New member
מעליב !!!

שבזמן שאני חורשת לימודים במסלול רפואה סינית 4 שנים , משרד החינוך יש לו את החוצפה לא להכיר בלימודים שלי לצורך הדרכת ילדים בבית ספר בשיעורי תזונה והעלאת המודעות בתחום איכות חיים ובריאות בכלל!!! וזה לא רק משרד החינוך , אך הכל מתחיל ממנו !!! מה אני שונה מסטודנטית לסיעוד? או לעו"ס , או לעריכת דין ? לא מזמן הפורום אירח כאן את אחד האנשים באגודה לרפואה סינית , אם יש משהו שהבחור המוכשר צריך לדאוג לו ? שתהיה הכרה לסטודנטית במסלול תובעני זה שמשנה לשנה הדרישות רק הולכות ועולות. אז מה אתה מוכן לעשות למען זה ? אם צריך לעשות מהפך זה בעניין הכל כאוב , שהתעודה הזו אין לה הכרה במשרד החינוך !!! סליחה אם אני נקראת קצת כעוסה, זה פשוט מעליב.
(((

ינוקא1

New member
ההבדל הוא שהם מקצוע אקדמי ,

אנחנו לא. והתעודה שלנו לא מוכרת לא רק במשרד החינוך אלא בשום מקום. דווקא הבחור המוכשר מהאגודה ישכנע אותך שהם מקדמים מהלכים שיגרמו למקצוע שלנו להיות יותר מוכר.

הי נעמי

מסכים עם כל מילה שכתב יוסי. את כנראה מפספסת את הנקודה (מרוב כעס). כולנו שותפים לאותו תיסכול על כך שעבדנו ועדיין עובדים מאוד קשה, על כך שאנחנו מקדמים ומסייעים לכל כך הרבה אנשים ועדיין לא מקבלים את ההכרה הראויה בעיניינו. יחד עם זאת, בישראל כמו בשאר העולם, ישנו גוף שאחראי על הכרה הכרה בהכשרות מקצועיות וזוהי המועצה להשכלה גבוהה. את קידום ההכרה אפשר לעשות במספר מישורים, המיידית ביותר היא ע"י חקיקה ופה נכנסת הפוליטיקה! וכניראה שתחום זה הוא לא הפורטה שלנו... הדרך האחרת היא לגרום לקהילה הרפואית והציבורית להכיר בחשיבותנו ואת זה משיגים על ידי הצבת סטנדרט גבוהה של מטפלים ושל מוסדות השכלה ולימוד הרפואה הסינית. לשם בדיוק דוחפת האגודה. יש החולקים על יעילותה/דרכה אבל ללא ספק לשם האגודה מכוונת ואת זה הסביר יפה מאוד עדי פרום שהתארח פה ובאמת שפך אור על כל הנושאים הכואבים לנו ציבור המטפלים - תוכלי לקרוא את כל השאלות והתשובות במסגרת ההודעות הנבחרות בסרגל הכחול למעלה. אבי

למעלה