מעל חודש והדואר לא שולח EMS

איבי5101

New member
מעל חודש והדואר לא שולח EMS

12/09/2017 18:55 פריט ה-EMS הועבר למרכז מיון הEMS לשם הכנתו למשלוח לחו"ל

פשוט נימאס מהדואר עבר חודש ועדיין לא שלח את הEMS לארה"ב , וEbay פתחו case נגדי מה עושים, הדואר מחכים אחרי החגים?

מספר: EE169709962IL

המוצר נעשה במיוחד ללקוח ככה שאני לא יכול להחזיר אותו לספק, נימאס מהזלזול של הדואר ללקוחות. הם בחיים לא יפצו אותי וגם אני אקבל פידבק שלילי למרות ששילמתי על השירות הכי יקר של הדואר.

francolana

New member
ממש משונה בעיני שאתה לא טורח ליצור קשר עם הדואר

הם יכולים לענות לך מה עלה בגורל המשלוח והם בהחלט יפצו אותך אם הוא אבד

trilliane

Well-known member
מנהל

איבי5101

New member
המחשב שלהם אמור להתריע להם שהEMS במרכז מיון חודש שלם

המחשב שלהם אמור להתריע להם שהEMS במרכז מיון חודש שלם. אבל לאף אחד לא אכפת. מה שגם פיצויי אם בכלל יהיה אחריי שנה וגם רק על המשלוח ומה עם המוצר שעלה מאות שקלים (מה אני אעשה איתו) ופידבק שלילי באיבי?

Arrowhead

New member
אין עם מי לדבר שם.

יש לי חבילה רשומה בתוך ישראל שנשלחה בתחילת אוגוסט ואחרי 3 שבועות שלא הגיע פתחתי פניה בשירות הלקוחות של דואר ישראל, הבטיחו לטפל תוך 5 ימי עסקים. אני עדיין מחכה. ניסיתי לשלוח פקסים לתלונות הציבור ולשירות הלקוחות, אני מתקשר לפחות פעמיים בשבוע, פניתי למנכ"ל הדואר וכלום פשוט לא עושים כלום עם הפניה.
&nbsp
אני מתקשר מתנצלים על העיקוב, מבטיחים שמישהו יחזור אלי עם תשובה תוך יום (מה שלא קורה אף פעם) וככה זה נמשך משיחה לשיחה.

Sanchez

Member
זה הדואר שלנו...
ואין מה לעשות עם זה.
לאף אחד לא איכפת.

אבי לב50

New member
נכון. כלומר לא נכון. כלומר נכון... כלומר לא נכון...

מבולבלים? גם אני...
נכון, זה הדואר שלנו.
אבל למה אין מה לעשות?
ולמה לאף אחד לא אכפת?
הרי לך אכפת.
אבל מה יעזור לך שאתה מוציא פה את כעסך?
פנה למנכ''ל הדואר, כתוב בפייסבוק של הדואר, ואל תשפוך את זעמך במקום שלא יכול לסייע לך.

Sanchez

Member
אתה יכול לכתוב בפייסבוק עד מחר...
כתבתי להם והם חוזרים אליך בהודעות פרטיות סתומות.

אבי לב50

New member
בעניין פייסבוק אין לי מה להגיד כי אין לי פייסבוק.

פשוט שמעתי וקראתי מאנשים שלפי דבריהם פניות בפייסבוק של הדואר סייעו להם.
&nbsp
כאמור זה לא ידע אישי שלי.

איבי5101

New member
פשוט מתסכל אני עושה הכל מהר אבל הדואר הורס לי את המחירה

לא מבין למה לוקח מעל חודש להוציא EMS מהארץ:
EE169709962IL
&nbsp
למה המחשב שלהם לא מתריעה שהמשלוח חודש שלם אצלהם "והם מכינים אותו למשלוח", כבר דואר זול של כמה שקלים יותר מהיר מ EMS.

trilliane

Well-known member
מנהל
זו כנראה טעות או תקלה ואולי מס' מעקב שלא התעדכן

אין סיבה לא לפנות לדואר לבירור, ואפשר גם למנכ"ל הדואר (כתובת הדוא"ל שלו פורסמה כאן כמה פעמים; אם אינך מוצא, גגל).

איבי5101

New member
דיברתי איתם הEMS עדיין בארץ אחרי חודש ימים.

המחשב שלהם אמור להתריע להם שהדואר לא נשלח לחו"ל חודש ימים, והם אמורים לדאוג לזה.
&nbsp
פניתי עליהם, לפי מה שהבנתי הם מצאו את החבילה. אם קצת מזל אולי גם ישלחו אותה עד סוף החודש.

איבי5101

New member
עידכון: אחרי חודש שהEMS לא נשלח לחו"ל הם יתחילו בבדיקה !!!!

פשוט ביזיון, היום מערכות ממוחשבות הם אמורים לקבל התרעה שהמשלוח EMS לא נשלח אחרי חודש, עכשיו יום לפני החג הם אולי יבדקו משהו.
&nbsp
בכל מיקרה אני כניראה אשלח פעם שניה על חשבוני את המוצר ללקוח פעם שניה, כי לפי הקצב הזה אולי ב2018 דואר ישראל ימצא את הEMS שלי, וגם זה בספק.

למעלה