טיפשות = זרעים של רשעות
אני לא יודע לגבי האיום הנוראי ו"האיום" -אז כמו היום, כיצד "העולם המוסלמי" ינהג אם ננכס לנו את הר הבית. "העולם הערבי" , הוא ס"הכ בובה של המנהיגים שלו, והם כידוע -לא בדיוק הכי מנהיגים =אלא יותר רובצים... אני טוען שאז כמו היום, הערבים סביבנו מנסים איים כמו עארס צעצוע באחיו הגדול שאם כך וכך יקרה "ההמונים יאבדו את הראש"...ואז לא יהיה עם מי לדבר. -האמת היא שמי שגורם להם לאבד את הראש כל הזמן הם אותם מנהיגים שדואגים למקום מושבם הבטוח ע"י הפניית השנאה כלפינו = הכובשים הציונים. רוב הערבים שפגשתי שאמרו ציונות ביטאו את המילה בשאת נפש. ציונות בשבילם היא מושג אחר לחלוטין משיבת עם למולדתו כפשוטו, הם מייחסים לה תכונות שתלטניות,רצון לנכס את עירק וסוריה ולכבוש את העולם ומה לא... איך כל זה קשור למעמד ירושלים ? כמו בחיים - אם אותו עארס צעצוע מקבל סטירה , יותר לא שומעים ממנו. ואלה העובדות: אנחנו לא כבשנו - נלחמנו על חיינו. אנחנו הצבא הנלחם המוסרי בעולם ! אין לנו שום מטרה לכבוש את שכננו. לא "דרכנו" על מדינה של מישהו אחר. המושג "עם פלסטיני" הוא מושג בן פחות ממאה שנה ושונה מההגדרה המקובלת למילה עם. תחליפו דיסקט ... תזקפו את הראש, אין בשום דבר להתבייש בו. (למרות שהבון טון הוא להתייסר על מעשינו, אני חושב שמי שצריך להתייסר עדיין חולם להשמיד אותנו) המדיניות שבחר בה משה דיין לא נבעה להערכתי "מחוכמה יתרה"...אלא מלחץ בזמן וגודש של אירועים בעלי חשיבות מכרעת בתקופה קצרה. במבט לאחור לאור הנדיבות כלפי הערבים בפרט והאסלאם ככלל ,הדבר היחידי שצורם לי בכל העניין הוא שדווקא מאנשי דת האסלאם יצאה ומגובה עבודת השטן העיוור ששולחת כל יום מטורפי שינאה עם פצצות לרצוח יהודים. מנהיגי הדת שזורעים את רשעות זאת יום וליל מתקיימים מטפשות ההמונים שסיפקו להם השליטים לאורך עשרות השנים. אין אף מנהיג מוסלמי בעל שיעור קומה שיצא וגינה את המעשים שנעשים בשם הדת.(ז'תומרת המופתי של מצרים גינה -אבל מיד חזר בו...המעמד מחייב) ולסיכום : אני לא מעוניין בבניית בית שלישי, ולא מעוניין שארכיאולוגים יחפרו שם, ולא רוצה שיעשו שם טקסים. אני ס"הכ רוצה שססמאות יפסיקו למלא לאנשים את החלל בין האזניים ושערך המעשה הנדיב שבהשארת נציגי דת מוסלמים בשטח שזה עתה נהרגו חיילנו כדי לכובשו יחלחל כראוי. או במילים אחרות -אנחנו על המפית, תפסיקו לשרוף את הקצוות...