מעמד הר סני....תשובה לכל הכופרים

התולעת 1

New member
מעמד הר סני....תשובה לכל הכופרים

למה מלמדים אותנו שבאנו מהקופים ? כי אף אחד לא טוען בתורה שקופים קיבלו את התורה אז לא חייבים במצוות . אבל אם אתה בן אדם יש לך בעיה, כי אפשר להוכיח שקיבלנו את התורה , איך ? אם באו אליכם שניים ואמרו שראו את פלוני גונב . והוא אומר שהוא לא גנב . הם אומרים כן , הוא אומר לא . מביאים אותם לשופט אחרי חקירה וגביית עדות . מה השופט מכריע במשפט ? שומע לעדותם או מצדיק את הגנב הזה החשוד ? אומר על פי שניים ... בדיוק אותו דבר . על פי שניים יקום דבר . אם יבואו אריה משה cwen לילו יובל בבושקה ויגידו שראו אותו גונב , לא שניים שישה . אבל הוא יעשה תרגיל , הוא יקפוץ על הרגלים של השופט ינשק לו אותם יגיד תראה אלה עושים קנוניה נגדי וככה ותראה שמה וכולי וכולי , למי יאמין השופט ? בטח לשישה . תגידו לי אם יבואו שישים ? תאמרו עוד יותר טוב . אם יהיו שש מאות ? תאמרו לי טוב מאוד . ששת אלפים ? מצויין . שישים אלף ? עולמי .ששת מאות אלף ? תאמרו לא צריך יותר . במעמד הר סיני עמדו שש מאות אלף גברים . חוץ מנשים , חוץ מטף , חוץ מזקנים וחוץ מערב רב שהיו כפול מהם . בקיצור במעמד הר סיני עמדו מליונים שמעידים שעמדו וראו את הקב``ה אומר ``אנכי ה` אלוקיך אשר הוצאתיך מארץ מצרים מבית עבדים `` מליונים מעידים גם גויים לא רק יהודים , גם גויים ערב רב . גם אצלם בברית החדשה כתוב אותו דבר . עכשיו ,שימו לב מליונים מעידים זה עדות או לא ? אריה יגיד לי זה עדות אבל זה היה פעם . ואני שואל אותכם , ונפוליאון לא היה פעם ? גם נפוליאון היה פעם . אתם מאמינים שהיה נפוליאון, ראיתים אותו משה ואריה ? לא , משה מאמין . למה ? כתוב . מה אצלנו מחוק ? גם כתוב אז משה יאמר לי רק רגע תשמע תשמע מה שאתה אומר שהיו מיליונים , הסופר כתב שהיו מיליונים . אבל אתה משה צריך כמה ידיעות . אתה מכיר את חגי ישראל ? . אתה יודע חג פסח לזכר מה ? זכר יציאת מצרים . חג שבועות לזכר מה ? מתן תורה. חג סוכות לזכר מה? אותי לימדו גם כן בית ספר . בראש השנה , סוכות חג האסיף , פסח חג הקציר , חג זה , חג ככה כל החגים חקלאות . ``סלינו על כתיפינו ראשינו עטורים מקצות הארץ באנו הבאנו ביכורים `` ככה לימדו אותנו . לא לימדו שיש מצוות .מה זה מצוות , מי לימד מצוות . לימדו אותנו כל הדברים מה התקופות . שנה שעברה היו החגים האלה ? כן . שאלה דומה . לפני שנתיים היו ? כן. לפני שלוש היו ? כן . עכשיו שאלה הכי קשה , לפני ארבע ? כן , כל שנה , כל שנה . מתי התחילו ? מיציאת מצרים . אז היה יציאת מצרים ? היה . היה מתן תורה ? היה . למה עושים חגים כל שנה ? על מה שהיה או מה שלא היה ? על מה שהיה . אז היה או לא היה , בלי הספר . עם שלם מליונים במשך שלושת אלפים שלןש מאות שנה עושים את חגי ישראל כל שנה , זה היה או לא היה ? היה שואה או לא היה ? היה . מי אמר לכם שהיה ? יש עדים ? בעוד עשר דורות ישאל ילד יהודי בת``א ``אבא מי אמר שהיה שואה ?`` . היום הגרמנים מוציאים ספרים שלא היה שואה , בדורינו . היום מוציאים . אמריקאי אחד הוציא גם כן ספר שהכל זה עלילה , שטויות , היהודים ממציאים המצאות , לא מתו ולא היה ולא נברא . היום נכתבים ספרים . הנה אנחנו עוד חיים רואים . נכתב ספרים שלא היה שואה . מכחישים את המוחש ., היום שואלים יהודים פה בפורום מי אמר שהיה מתן תורה ? אותו דבר . אז מה עושים לזכר שהיה ? עושים יום הזכרון , עושים יד ושם , מוציאים ספרים , כותבים ככה , עושים כל מיני טקסים , אנדרטות וכולי . זה רק יהיה העדות ויצטרכו להבין . שהיהודים לא עשו בלוף ועשו אנדרטות בשביל לעבוד על הדורות הבאים . אבל זה הדברים המקובלים בעולם אין שום עדות אחרת להעביר מסר הלאה . ארה``ב חוגגת היום מאתיים ותשע שנה לעצמאותה . יכול לקום טמבל אחד אמריקאי ולהגיד עזוב אותך בחייך לא היה אף פעם עצמאות זה רק רוצים למכור פטישים . יקבלו את דבריו ? יאשפזו אותו . עם שלם מאתיים וחמישים מליון רוקדים סתם בצחוק? אז אני שואל אותכם , עם שלם אוכל מצות בפסח , חרטה ? סתם התאספו כולם והחליטו לאכול מצות ? אני שואל אותכם בפורום , חבר`ה אתם מאמינים אם נאסוף את כל החבר`ה מהפורום , ונחליט שבכל יום חמישי נאכלו בורקס בערב , יסכימו ? לא יסכימו לאכול אותו מאכל קבוע . עם שלם עוזב הכל פופ .תראה משה, כנס לבית יהודי פתאום תראה חודש לפני פסח כולם מחפשים בחורים . מה אתם מחפשים מה החבאתם שם ? מחפשים , מחפשים , מנקים זה . מה קרה ? מי שיראה את עם ישראל לפני חג הסוכות יגיד אלה לא יודע אגרונמים מה אלה בודקים כן? משולש לא משולש מה הגובה שלו , איפה מגיע לולב יש שמה טיומת אין טיומת , אתרוג יש בו חור , יש בו סדק ...או ווה . מה זה העם הזה ? עומדים עם מגדלת בשוק כולם עומדים מסתכלים . מה זה בדיחה ?

התולעת 1

New member
אתם יודעים איך היום הארכיאולוגים וד

אתם יודעים איך היום הארכיאולוגים ודאי יודעים שהיה ישוב יהודי ? עכשיו תגידוGOVERNORועמלק, רק בארץ ישראל עושים את זה ? בכל התפוצות עושים את זה . בכל מקום בעולם עושים . בכל מקום שיש יהודים עושים את זה . אז זה עדות או לא עדות ? זה עדות מתמשכת דור אחר דור בלא הפסקה . והתורה מצווה ``והיגדת לבנך `` ואנחנו קוראים כל שנה את ההגדה של פסח אותו דבר אותו טקסט כל שנה . למה ? שידעו , שלא ישכחו שיצאו אבותינו ממצרים וכו` כל הבתים היהודים עם מזוזות . אתם יודעים איך היום הארכיאולוגים ודאי יודעים שהיה ישוב יהודי ? כשהם רואים בכל החפירות שלהם בכל מיני מקומות בסיני ובמקומות אחרים בתים עם חור איפה שהמשקוף . הם יודעים שפה גרים יהודים היו זה ישוב יהודי . בכל הדורות מזוזות , למה ? לזכר שפסח השם על בתי העיברים . כל תפילין תפתחו של יהודי ארבע פרשיות בראש . ארבע פרשיות ביד , בתוב יציאת מצרים . קריאת שמע שאומר יהודי כל יום פעמיים לפחות , יציאת מצרים . גומרים תפילת ערבית `` אמת ואמונה כל זאת וקיים עלינו `` וכו` ועוד פעם יציאת מצרים . בוקר יציאת מצרים , בערב יציאת מצרים , בכניסה לבית יציאת מצרים . כל הזמן יציאת מצרים מלווה אותנו , למה ? שזה יסוד האמונה שהקב``ה נתן לנו את התורה . ואין מי שיכול להכחיש כזה דבר. לא היה מעמד בעולם לשום עם כזה . וכל העמים מסכימים עם זה . רק יושבים אצלנו יהודים רחמנא ליצלן ושואלים מיהו יהודי ? אז תופיק טובי מצביע `מיהו יהודי` . הערבי אוGOVERNOR יחליט אם אני יהודי או לא . אתם מבינים איפה אנחנו הגענו ? אנחנו עוברים סמינרים ליהדות . הכר את יהדותך . יש גוי שלא יודע על עצמו ? הגויים יודעים על היהדות שלנו יותר ממה שאנחנו יודעים על עצמנו . אנחנו יודעים על הגויים יותר ממה שאנחנו יודעים על עצמנו . קח כל ילד ממוצע ברחוב תשאל אותו על יהודים דמויות ביהדות . לא של החמישים שנה האחרונות . דמויות ביהדות בתקופות קדומות , הוא יודע ? הוא לא מכיר בכלל . אז אני שואל אותכם GOVERNORועמלק , זה המצב ? אבל מה אתם רוצים ? אם ראש הממשלה לא יודע מי שבר את הלוחות , שהילד בכיתה ידע ? מספרים על יצחק רבין שהוא נסע פעם בזמנו כשהיה ראש ממשלה . נסע בחוץ לארץ , הגיע לבית כנסת אורתודוקסי וכיבדו אותו עליה לתורה ,כיבדו אותו עליה לתורה . עלה לתורה , קרא , ובירך וקראו והחזן קרא וגמר את הזה , אז אומרים `מי שבירך` `` מי שבירך אבותינו אברהם יצחק ויעקב הוא יברך את השם הטוב יצחק בן ...`` אמר לו ארבעים ושבע אמר לו לא , לא האבא . אמר לו שמונים ושתיים . אז אם זה המצב רבותיאז אנחנו בבעיה . מעריב לנוער שואל לפעמים שאלות . מי שראה פעם מעריב לנוער שואלים שאלות כמה ילדים סטטיסטיקה עושים , שאלו כמה ילדים בדיזינגוף כמה שאלות על יהדות . אחת מהשאלות שקלטתי שמה היה , מה כתוב במזוזה? אמר תפילת הדרך . לא יודעים , לא יודעים כלום .רחמנא ליצלן הדור הזה לא יודע שום דבר . איך זה קורה כזה דבר . אנחנו יהודים מבית יהודי , גדלנו חונכנו הכל בסדר , יש לאנשים הרבה עוד רקע . אבלGOVERNORומלק בועטים ביהדות מכזמים אותה מעלילים עליה , עוזבים אותה . כאילו מה קרה , מכרו לכם לוקשים . מה יש מה רע ביהדות ? מה רע להיות יהודי ? אתם יודעים למה שונאים אותנו הגויים ? רק בגלל התורה . כי הם יודעים כמה התורה הזאת עושה אותנו שונים משאר העמים .,ואבדיל אתכם מכל העמים להיות לי סגולה `` אז אם השם בחר בי להיות סגולה, אני הולך ורוצה להדמות לגויים שהם לא סגולה?

אידיוט עילג

אין לך תשובות להפרכות של גוברנור, עמלק ואיגרא רמא ירום הודו אז אתה עושה cut&paste קטטוני. הוכח שהיתה יציאת מצריים, הוכח שהיה מעמד הר סיני. ולמען השפה העברית הפסק לבזות אותה בכתיבתך.

G ove r n or

New member
הסגנון עלג, אולם יציב (הסבה - אין

לו לאן עוד להידרדר), ועל פי אפיו ה"עממי" במודגש הוא נשמע כמו חמר של צואת-הכלבים, אמנון יצחק. למעמד הר-סיני אין אף עד. אין כלל ראיות למשהו מקראי שארע לפני המאה ה-10 לפנה"ס. אופסססס. חטמי לא הטעני גם הפעם. הנה המקור ממנו שואב רימה/תולעה1 את מימיו הדלוחים המעופשים והמאררים. הוא שאמרתי: יש בו בצואת-הכלבים, אמנון יצחק, משהו המדבר אל המשקעים הדלוחים ביותר בכור החברתי. אלה המצויים אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בקרקעית... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

שטויות לא היה ולא נברא

כבר הופרך הטיעון הזה של העדויות. אתה משווה את האוטנטיות של השואה לאותנטיות של הר סיני ? לשואה יש תיעוד בספריית הקונגרס בספריות הבריטיות והספריות הרוסיות והגרמניות. למעמד הר סיני שלך יש תיעוד רק במקום אחד. אין תיעוד נוסף, אין עדויות ארכיאולוגיות. בקיצור אם חזרת בתשובה בגלל זה (וברור שחזרת בתשובה, כי רק חוזרים בתשובה הם מספיק מפגרים בשביל לכתוב טקסטים כמו שאתה כתבת) אז אני רק יכול לרחם על נפשך המיוסרת והמשוסעת.

G ove r n or

New member
הסגנון עלג, אולם יציב (הסבה - אין

לו לאן עוד להידרדר), ועל פי אפיו ה"עממי" במודגש הוא נשמע כמו חמר של צואת-הכלבים, אמנון יצחק. למעמד הר-סיני אין אף עד. אין כלל ראיות למשהו מקראי שארע לפני המאה ה-10 לפנה"ס. אופסססס. חטמי לא הטעני גם הפעם. הנה המקור ממנו שואב רימה/תולעה1 את מימיו הדלוחים המעופשים והמאררים. הוא שאמרתי: יש בו בצואת-הכלבים, אמנון יצחק, משהו המדבר אל המשקעים הדלוחים ביותר בכור החברתי. אלה המצויים אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בקרקעית... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

saar7650

New member
די! נמאס כבר!!!!

נמאס כבר מהקללות הנוראיות שפוקדות שעה אחר שעה הודעה אחר הודעה את האתר הזה! מתי תתחילו להתבטא בצורה נורמלית??? אתם לא יכולים לנהל דיון בצורה תרבותית? לי קללות נוראיות וגידופים??? זו המוסריות שאליה אתם שואפים להגיע? זה החינוך של בתי הספר של "הנאורים" וה"אינטיליגנטיים" של החילוניים?!

סער ידידי, אתה נשמע אדם

אינטליגנטי מספיק בשביל הפורום הזה. מה דעתך על הסגנון של תולעת/לחבך/יוסי לוף/בקבוק שמח וכו' ? למה להם אתה לא מטיף ?

saar7650

New member
אני כן

הטפתי להם! ראה הודעותיי לתולעת על העניין של גלגול נשמות. ראה עימותיי עם מצגר על הדילוגים.

G ove r n or

New member
לעולם איני יוזם התקפה מלולית. אני

תמיד אך מגיב. וכשמדובר ביצורים מסוימים - איני לוקח שבויים...

רון סי

New member
משכנע ביותר, אבל...

אבל גם אם נניח שמעמד הר סיני אכן התקיים, נשאלת השאלה, מאין לנו שמי שחולל אותו היה אלוהים? אחרי הכל, את מעמד הר סיני אפשר לחולל גם באמצעים טכנולוגיים. אולי זה היה מישהו בעל יכולת טכנולוגית סתם, ולא שום אלוהים?

למעלה