מעמד ל DVD

yoss10

New member
מעמד ל DVD

שלום, מזה זמן מה אני משתתף (פסיבי בעיקר) בפורום ואין ספק כי השכלתי (וחסכתי כסף) בנושאי סרטי DVD. לדעתי הבעיה שלי משותפת לרוב החברים: היכן ניתן לקנות מעמד לסרטי DVD? הכוונה היא לכ 50 סרטים (הכמות אינה מסחרית כמו אצל רומן כך שאני לא הולך לכסותאת הקיר). החשיבות היא למתקן ´מדליק´/מסוגנן - יכול לבוא בעמידה או בתליה על הקיר. כל פתרון של חברי הפורום יתקבל בברכה. רצ"ב קישור למעמדים מדליקים בחו"ל. העניין הוא שעלויות המשלוח (עקב הנפח של המעמד) הן גבוהות (~$200 ).

kipi2000

New member
IKEA - יש להם לפעמים דברים מעניינים

קניתי שם ארונית לDVD מדליקה ( אבל רק ל 30 דיסקים) במחיר של 100 ש"ח אם אני זוכר נכון תנסה שם

*amir

New member
נסה ב-

טאוור רקורדס,בלוקבסטר ובחנויות שמוכרות סרטי dvd והופעות מוסיקה. נדמה לי שאפילו בשקם ובמשביר(במחלקות המוסיקה) ניתן להשיג מעמדים כאלו. אמיר

Croc

New member
TOWER RECORDS ../images/Emo45.gif

לא נראה הכי מרשים אך עמיד סולידי ועושה את העבודה מצויין. ויש גם צבע ג´נס
גנאדי

דרור א

New member
Scorpio Design

כמו שצויין כאן משווק ב TOWER וישירות לחברי הפורום בהנחה
((אם תהיה מעוניין לאחר בדיקה באתר בלינק המצורף וקפיצה ל TOWER ,אני ראיתי בבילו סנטר ובבניין האופרה. הטלפון ליצרן במסר אישי). למספר חברי פורום יש אותם בביתם , לדעתי הפיתרון הכי יפה ובמחיר שפוי שקיים בארץ. מומלץ, דרור.

yoss10

New member
../images/Emo51.gif

אני אבדוק ב TOWER. אם ארצה לקנות אצור קשר. חייבים להודות שההיצע בחו"ל הרבה יותר גדול ואיכותי (מבלי לדבר על המחיר).לוקח זמן ליבואנים להבין שגם בארץ אנשים מחפשים ויודעים להעריך איכות ...

דרור א

New member
בפועל יש להם מגוון גדול יותר

וצבעוני יותר של ארוניות ממה שמוצג באתר של TOWER. שוב בדוק במו עינך את המגוון ואם תרצה אתן לך את מספר הנייד של היצרן , בחור צעיר שמשוגע כמונו על אודיו וקלנוע בייתי (הלוואי שהיה לנו רבע מהמערכת שיש לו בבית). דרור.

למעלה