מעמד קפסלות לוואצה מכונת mio

corcombush

New member
מעמד קפסלות לוואצה מכונת mio

יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג?
 

dudi4321

Active member
תראה תשמע

הפורום הזה כמעט רוב הכותבים נמנעים מלהשתמש במכונות שמכניסים לתוכם קפסולות.
למה?
כי הכנת קפה נכונה כוללת בחירת הזן, ערבוב כמה זנים. הכוונה פולי קפה ירוקים.
קליה שלהם לפי ראות המשתמש ונסיונו.
טחינה לדרגת עובי לפי הנסיון והמכונה הספציפית.
שוב ערבוב כמה זנים.
דחיסה לכוסית שבידית החליטה.
הפקת קפה לכוס מעוגלת.
תוספת חלב או חלב מוקצף.
ובסוף שתיה.
לאחר מכן, ניקוי החלקים לסיבוב נוסף.
עכשיו, לך תשווה תוכן קפסולה בטעם ווניל/מוקה/תפוז/אנא עארף לתכולה של קפה למכונת אספרססו?
 

corcombush

New member
אני מתנצלת, חשבתי שזה

פורום של אוהבי קפה על כל סוגיו-ואני לא מהמבינים בנושא (אני מתביישת לומר איזה קפה אני שותה ואוהבת
)
תודה על ההסבר בכל אופן!
 
קרוקומבוש.......


הכל צריך להיות על מעמד? קחי צנצנת גדולה או איזו ואזה מזכוכית, שימי את הקפסולות בפנים.
אני לא מכיר מוצר כזה קיים...


נכון זה פורום של אוהבי קפה ונכון יש פה כמה אנשים שקופצים לבקר ושואלים על קפסולות , או מכונות קפסולות, הם לא נשארים פה בשביל לחלוק את התחביב שלהם עם החיבה שלהם לקפסולות. חוצמזה כן, אנחנו חובבי קפה וקפסולות לא מושכות אותנו ואינן "סקסיות" לצורך התחביב.



תארי לך שהיה פורום בישול מרקים, והייתי נכנסת ושואלת " שלום אני חדווה, ואני מתלבטת באיזה סיר לבשל מרק אבקה של קנור, מה עדיף? אפונה של קנור או עדשים של אוסם?"
 

dudi4321

Active member
בלי קשר, תוכלי לגלוש כאן ולתת רשמים.

אני חושב שעדיף לשמור קפסולות במקרר בקופסה כלשהי.
להוציא מהמקרר לפני השימוש.
ככה גם מעדיפים לשמור קפה טחון, למרות שההמצלה היא לטחון סמוך להכנת הקפה.
 
למעלה