מעמול אגוזים או שוקולד

מעמול אגוזים או שוקולד

אני רוצה מרשם לבצק ולמילוי. וגם איך עושים את הצורות של החריצים?
 

אושר39

New member
בצק מעמול

1 קילו קמח רגיל 1 כוס סוכר חצי כוס שמן 2 מרגרינה אבקת אפיה מים לפי הצורך לשים את כל החומרים יחד חוץ מהמים כל פעם מוסיפים טיפה מים ולשים ככה עד שהבצק רך ונוח לעשיה שהוא מוכן לוקחים קצת בצק עושים עיגול בינוני במרכז העיגול עושים חור עם האצבע וביפנים ממלאים מה שרוצים בוטנים תמרים אגוזים מה שבא סוגרים את העיגול ואם מצבט צובטים מסביב לעיגול זה בעצם החריצים של המעמול......מצבט כמו של עוגות אבל צורה ישרה
 

אושר39

New member
מצבט חנות שמיתמחה באפיה יש כתובות

כאן ואני אף פעם לא מילאתי בשקולד.....והאמת אף פעם לא אכלתי מעמול עם שקולד
 
למעלה