מעמידה לרשות הפורום בירושלים מחסן בביתי מי שרוצה להביא חפצים בגדים וכו' מוזמן לכתוב לי במסרים
S sarav55 New member 20/10/04 #1 מעמידה לרשות הפורום בירושלים מחסן בביתי מי שרוצה להביא חפצים בגדים וכו' מוזמן לכתוב לי במסרים
W wonder1 New member 20/10/04 #2 כל הכבוד !! אני אתחיל לאסוף דברים מאנשים ואתן אותם לך היכן את גרה בירושלים? תודה רבה אני עדיין מתארגנת על המעילים
כל הכבוד !! אני אתחיל לאסוף דברים מאנשים ואתן אותם לך היכן את גרה בירושלים? תודה רבה אני עדיין מתארגנת על המעילים
A anunimi10 New member 24/10/04 #7 שלום צריך דחוף מכונת כביסה עבור אדם שהמכונה שלו התקלקלה ומצבו הכלכלי הנוכחי לא מאפשר לו לקנות אחרת או לממן טכנאי. אם זה עוד אקטואלי אמרי לי איך אפשר לקבל את המכונה. תודה
שלום צריך דחוף מכונת כביסה עבור אדם שהמכונה שלו התקלקלה ומצבו הכלכלי הנוכחי לא מאפשר לו לקנות אחרת או לממן טכנאי. אם זה עוד אקטואלי אמרי לי איך אפשר לקבל את המכונה. תודה
פ פנינה המקורית New member 20/10/04 #4 שרה כל הכבוד לך../images/Emo39.gif זו הודעה שצריך להכניס לפורום הראשי אנא עשי זאת, ומתי אנחנו קובעותאני באה לראות את המקום. ממש מתרגשת פנינה
שרה כל הכבוד לך../images/Emo39.gif זו הודעה שצריך להכניס לפורום הראשי אנא עשי זאת, ומתי אנחנו קובעותאני באה לראות את המקום. ממש מתרגשת פנינה
מ משוש30 New member 23/10/04 #6 שרה יש לי בגדים וגם עגלה לתינוק אפשר לקבל מסר עם הפרטים ואני אביא לך את הדברים?