מענייו מה הבטיחו תשובה ונתניהו המושחתים לדרעי שיתקפל?

מענייו מה הבטיחו תשובה ונתניהו המושחתים לדרעי שיתקפל?

אריה דרעי התקפל: יחתום על מתווה הגז
http://www.themarker.com/dynamo/1.2688707
דרעי זועם: "לא התקפלתי - אחתום על מתווה הגז רק לאחר האישור בכנסת". ח"כ שלי יחימוביץ': "דרעי נכנע לראש הממשלה והיפנה עורף לשקופים שהתיימר לייצג"

"ח"כ שלי יחימוביץ' מסרה בתגובה כי מדובר ב"הודעה חמורה מאין כמותה שמעידה על כניעה מוחלטת ללחצי ראש הממשלה והפניית עורף לציבור הרחב ולאותם שקופים שדרעי התיימר לייצג בעת הבחירות.
"המירוץ הבהול שמתקיים בשעות האחרונות להעביר את המתווה בכוח מעיד גם כי השימוע לכאורה שמקיים משרד האנרגיה אינו אלא הצגה אחת גדולה וחסרת משמעות, כיוון שלו באמת היה קשוב לעמדת הציבור, לא היה מתקיים המחטף הבהול להפעלת סעיף 52, והעמדות החלופיות היו נבדקות בקפידה.
"בשבועות האחרונים נחשפו עוד ועוד ראיות לכך שהמתווה וכל הדרך המושחתת והקלוקלת שהביאה אליו גורמים נזק כבד ביותר לציבור בישראל ולכלכלה הישראלית ומעביר באופן חשוד כוח וממון בלתי ניתנים לערעור למונופול פרטי אדיר. על הציבור להתגייס ולתבוע את זכויותיו במקום שבו הממשלה הפקירה את גורלו לטובת קומץ בעלי כוח וממון"

http://www.themarker.com/dynamo/LIVE-1.2688513
"ח"כ שלי יחימוביץ' (המחנה הציוני) פנתה אל מבקר המדינה, יוסף שפירא, בבקשה להפעיל את סמכותו ולאפשר "שקיפות רטרואקטיבית". זאת, על ידי מספור הפגישות שקיימו חברות הגז ונציגיהן עם מקבלי ההחלטות בדרג הפוליטי והמקצועי. "זו יכולה להיות בדיקה פשוטה יחסית. רק לבקש את יומני הפגישות כדי להתרשם מהמסה של הפגישות עם חברות הגז - לעומת הקמצנות בשמיעת עמדות הציבור".
יחימוביץ' הוסיפה כי היא מצפה לראות בדו"ח המבקר סקירה אודות "ההטבות מרחיקות הלכת שניתנו לחברות הגז לפנים משורות הדין, ולמה זה קרה".
יו"ר הוועדה, ח"כ קארין אלהרר, ביקשה לקבל עד מחר את התייחסות משרדי הממשלה לגבי הטמעת הערות דו"ח המבקר, בעיקר בנושא הפיקוח על מחירים - אחרת תפעל להקמת ועדת בדיקה. "איך אנחנו מדברים על פיקוח מחירים אם ועדת המחירים הבינמשרדית לא התכנסה לטובת העניין מאז דצמבר 2014?", תהתה אלהרר."

shy-1

New member
כתבת כל כך הרבה ובכל כך הרבה צבעים, כשהתשובה היא פשוטה למדי

כסף.

shy-1

New member
נ.ב. שלא תהיה אי-הבנה, לא כיוונתי כסף לכיסו, אלא כסף ל ...

מיקוואות, בתי תלמוד תורה, כוללים וכאלה.

למעלה