מעניין אותי איך הייתן מגיבות בנושא

madamme1

New member
מעניין אותי איך הייתן מגיבות בנושא

העליתי הודעה דומה בפורום השכן דתיות גאות

אני גרושה - הגירושין לא קרו בגלל הנטייה המינית.

במהלך הנישואין קרה שהתחלתי להכנס לכל העניין של הנטייה המינית, אני זוכרת שנתקלתי בזה בעבר אבל לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות. בעקבות מה שקרה בנישואין ניסיתי להבין מה קורה לי ומה אני מרגישה וכך קרה שהכרתי מישהי, ויכול להיות שהתאהבתי בה עדיין לא ממש הבנתי מה היה בינינו, זה היה קשר די קצר ומסובך לא התאמנו מהמון סיבות אבל עדיין לפעמים חושבת עליה.
לא משנה לא בגלל זה אני כותבת.

אני יודעת שאני יכולה להתאהב באישה. באישה אני יודעת בדיוק מה הטעם שלי ומה אני רוצה (משהו שבעבר לא חשבתי שזה עניין משמעותי). לפעמים משהו בנושא הזה פשוט מתחבר לי, אוהבת את הסגנון לבוש וכל מיני דברים קטנים כאלה שאני מרגישה שזה פשוט אני.
אבל,
אני לא יודעת שאני לא מסוגלת להתאהב בגבר. הייתי חרדית ולא ממש התנסיתי בעניין. קצת השתחררתי מכל החוויות הלא נעימות שהיו לי עם האקס. ואני רוצה לנסות את הצד הזה כדי להיות בטוחה.
קשה לי עם גברים, וזה לא שמתחילים איתי. קורה פעם ב.. שיש גבר שניראה לי סבבה.
עדיין רוצה לנסות את המקום הזה לראות איך אני מגיבה.

אני מנסה למצוא את המיניות שלי וזה נורא מבלבל

כבר התחלתי להיכנס קצת לקהילה, יש לי כבר חברות לסביות וקצת מכירים אותי
העניין הוא כזה איך אני מסבירה להם את העניין ושימשיכו לכבד אותי?
ניסיתי להסביר לאחת מהחברות שלי והתגובה הייתה קצת מזלזלת, אני גם יודעת שהרבה לא ממש יקבלו את זה.

איך מסבירים שהעולם לא שחור לבן - לסבית או סטרייטית
אני עדיין צעירה ולא חושבת שדחוף לי להגדיר את עצמי - רוצה להיות בטוחה לפני שאני מגירה את עצמי במשהו!
בכללי לא אוהבת הגדרות

אבל איך הייתן מגיבות אם מישהי שאתן חושבות שהיא לסבית פתאום באה ואומרת לכן כזה דבר, או איך הייתן מספרות את העניין לחברות.

תודה

גברים נשים ומיניות

היי לך,
קודם כל אני לא בטוחה שהייתי מספרת הכל לכל חברה... אני בוחרת בדרך כלל מה אני מספרת למי לפי ההיכרות ומה שנח לי...
מעבר לכך - מניסיוני מיניות היא דבר נזיל ומשתנה במהלך החיים. אם פעם כצעירה התנסיתי עם נשים ועם גברים וחשבתי שאני בוחרת בגברים כי זה נכון לי... אז היום ההסתכלות שלי על זה שונה. ישנם מרכיבים שונים למשיכה - מרכיב פיזי, מרכיב רגשי של חיפוש ריגוש, מרכיב של קשר ואינטימיות רגשית, מרכיב של היסטורייה של קשרים מה קרה בהם ואיך זה מצטבר ומשפיע, מרכיב חברתי וכו'... ומרכיבים אלו משפיעים זה על זה ומחזקים ומחלישים חלקים שונים במשיכה הרגשית והפיזית שלנו.

והצרכים שלנו במהלך החיים גם משתנים... לפעמים אפשר למצוא מענה לצרכים מסויימים אצל גברים או נשים (או אישה או גבר מסויימים). לפעמים יש חלקים אצלנו שמודחקים מאוד ובשלב מסויים משתחררים מההדחקה ומשיכה מתעוררת בצורה ברורה יותר.
דברים משתנים במהלך החיים בכל מיני כיוונים. גם בכיוונים לא צפויים לפעמים.

את באמת צעירה, תני לעצמך מרחב להתנסות וללמוד את עצמך. זה חשוב. זה לא סתם התנסות... זה בנייה של עצמך ושל חייך בהמשך. לדעתי 'מה חברות יחשבו' זה חלק שלא הייתי שמה עליו דגש כעת. אולי אפילו לא הייתי מספרת איפה שזה יצור לחץ וקונפליקט, כדי להשאיר לעצמי מרחב להתנסות וללמוד את הדבר החשוב הזה של קשר זוגי, התאהבות ומשיכה מינית. זה משפיע כל כך הרבה אחר כך על כל החיים... תלמדי את ההנאה שלך התשוקות שלך הצרכים שלך הפיזיים והרגשיים, תחיי. תהני. זה יופי ומשמעותי מאוד.

למעלה