מעניין אותי אם אתם חושבים כמוני....

תשוקית

New member
מעניין אותי אם אתם חושבים כמוני....

אז ככה...התחלתי לצאת עם מישהו שקרץ לי בג'ייSHHY,למרות שאני לא נוטה לעשות זאת כבר המון זמן. הפעם (אחרי שני ביטולים מצדי)סוף סוף בספונטניות יצאנו לקפה בצהריים והופתעתי..הבחור חמוד נראה הרבה יותר טובה מהתמונה...בעודי המומה קבענו לערב ונפגשנו גם למחרת..מדבריםה מון מסמסי המון הכל טוב..ביום שלישי גם שכבנו...שכחתי לציין...אופס חחח בלי כוונה זה פשוט קרה... בכל מקרה זו לא הבעיה ..יש משיכה הכל נראה נחמד אפילו הקפאתי את הכרטיס... חברה שלי בקשה ממני לשלוח בשמה הודעותץ לכמה אנישם שפנו אלי מכיוון שלא היה לה מנוי ושלי עומד להסתיים אל עדיין בתוקף... בקיצ נכנסתי שלחתי והיצר שלח אותי עכשיו לבדוק אם הוא נכנס.. והפתעה לפני פחות משעה הוא נכנס:(ואי עצבנית... מוצדק?מה הוא מחפש עוד אופציות?רק לי זה נראה מעצבן? גרררררררררררר קריזה.. אנחנו אמורים להפגש לייטר... מרוב קריזה שלחתי לו הודעה מחפש עוד אופציות דארלינג.... מה אתם אומרים

cheshire9

New member
חשמלית ושמה תשוקית

הנושא ניטחן פה בפורום לא פעם....... סקס פעם אחת עדיין אינו עילה לסגירת כרטיס. אפשר אולי להמציא טקס שכזה - בליוויית רב רפורמי - שיחליף את מה שהיה פעם טקס האירוסין : שני בני הזוג ניצבים ביחד ליד מסך המחשב ובתנועה מתואמת מבטלים בו-זמנית את הכרטיסים שלהם בג'יידייט....... הטקס הנ"ל יתבצע כמובן בשקיעה בגן צ'ארלס קלור ויונצח בווידאו לדורות הבאים.

ח ל ק ל ק

New member
לפי דעתי הוא עדיין מחפש . ומה זה ג'יי SHHY../images/Emo35.gif

פעם ראשונה אני שומע על האתר הזה !

rigoletto111

New member
תציץ למקלדת שלך, ותראה שאם

כפתור הCapsLock לחוץ - דייט הופך ל SHHY

1Shir

New member
זאת לא הנקודה לדעתי... הנקודה היא

האם אתם רוצים דברים אחרים אחד מהשני... בשלב כזה צריך לתת לזה עוד זמן, לראות לפי ההתנהגות של הבנאדם מה הוא מחפש... מה הוא אמר כשפתחת את זה איתו?

באז באז

New member
היא לא פתחה את זה איתו

היא תקפה אותו. ככה בונים מערכת יחסים, או שלא.

bioc1

New member
האתרים הללו מאוד ממכרים

העובדה שהוא נכנס "לבדוק את השטח" לא מעידה בהכרח על זה שהוא מחפש אופציות אחרות. זה יכול לנבוע מסקרנות נטו והעובדה ששכבתם לדעתי לא קשורה לעניין. את תמיד יכולה לשאול אותו כבדרך אגב מה הוא עשה עם הכרטיס שלו באתר

תשוקית

New member
טוב חבר'ה דברנו והכל סבבא

והיה מייק אפ סקס חחח אני מודה שזה הרים לי את הפיוז ואני בחורה מאוד אימפולסיבית....אבל נרגעתי... ואני מאמינה לו שהוא רק איתי...גם אם הוא נכנס לפה כרגע....

Bוסקסית

New member
אז נרגעת?תחשבי תמיד שמי שקובע סופית אם

תהיו יחד זה לא הגוף רק זה גם הלב.אם את מאלה שנקשרות מהר אז אם תחנקי אותו יבוא לך אפקט הפוך ממה שרצית אז לפני שאת עושה משהו ספונטני כמו סקס עם מישהו שאת בקושי מכירה צריך להיות מודעת לחולשות שלך.ולהיות מוכנה לצפות לדבר כזה בהתחלה לפחות.

תשוקית

New member
הכוונה של שנינו רצינית....ומה שקרה קרה...

סקס זה חלק מבניית הקשר מה לעשות...אם אין התאמה שם חבל על הזמן....אז בדקנו ויש חבלז ....טפו טפו ונרגעתי אחרי אתמול קבלתי את כל החיזוקים...

smartblonda

New member
לדעתי פעלת נכון ששלחת לו את ההודעה

והעמדת אותו "במקום". אני חושבת שבאם היו דייטים מוצלחים וסקס טוב,אין לו מה לחפש שם יותר.

nk3915

New member
היי,נכנסתי בטעות לפורום-הנושא מעניין באמת-

מעניין מה הבנים פה חושבים על "סגירות כרטיסים"... הקטע מוכר.. לא יודעת אולי זה רק אני- אבל אם יש לי אפילו דייט אחד טוב-אני לא רוצה להיכנס לאתרים כאלה שוב. להיכנס שעתיים אחרי דייט טוב לאתר היכרויות (דבר שעליתי עליו אצל איזה זכרון איו יצאתי לדייט) - נראה לי די דפוק (חוץ מזה שבאמת נורא פוגע) - וקשה לי קצת להאמין שאנשים כאלה באים בכוונות רציניות-וא לפחות בכוונות רציניות כלפי..שמעתי כבר דעות אחרות-אבל במקרה שלי כנראה-איפה שהיה עשן היתה גם אש-לא כי "תפסתי אותו" במשהו-אלא כי כל היחס לא היה רציני. (אולי זה ששמתי לו אולטימטום לגבי האתר-אחרי הפגישה הראשונה-תרם במשהו לזה גם..) - אבל היחס הכללי היה של איזה חוסר כבוד (תקיעות באתר הזה,יום מתקשר,יומיים לא,תירוצים וכו'..).אז לא יודעת מה גרם למה-הביצה או התרנגולת (אצלי)- אבל האם בחור שמתנהג כמו שתיארתי (ושגם ממש לא "קשה להסתכל עליו"...),ומשקר גם לגבי הגלישה באתר-יכול להיות בכלל רציני?האם רק בגלל שמאיימים עליהם עם זה-זה מה שגורם להם להירתע ולפהפוך ללא רציניים? -מסופקני...

תשוקית

New member
נראה לי אינפנטילי לאיים על משהו שרק יצאת איתו

פעם פעמיים...זה נראה לי לא נכון ובטח שהוא יברח לך....אם את באה אליו במתקפה... תשני את הגישה..תשאלי תבצעי תיאום צפיות....אבל בטח לא אחרי דייט אחד... כל אחד מרגיש אחרת אני מאלה שלא יכולה במקביל לבדוק כמה אניש אני ממצה אחד ורק אחרי עוברת לבא...אבל ככה זה אני הוא אל חייב חלהרגיש אותו דבר הוא צריך לראות מה מתפתח...ואני קצת כזו שיוצאים לה הפיוזים מהר אימפולסיבית קצת התבאסתי אבל הבנתי שזה היה די דבילי ....הוא לא נתן לי שום סיבה לחשוש....

baby101

New member
למה להשתמש במילים כמו אינפנטילי אחותי...

קודם כל זה הייתי די חדשה בקטע של היכרויות בשיטה הזאתי-אז די הייתי בשוק מזה שהוא המשיך.דבר שני לא ממש איימתי עליו-שאלתי אותו אם הוא יהיה מוכן להפסיק את זה ומתי (אז חצי איום-כן..אבל לא בצורה של כ"כ לתקוף -אלא בזה שהסברתי שאני ממש לא מסתדרת עם זה..) (מאוחר יותר הנחתי ש"איימתי" מהר מדי-אבל-אולי מכיוון שלא "אכפתי" את האולטימטום (רציתי לחכות באמת עוד כמה פגישות)(מה שנתן לו כנראה רישיון להמשיך..)וגם עקב זה שבכל אופן אלו היו פגישות אקלקטיות-וביניהן כמעט אין דבר-וכשניסיתי לדבר על זה על החמוד-הוא בקושי התייחס ולא לקח את הדיבור ברצינות- הסקתי שהוא לא רציני לגבי-או לא רציני בכלל-זה למרות שעבר את השלושים..) אני באמת מאחלת לך מכל הלב שהכל יסתדר בינך לבין ה"חמוד" שלך-אבל מציעה לך (מנסיוני הקצר אמנם-להשאר על המשמר)..זה שהוא "הסכים" לשכב איתך שוב-והבטיח א' ב' ג'-או תירץ-לא אומר עדיין שהוא אוהב אותך-או שהוא החליט כבר לתת לך צ'אנס אמיתי..

baby101

New member
אגב

החלפתי שם (nk)ׁ(מסיבות שלא קשורות לפורום הזה..)

baby101

New member
אגב-לא סיפרת איך הוא הגיב (בהתחלה)להודעה...

מעניין..

למעלה