מעניין אותי לגבי מי שעברה ניתוח להסרת נגעים

מעניין אותי לגבי מי שעברה ניתוח להסרת נגעים

מעניין אותי לגבי מי שעברה ניתוח להסרת נגעים וכו'....
לי הומלץ לעבור ניתוח רק אם אני לא יכולה לשאת את הכאב של האנדו' או במסמוך לזמן שארצה להיכנס להריון, כי זה מגדיל את הסיכויים לקליטה טבעית.
האם מי שעברה ניתוח יכולה להגיד שחשה שיפור משמעותי?
אני שואלת מאחר והיה לי הריון ממש ממש ממש וטריפל ממש או אפילו בריבוע קשה קשה קשה, ותוהה אולי בפעם הבאה לעשות "ניקיון" לפני כניסה להריון.
אם יש כאן מישהי שהייתה בהריון ללא ניתוח ואח"כ עברה ניתוח ונכנסה להריון, זה בכלל מעניין אותי.
נ.ב לכל הנשים . הרופא נשים שלי אמר לי מייד! להתחיל גלולות. מיד כששמע שילדתי, אפילו לא חיכיתי יומיים. (ילדתי קיסרי) והוא פחד שאכנס שוב להריון.
שאלתי אותו האם בפעם הבאה אני יכולה להפסיק עם הלולות ולנסות טבעי? אולי משהו הסתדר של במערכת? או ענה "כשתגיעי לגשר.. בעוד שנה לפחות. כשתוכלי להיכנס וזה לא יהיה מסוכן. נדבר". רוצצה לשמוע מכן אם מישהי שעברה טיפולים נכנסה בפעם אחרי טבעי?
אוהבת את כולן, נשיקותת

זואילי

New member
הי מתניוזיס!

לא יכולה לענות לך לגבי הריונות, אבל לגבי הסרת נגעים ואיכות חיים- ניתוח האנדו
האחרון שלי היה ב 2010 ומאז אני ממש שני כהן... בלי אנדו בעולם חחח.
בקיצור- הצלחה 100 אחוז מבחינת חיסול הסימפטומים.
שרק ימשיך ככה איזה עשור ואהיה הכי מרוצה.

shirani

New member
הי מתניוזיס ומזל טוב!!!!

אני עברתי ניתוח לפני הריון ובהחלט תרם לאיכות חיים מבחינת כאבים. הבעיה היא שאח"כ התחלתי טיפולי הפריה והכאבים חזרו והתעצמו ממחזור למחזור אבל לא הגיעו לרמה שהיתה לפני.
לגבי הריונות, לשמחתי הגדולה כבר ילדתי פעמיים - בפעם הראשונה אחרי טיפולים ובפעם השניה הריתי באופן טבעי
בין ההריונות הנקתי בעיקר ולא קיבלתי מחזור עד אחרי שנה כמעט. ברגע שקיבלתי מחזור התחלנו לנסות שוב על שנקלט

למעלה