מעניין אותי לדעת

מעניין אותי לדעת

מוחמד5 עג'יב אקרא וויזי נלי ושאר הערבים בפורום אם הייתם הולכים לשרת בצבא לאן הייתם מתגייסים??... וליהודים (אתם רבים אז אין טעם שאני אכתוב כל אחד בשם שלו) איפה שירתתם או משרתים עד היום???

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif מודיעין, זה בטוח לא, הערבית שלי על הפנים

טייסת גם לא, כי יש לי פחד גבהים אני בטח הייתי אלוף פיקוד צפון, ואחר כך רמטכ"ל.

אנייי

אני היום חשבתי לעצמי ובגלל שאלתי את השאלה הזאת אם אני מתגייס זה רק כדי להיות טייס ולא בגלל שאני חולם לטוס רק כדי להראות לעולם באיזה ארץ נהדרת אני חיי אם יקבלו אותי שמה ויכתבו בעיתונים הטייס הערבי הראשון בכוחות צה"ל אני אגיב לכולם שעשיתי את זה כדי להראות לכל הערבים בארץ בעיקר כמה ישראל דימוקרטית ואני מרגיש את זה ששרת החינוך לחצה לי את היד הרגשתי את זה אם שמעתם גם על הבית ספר שלי בשנה שעברה הבית ספר שאין בו מספיק כיתות המקיף ערבי רמלה-לוד התקשרו אליי מהעיריה כדי להגיד לי שהם איתנו (ראש העיר התקשר אליי) והתחילו לטפל הרגשתי את זה שהלכתי לפגישה במשרד החינוך כדי לקבוע מה יהיה ב 60 שנה למדינת ישראל וחזרתי עם אישור שהערבים יעשו את מה שמאפיין אותם ביום הזה שימח אותי מאוד והרגשתי שאני חיי במדינה דימוקרטית והרגשתי את הערך של נפרד אך שווה אז למה שלא אהיה טייס ואפציץ איזה לבנוני שמשגר קטיושות וטילים על ארצי הנהדרת כאן נולדתי וכאן יוולדו ילדיי אז צריך לקחת חלק מכל המפעל הזה שנקרא מדינת ישראל כי זאת המדינה שלי יש לי אזרחות יש לי תעודת זהות כחולה עם תמונה יפה שאני מסתובב איתה בכל מקום וסבבה שערבים יגידו שאני בוגד ובטח יצוצו אנשים כמו ג'וליאנו מר ויגידו שאני משתף פעולה עם היישות הציונית שיהיה לו לבריאות שהוא אומר את זה

respecta1

New member
ביינתים אתה זה שחיי בהזיות

והוא זה שחיי במציאות ומבקש להשתלב בה.

asparagos

New member
יש נווט דרוזי, ודרוזים הם ערבים לא?

נווט קרב דרוזי העדה הדרוזית ידועה מזה שנים בתרומת הרבה לשמירה על גבולות המדינה, ובשירות בכוחות הביטחון. מאז הקמתו של צה"ל השתלבו בני העדה בתפקידים שונים, החל מתפקידי מטה ועד לתפקידי לוחמה ופיקוד ביחידות צה"ל המובחרות. דוגמה אחת מני רבות היא אלוף פיקוד העורף, יוסף משלב, הדרוזי הראשון והיחיד כיום בצה"ל שהגיע לדרגת אלוף. רבים אחרים התקדמו בסולם הדרגות ומשרתים היום כקצינים בכירים ביחידות השונות. ועם זאת, עד היום טרם שירת איש צוות-אוויר דרוזי בחיל-האוויר. כל זה השתנה עם סיום הקורס האחרון: על רחבת המסדרים של בית-הספר לטיסה עמד, לראשונה בתולדות חיל-האוויר, בן העדה הדרוזית שקיבלת כנפי טיס. סג"מ א' סיים את קורס מספר 148 של חיל-האוויר כבוגר מגמת נווטי קרב. א' יליד 1982, מתגורר בכפר שבצפון הארץ. אביו הוא קצין בכיר במערכת הביטחון ואמו עקרת בית. א' הוא הבן הבכור במשפחת בת ארבעה ילדים. את לימודיו התיכוניים סיים בבית-ספר מקצוע, במגמת אלקטרוניקה וחשמל. כשהוא לא מנווט באוויר, אוהב א' לבלות את זמנו במשחקי כדורגל. http://www.iaf.org.il/Templates/Journal/Journal.In.aspx?lang=HE&folderID=1090&subfolderID=1098&docfolderID=1204&lobbyID=50&fullListID=1204&docID=21263 אין שום סיבה שלא ישתלבו ערבים בכל החילות והתפקידים, אני מכיר אישית כמה שרצו להתגייס ולא עשו זאת מסיבה אחת - מה יגידו השכנים.

אני לא עושה את זה

בשביל זה אבל לא מעניין אותי מה יגידו השכנים מעניין אותי דבר אחד יש סיכוי שאם אני אשרת בצבא אני לא אוכל לחזור הביתה עם החיים שיש לי עכשיו לפעמים החבר'ה מגיבה חזק יש סיכוי שגם לא אחזור הביתה בכלל ואני לא רוצה לאבד את המשפחה שלי

אהה ועוד משהו

אני חיי את המציאות דרוזים הם ערבים רק שהם לא רוצים להיות ערבים ומי שלא רוצה להיות ערבי אז בסבבה שלו אני לא אכריח אותו להיות ערבי

THE WIZARD 55

New member
לך עם מה שאתה מרגיש..

אבל אם לא יקבלו אותך לקורס טייס זה לא בגלל שאתה ערבי:) בגלל הקריטריונים לקבלה. עבאס, אל תקשיב לאף אחד, תעשה מה שאתה רוצה ותלמד משהו ממני, אל תדפוק חשבון לאף אחד!!

באמת

שאתה בן אדם מאוד אמיץ ואני אישית בלי התפלצפות חח התרגשתי ממה שאמרת . זה מה שיביא לשוויון , זה מה שיביא לאיחוד במדינה הזו. המדינה הזו של כולנו , ערבים וישראלים . במקום לתמוך בישות שיורה על המדינה ש-ל-נ-ו קסאמים וגראדים ומה לא , אנחנו צריכים להתאחד כדי לשמור על המדינה ש-ל-נ-ו . שיהיה לך המון בהצלחה , מי יתן ותגשים את החלום שלך :)

אני שירתתי בחיל האויר

בתחום האלקטרוניקה/מחשבים (לא ממש טייס או משהו בסגנון.......
) ומה העניינים ככה?

THE WIZARD 55

New member
עופרר

סוף סוף, אתה כאן, תגיד שבאת להשאר ולא לכתוב כמה מילים וללכת שוב.. אתה חסר..תשאר! בפקודה..חסרים הקשקושים איתך. נו, איך הדירה החדשה, איך השכנים, איך העבודה

היום חזרתי מוקדם יותר..

אבל בזמן האחרון יש לי בכל יום סידורים לעשות אחרי העבודה, כך שאני לא מספיק ללכתוב בפורום..... הדירה ממש כיפית - כולם אומרים שסידרנו אותה מאד יפה. נשארו עוד כמה רהיטים שצריכים להגיע, אבל בקטנה.... עם השכנים היה לי בהתחלה סיפור קטן - נשברה מרצפת בלובי, וניסו להלביש את זה עלינו... לא ממש הלך להם
בעבודה נחמד מאד, אבל קיבלתי שם כיסא שעושה כאבי גב
היום פתרתי את זה עם מושב ד"ר גב
וראיתי אצלם גימיק שנקרא "מושב שיאצו" - מין מושב נייד כזה שמניחים על הכיסא, חשמלי, ובמשענת של הגב יש כדורים שמתרוצצים על הגב ועושים מסאג' כיפי לאללה - אבל זה יקר "קצת"

THE WIZARD 55

New member
יאללה, רק בגלל זה לא סובלת שכנים

אם הייתי גרה בבניין הייתי משתגעת, אבל משגעת אותם גם
עם מושב שיאצו היית נרדם בעבודה, היו מפטרים אותך והיית חוזר אלינו לפורום, בואו נעשה לו מגבית למושב הזה
גם אם אתה חוזר מאוחר, תעשה גיחות

למעלה