מעניין אותי לדעת..

Queenkiller

New member
מעניין אותי לדעת..

מה אתם חושבים על האלבום החדש של קרי? שמעתי מסביב כל מיני אנשים שאומרים שהוא פחות מוצלח מהקודם אבל אני ממש אוהבת אותו, לא חושבת שהוא פחות טוב. השירים האהובים עליי מהאלבום הם - I Know You Won't | Get Out Of This Town | So Small | Just A Dream
|Last Name

LeAnnDylan

Well-known member
לדעתי

הוא באמת פחות טוב מסאם הארטס
אבל זה לא אומר שהוא גרוע. יש לו סאונד קאנטרי פופ דביק וקליט מהסוג הטוב. אני כן חושבת שעוד כמה שנים ואלבומים קדימה זה לא יחשב כסלע דרך בקריירה שלה כי זה יותר אלבום כיף מאשר אלבום מוצלח. יש לו הרבה שירים עם פוטנציאל אדיר אבל משהו אומר לי שקרי לא הולכת לממש אותו ולכן הוא בחיים לא יגיע להצלחה של סאם הארטס. סו סמול בכל אופן הוא אחד השירים הגאוניים ביותר שלה

West Doll

New member
אין על האלבום הראשון לדעתי.

האלבום השני סבבה לגמרי וכיף לשמוע אותו בנהיגה וכזה...אבל יש בו את השירים שאני מדי פעם מוצאת את עצמי מדלגת עליהם. אבל האלבום הראשון פשוט מדהים שיר אחרי שיר
אין מצב שאני שומעת אותו ומעבירה באמצע שיר. כפרות על הדיסק הזה

symptoms

New member
דעתי

למרות ששני השירים האהובים עלי נמצאים בסאם הארטס (צ'יקוטה שלי
[חן, זה בשבילך
] ווייסטד) עדיין יש שירים שאני אוהבת כמעט באותה מידה (יו וונט פיינד דיס, סו סמול, וגט אאוט אוף דיס טאון) בקרניבל. וייתכן שמבחינת כל שיר לחוד סאם הארטס מנצח לדעתי בתור אלבום קרניבל לוקח, הוא הרבה יותר מאורגן בתור אלבום שלם, ולדעתי, קרי נשמעת בו הרבה יותר טוב (בכללי, היא נשמעת עכשיו יותר טוב מאיך שהיא נשמעה לפני שנתיים, לא שזה מפתיע). וכמו שדילן אמרה, יש לו הרבה יותר פוטנציאל ממה שיצא לפועל וחבל. להצלחה של סאם הארטס סביר להניח שהיא לא תגיע שוב, ולא רק בגלל מצב מכירת התקליטים. הארטס תמיד יזכר כאלבום שבנה את קרי והפך אותה לכוכבת, מצד שני, קרניבל יהיה האלבום שביסס את מעמדה והראה שהיא לא זמרת של אלבום אחד, אני חושבת אבל שעוד כמה שנים יזכרו את הארטס הרבה יותר (לאו דווקא בגלל שהוא יותר טוב) אבל אני גם חושבת שהיא תוציא אלבומים אחרים שיזכרו יותר. אה כן, והאלבום הזה זכה לכמה טעויות גדולות מהחברה של קרי, כשהמשמעותית ביותר היא הזלזול וההתאבדות שהם גרמו לAAG. בקיצור קרי
רעות

למעלה