מעניין אותי לדעת

אני עונה!!

יש לי משהו כמו 22 לקים, ואני מחליפה שלוש פעמים בשבוע (בערך, לפעמים זה גם פעמיים)

רוני325

New member
../images/Emo9.gifיש לי 80 לקים והיד עוד נטויה

אני מחליפה לק פעמיים בשבוע...

iefrat

New member
../images/Emo219.gifיש לי 72 אחרי שסיננתי

וזרקתי את היבשים והלא שווים. וזה רק ילך ויגדל...כי אני אוהבת לקנות ולרענן בלקים אני מחליפה בין 2 ל 4 פעמים בשבוע תלוי במצב הרוח, בזמן והאיכות שזה נשאר על הציפרניים

ולגבי החלפת לק, זה תלוי

בעיקרון פעם בשלושה שבועות בערך זה תלוי במצב רוח, בחודש האחרון החלפתי כל שבוע

iefrat

New member
כלומר שלעיתים קרובות את נטולת לק? או

שאת אותו לק את מורידה ומורחת שוב? אין מצב שמשהו יחזיק 3 שבועות...

אז ככה

משאירה צבע אחד ומחזקת, בזה התכוונתי שלושה שבועות. אגב יש לי בנייה אז זה יותר מחזיק, אבל אישית אני מכירה הרבה בנות עם ציפורניים טבעיות ויש פתרונות ודרכים איך לשמור על הלק שלא יתקלף והכל :)

בפעם האחרונה שספרתי היו 250 אבל מאז נוספו

לא יודעת בדיוק כמה אבל עוד איזה 30 ככה.. האמת שפעם הייתי מחליפה פעם -פעמים בשבוע.. אבל בזמן האחרון יוצא לי להחליף כמעט כל יום..

ליאני777

New member
56 בול ../images/Emo6.gif

אני מחליפה לק בערך פעמיים בשבוע אבל לא תמיד ,תלוי עם הוא התקלף או לא..

תולי01

New member
מחליפה בהתאם למצב הרוח..

ומכיוון שאני מזל תאומים, אז זה אומר די הרבה
סתם, האמת שזה בא לי בתקופות, לפעמים אני יכולה להחליף כל יום יומיים (תלוי גם בסווטצ'ים שאני צריכה לעשות לבלוג) ולפעמים גם פעם בשבוע אם אני לא במוזה..... ולגבי כמה יש לי - בעיקרון הפסקתי לספור כשהגעתי ל- 500. מאז היו די הרבה חבילות ורכישות חדשות, כך שאני מניחה שעכשיו זה כבר יותר לכיוןן ה- 600......

iefrat

New member
../images/Emo249.gifיש לך חדר כמו לאימלדה מרקוס???

אני רצינית: איך את מאכסנת? איך את מאתרת? יש לך כרטיסיות? זה נושא ששווה פוסט! אני ממש מקנאההההההההההההההההההה אני אוהבת תיקים (בערך 40) אח"כ נעליים (ממש לא 40) ואחכ לקים...וקשה לי עם ה70, סידרתי שלוש קופסאות: 1. מתה עליהם. 2. אוהבת 3. חביבים לעת מצב רוח 600????? אפשר לפתוח חדר במוזיאון, תולי תזרקי איזה עצם!!

תולי01

New member
../images/Emo6.gif

כבר כתבתי על זה כמה פעמים, אני מאחסנת במגירות פלסטיק של כתר - יש לי סט אחד של שלישייה וסט אחד גדול של רביעייה, שניהם על גלגלים. אני לא צריכה כרטיסיות, אני מזהה את כולם ישר כשאני פותחת את המגירה, יש לי קשר עמוק אליהם (כולם היו בניי...חחח) מה שכן, יש לי סדר מסויים, חלק מסודר לפי צבעים, הלקים מארה"ב במגירה אחת במרוכז, לקים מחבילות מבלוגריות במגירה אחרת, לקים לפוסטים שלא עברו סווטץ' בנפרד וכו'
וכל מי שקרובה אליי תמיד מקבלת בקבוקים מדי פעם כשאני עושה סדר
איזו עצם את רוצה ?

iefrat

New member
זה היה סתם ביטוי לשוני

לשם הומור, כי 600, אין לי ספק שכל לק שאני הייתי רוצה לך כבר יש וגם רבים שלא ידעתי שחברות אלה קיימות בבכלל. אני בטוחה שאני הייתי צריכה לנהל מעקב כלשהו. אבל אם את רצינית, אני בטוחה שנמצא! המגירות האלה עמוקות לא? איך את מסתדרת שהם יעמדו יציבים ולא ישקשקו במגירה? אני מאכסנת בקופסאות אכסון לאוכל בתוך המקרר.

תולי01

New member
זה היה ברור לי ../images/Emo6.gif

תאמיני אם אני אגיד לך שעדיין יש כל כך הרבה לקים שאני חומדת כי אין לי בדיוק את הגוון/המרקם הזה ? המגוון הוא פשוט אינסופי !
וגם חברות אני כל הזמן מגלה, כבר יש לי כל כך הרבה לקים של כל כך הרבה חברות מסביב לעולם, וכל פעם אני מגלה חברה חדשה שלא הכרתי, פשוט מדהים כמה יש. לעניין האחסון - כן, המגירות האלו עמוקות, במיוחד אלו של הסט רביעייה, הן ממש עמוקות וגדולות (כל אחת מכילה יותר ממאה לקים) והשיטה היחידה שיש לי לתת לך היא פשוט למלא אותן....חחחח.....אצלי הם צפופים אז הם לא זזים. וכשהתחלתי למלא את המגירות אז כן, בהתחלה כשפתחתי את המגירה הם נפלו (בתוך המגירה כמובן) והייתי צריכה לסדר אותם כל פעם. היה חשוב לי שהלקים יהיו במקום סגור (גם כי יש לי חתולות ולא התחשק לי לקים עם פרווה) ושיהיו במצב עומד וזה היה הפתרון הטוב ביותר שמצאתי. ומה, את לא מכירה אותי כבר ? אני תמיד רצינית !
דברי איתי אם יש משהו שאת רוצה ונראה מה נוכל לארגן לך

iefrat

New member
ולכן אני מאכסנת בקופסאות גדולות לאכסון אוכל

כך שהלקים נשארים עומדים כמו חיילים. כשאעבור את ה 100 נדבר, כי אז הם יצאו מהמקרר... תני רק להעמיק את הכרותי עם עולם הציפרניים, חברות מרקמים, איכות גונים וכו ואני מתקשרת!!

ענבל30

New member
בין 200 ל-300

כבר המון זמן לא ספרתי אותם... מחליפה כל יום-יומיים. לעתים רחוקות יותר מושכת 3-4 ימים.

למעלה