מעניין אותי לדעת..

yulba

New member
מעניין אותי לדעת..

היי לכל האנשים המוכשרים שכאן... קוראים לי יעל אני בת 15.5 מאילת ואני מתעניית בעיצוב , לא ידוע כרגע איזה אבל עיצוב... רציתי לשמוע אם יש לכם כח לספר ..מה משך אותכם בתחום הזה... ואם תוכלו לתת לי אתרים כדי לראות עבודות.. תודה יעל

אייק

New member
תשובה ליעל

נפלת בזמו טוב כי כרגע כל הבתי ספר/מכללות לעיצוב מציגים את תערוכות סוף השנה. תוכלי לראות בתערוכות עבודות של הסטודנטים בכל תחומי העיצוב:מוצר,גרפי,פנים,איור,אנימציה,אדריכלות,אמנות(יש עוד משהו?). התערוכות כבר מתחילות להיסגר השבוע אז כדיי להיזדרז. כמה מוסדות שתוכלי להתחיל את הסיור: ויטל(אורן כבר הביא לך כמה עבודות לפורום),בצלאל,אסכולה,ויצו,מכללת הדסה ירושלים,המרכז הטכנולוגי בחולון ועוד(סליחה עם כל האחרים שלא הזכרתי) זהו בינתיים ,תיכתבי לנו מה דעתך על העבודות.

yulba

New member
אמממ...בעיונת קטנה

יש לי בעיה די משמעותית... אני גרה באילת ולקפוץ לבקר בבצלאל זה דיי בעיה עבורי אז אם אתה יודע על אתרים טובים אני אשמח לשמוע..

ike

New member
בבקשה

האתר של בצלאל. חוץ ממנו יש כאן בפורום עוד כמה קישורים.בנוסף , למה שלא תעשי טיול לעיר הגדולה ותראי את התערוכות? שווה.

oren*

New member
אייק, עד מתי פתוחה התערוכה של

המכון הטכנולוגי? הייתי היום בבצלאל, תערוכה מדהימה של מגמת עיצוב תעשייתי. צילמתי מספר תמונות, אעביר למחשב ואעלה לכאן. האם ידוע לך מה עושים לאחר שתערוכות הבוגרים מסתיימות? איפה שומרים את העבודות? תודה.

למעלה