מעניין אותי לדעת

מעניין אותי לדעת

מה יש לכם לומר נגד הטענה שאין דבר כזה "א-סקסואלים" ושזה בסך הכל אנשים שמכחישים את המיניות שלהם
אגב אני לא חושב ככה בכלל, פשוט מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה......

Limbonic Art

New member
אני חושבת עליהם

בדיוק את מה שאני חושבת על אנשים שלא מקבלים הומוסקסואליות אנשים שקשה להם להבין שקיימים גם "טיפוסים" אחרים מהם ולא כולם אותו הדבר אישית, אני לא כועסת על אנשים כאלה וגם לא אשבור את הראש להתנצח איתם שיחשבו מה שבא להם שיחיו את חייהם ויעזבו אחרים לחיות את חייהם כפי שמתאים להם...

p019

New member
משתדלים לא לחשוב על אנשים כאלו

עם תעקוב אחרי השירשורים השונים תראה שאנו בקבלים את העובדה כי היתכן כי יש אנשים שמגדירים עצמם א-מיניים בכלל הכחשה. יש כאן גם כמה אנשים שמגדירים את עצמם כמטלבטים כיוון שהם לא בתוכים לאיזה צד הם שייכים. אבל כל זה כלל לא קשור לעובדה שאסקסואליות קיימת. בדיוק כפי שהטרוסקסואליות, הומוסקסואליות וביוסקסואליות קיימים.האמת - לא חושבת שצריך לפגוש אדם כזה כדי להבין שצריכים להיות אנשים כאלו. מספיק להסתקל על הגיוון בתוח אוכלוסיות המיניים. ואנשים שלא מסוגלים לקבל עובדה זו. טוב, סביר להניח שיש להם בעיה לקבל כל דבר שהוא שונה. כך שאני מרחמת עליהם - כיוון שהעולם והיופי בנוים על גיוונים ושוני.

זה מיניות?

וואו, אף פעם לא קראתי לאיבר הזה ככה... צריך לעשות היכרות מחודשת
אז לבן אדם אסקס אין את האיבר הזה? נשמע תמוהה...

מאות/אלפי אסקסואלים לא טועים.

יש חתימה ב AVEN שאומרת שאולי סטרייטים הם הומוסקסואלים שמכחישים את המיניות שלהם. הכל יכול להיות בהכחשה, אולי מי שמשתמש בטענה הוא אדיוט בהכחשה. "לך תוכיח שאין לך אחות". תאוריית ההכחשה היא התמודדות מאוד לא הוגנת של אחרים עם נושא האסקסואליות כשהם רק שומעים עליו ומנסים להתנגד בכל כוחם לקבלה שלו. היא מכניסה אותנו למלכוד שאי אפשר לצאת ממנו, כי לפיהם, אם לא נסכים איתם אנחנו טועים. אז אני עוזבת טיפשים כאלה והולכת להתווכח ויכוחים מעניינים יותר. אני יודעת שיש דבר כזה, פשוט כי אין כל בעיה שאשאר במצב שלי כיום, אז סימן שזה מצב לגיטימי. מי שטוען שזו בעיה והתכחשות, לא ישתכנע. אז מה הטעם?

למעלה