מעניין אותי לחקור כדור של אור שעף לידי פעם...

סיריוס1

New member
מעניין אותי לחקור כדור של אור שעף לידי פעם...

...שיצאתי לרחוב ובאותם ימים הייתי במודעות מאוד מיוחדת. הכדור הזהוב הזה עף מעט ממני והלאה. עכשיו אני קורא ספר ( בדיוני ) על מכשפים שמשתמשים בשדים שונים ומשונים, חלקם טובים וחלקם פחות, כמו הג'ינים למינהם וכו'. ושם כתוב שהם נגלים ככדורי אור. אני גם קראתי במקום אחר שאלו הם הפיות החמודות שנגלים ככדורי אור לידינו. אז מה ראיתי ? פיה חמודה או שד ממזר שניסה לעקוב אחרי והצלחתי לראות אותו ? באותם ימים היה שקט מוזר ברחוב ועם אנשים, ראיתי "חרקים" קטנים מאוד שעפים מאדם לאדם כאשר מדברים. ואף תקשרתי עם חוצנים שהראו לי ספינה שלהם. אז מה ראיתי , שד או פייה ? בספר הדמיוני ( ששאוב מסיפורי עם ופולקלור ) הקוסמים לומדים "לזמן" כל מיני יצורים ממימדים אחרים ולהשביע אותם למטרות של פרנסה ומלחמה עם אויבי המדינה וכו'. אולם, מה שראיתי היה מדהים ויפה, אז היתכן שזה משהו ממימד נמוך יותר. היתכן שמישהו שלך את היצור זה לרגל אחרי ? ( דרך אגב, ראיתי סינים מול החלון והם צילמו אותי ואת הבית שלי ). היתכן שדרגה רוחנית כשלהי תגרור "ריגול תעשייתי" של כל מיני ארגונים סודיים ומוזרים ? אני מעדיף לחשוב שזו היתה פייה חמודה שעפה ליידי. מה דעתכם ?

maysabel

New member
סביר=הסביר

נמאס לי מהטעויות הללו גררררררררררררר

maysabel

New member
לגבי הסינים כבר הוסבר מטה..

אני בטוחה שתקראי את הכל-הרי את אוהבת ארוך.. אולי פעם נקבל גם הסבר מפורט על השיח של הבנים לגבי הסיני מהשורה השלישית.. לגבי האסטרי-הכוונה לזיגי מיהו אם לא פרויד?אז מה פרויד היה אומר על זה? שבוע טוב!!

maysabel

New member
ד"א שמתי לב לאייקון שלך

ונלדקה אצלי נורה כתומה זאת הסיגריה שאחרי או שלפני.................ההסבר? מקווה שאת לא הולכת עם אגו מסומם כל היום..אם את מתעוררת בכלל.. חברה אל תשימו לב..סתם צחוק טהור ומטורף..בלי כוונות לפגוע ט.ל.ח. ש.מ.ג.ר. ת.ו.ת.ח. דפדפו הלאה שבוע טוב!!

סיריוס1

New member
העוצמה הסינית לקראת גלובליזציה כלכלית סינית:

...כאשר אני מוחן תרבות אני בודק מהו המושג העליון והנשגב ביותר שלהם, כלומר מי הם האלים שלהם ומה אופיים. לפי האלים אני מסיק לגבי הנתינים שהם נזגרות חיות של אותם אלים במימד הארצי. הסינים בעלי יכולות מאוד מיוחדות, הם מחברים כוח פרטי עם כוח ציבורי באותה תפיסה, עבורם הקומוניזם הוא "היבט חיצוני" בלבד של הזהות האמיתית הפנימית שלהם. תהליך "הבליעה" הסיני של הכלכלה העולמית הוא רק החל, עתידם הוא שליטה כלכלית כלל עולמית. אז איך נחייה עם תרבות-על שמחברת הפכים בקלות בעוד אצלנו בני המערב חיבור הפכים יוצר ביטול עצמי וביטול הדדי עד כדי איבוד האנרגייה ומצבים של "חיוורות לבנה". כיצד ניתן להסכים לשלטון קומוניסטי בו זמנית עם שלטון קפיטליסטי ? התשובה היא האלים של הסינים. אלי סין הם יצורים רוחניים בחיים בעולמות שונים, רובם בעלי מאפיין של דרקון ולטאות. אופיים הוא יכולת הדו-חיים. שילוב של שני הפכים ללא ביטול עצמי. זה מאוד קשה לנשמות המערב. התהליך שסין עוברת "מאיים" על המערב ועצם החופש שלו. התגובה של המערב היא מלחמה "נסתרת" נגד התעצמות סין על ידי גיבוש קואליציות נסתרות של ולא גלויות של יחסי תרבות ומסחר מול העוצמה הסינית שעולה כנחשול ענק של דרקוני אש ענקיים. סין כובשת את יפן בבליעה אחת. היפנים רועדים. מה עושים ? התשובה: לחזק את המטרות של שילוב הכפול הסיני, כלומר, לתת לסין להיות עוד יותר סין. לתת לאלים הקדומים הסינים כח להתגלם יותר עוצמתית בתרבות הסינית ואז הסינים יסכימו לוותר על הקומוניזם שלהם לטובת התגברות עוצמת חיות נשמתם. הפתרון לעליונות הסינית אינו במלחמת ארגוני ביון שיוצרים דעת קהל ואינטרסים בין לאומיים שיכולים להוביל למלחמות, אלה הפתרון הוא לאפשר לסינים להביע את אופיים הרוחני הפנימי בעזרת האצה מהירה בהתפתחות הרוחנית והמודעות הרוחנית של הסינים על ידי חינוך לדמוקרטיה וחופש הביטוי. צריך לאפשר לסינים להיות מה שהם רוצים להיות ולא לחשוש מפניהם, כי קיומם הוא ביטוי לקיום עמי העולם כולו. אם לא יחזקו את החינוך בסין לערכים של חופש אומנותי ורוחני, הצורך של הסינים באיזון בין כוחות פנימיים יגרום להם לחזק את ההיבט הקומוניסטי במקביל לחיזוק ההיבט הקפיטליסטי, דבר שיאיים על עצמאותו של המערב כתרבות חופשית קפיטליסטית וזה כצעד מגן יגרום למערב לגרור את סין לחסימה אנרגטית של נשמתם אשר עלולה לגרום לסינים להיות קיצוניים לעצמם וכתוצאה מכך לעצירה של התפתחותם, עצירה זאת יכולה להתפרץ כמלחמות במערב בין גושים קפיטליסטיים לבין גושים סוציאליסטיים כגון ארצות דרום אמריקה וארצות האיסלאם כנגד העולם המערבי. כדי לעשות שלום בין האסלאם לתרבות המערבית המפתח הוא שחרור סין ממערבולת של דואליות הרסנית שהיא קפיטליזם קיצוני יחד עם קומוניזם קיצוני, הבראת סין הוא המפתח לשלום עם הערבים. והבראת סין יבוצע על ידי התערבות ישראל והיהודים בתהליכי החינוך בסין לפתיחות תרבותית וצדק חברתי בסין. לא יודע אם זה תקשור או אגו, אבל זו דעתי.

סיריוס1

New member
עכשיו אני מודאג ממך, היתכן שלא מעניין אותך...

...מצב העולם ועתידו ? הרי זה אתה וחלק ממך.

למעלה