מעניין אותי , למישהו היה ניסיון עם www.fiverr

inventor

New member
מעניין אותי , למישהו היה ניסיון עם www.fiverr

מעניין אותי , למישהו היה ניסיון עם www.fiverr.com ורוצה לשתף ולחלוק שמות? של טובים אני יודעת שלי היה ניסיון מעולה עם כמה גיגים פשוט מפתיע ומעבר לכל הציפיות ולעומת זאת כמה אכזבות - אשמח מאד לעשות החלפת שמות באיזה נושאים הזמנתם גיגים?

inventor

New member
קשה לי להאמין שלאף אחד אין ניסיון עם האתר הזה

אני חייבת להודות שכבר הזמנתי ממנו יותר מ25 עבודות ומתוכן היו רק כ5 כשלונות חרוצים 5 בינוני ומעלה ויותר מעשר הצלחות מסחררות אני מחכה ומצפה ל5 שעוד לא קיבלתי אמנם התחומים שאני חיפשתי לא בהכרח מתאימים לכולם אבל חלק בטוח שכן מאד חשוב לחלוק כדי לא ליפול על גיגים גרועים ולמצוא יחד ספקים מעולים ליתר דיוק ספק אחד היה טוב כל כך שהזמנתי ממנו 9 מתוך ה25 גיגים (מחכה שיסיים 4 ) אם תרצו להשמיך את הדיון ולחלוק אשמח להמליץ על כמה גיגים שלקחתי

מניסיוני בפורום: אם לא ענו לך - כנראה ש...

לאנשים באמת אין תשובות בשבילך. אני אישית בכלל לא הכרתי את האתר (עכשיו כן, והוא נראה לי חמוד...)

Amir Shvoong

New member
אתר נפלא

בקורס שאני עושה באוניברסיטת תל אביב בנושא תוכניות שותפים המליצו על אתר זה. נכון שיש שרלטנים שמוכרים את שירותיהם באתר. במקרה הגרוע הפסדתם 5 דולר בסך הכל. במקרה הטוב חסכתם לא מעט כסף. אישית עדיין לא יצא לי להשתמש בו אבל אעשה זאת בקרוב. יהיה נכון לעשות רשימה של אנשי מקצוע מומלצים באתר. אמיר

Amir Shvoong

New member
אין בעיה

הי אביטל, אני אכין טופס ב-google docs. בעזרתך נפיץ אותו. לאחר שיהיו מספיק נתונים אפשר להעביר את הנתונים לקטגורית מאמרים בפורום. העניין הוא שיהיה לנו קשה לדעת כמה מהימן אותו איש מקצוע שימליצו עליו. אם תהיה אפשרות כזו - הממליץ יכניס קישור לעבודתו של איש המקצועי באם זה באנר, דף נחיתה וכדומה. תני לי יומיים ואכין טופס. בעקבות השרשור פניתי לאתר ובקשתי עזרה בנוגע לביצוע הפניות באתר לקוח שלי, נראה איך זה יתקדם. אעדכן כמובן. יש לי חברה שמשתמשת באתר מדי פעם. אבקש את המלצת. כמו כן, בקורס שאני משתתף בו בטח יש כמה שכבר עשו שימוש באתר. לסיכום העניין, ממליץ מאוד לבצע מיקור חוץ לכל מיני עבודות למי שאין ידע וניסיון בעניין כלשהו. לא משתלם לנסות ללמוד הכל שכן זה גוזל המון זמן. אין אפשר ללמוד גם לבנות אתר, גם לקדם אותו, גם לבנות באנרים וכדומה. כולם רוצים לחסוך כסף אבל גם זמן שווה לכסף. במקרה הנ"ל של אתר www.fiverr.com מדובר על סכום של מנה פלפל + שתייה (אם זה במבצע) לא יותר :) נשמע, אמיר :)

למעלה